R jak Rasiak - Strona 15

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
mark_p
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 17 sie 2005, 22:23

Ale i tak grał beznadziejnie...
człowieku, Grzesiek wszedł i strzelił dwie bramki, żebyśmy tylko mieli takich zawodników ja Cie prosze

wracając do dawnych czasów, Grzesiek nawet z 2 metrów na pustą umiał spudłować
a teraz? umie sie ustawić, strzeli to co ma

no rasowy napastnik nam się kształtuje, wyszkolił się w tej Anglii

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 sie 2005, 22:31

fanfci18 pisze:Troche odbiegamy od tematu wieć zeby nie było cloner chyba pozamieniałes sie na nogi z Rasiakiem
Widze ze ja ci komplement napisałem.
Tak naprawde to nie zmienie zdania o Rasiaku natomiast zaczynam sie zastanawiac ze chba warto miec zmiennika który potrafi cos strzelic ze stałych fragmentów gry.Ma u mnie kredyt zaufania.
Boje sie zeby przypadkiem Janosik nie uwierzył zbytnio w umiejętnosci(fart) R. i nie postawił go kosztem Franka lub Żurawia.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 22:34

:shock: :shock: a za chwile :shock:
musze przyznac, ze dzisiaj doszedlem do wniosku, ze Rasiak jednak moze sie przydac. fakt, ze troche to bylo zrobione na zywiol, ale mimo wszystko strzelil 3 bramki w 2 meczach, nalezy to docenic.
co jak co, ale 1 bramka to naprawde duza zasluga, bo jak ktos mi powie, ze mial latwa sytuacje, to radze zagrac kiedys w pilke. no a chwile wczesniej jak zakrecil obronca w narozniku pola karnego :shock:
a jaki uchachany byl jak odbieral nagrode :lol: :lol: BRAWO GRZESIU, mozesz wracac do Sherwood :lol:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 17 sie 2005, 22:40

Do dzisiaj nie miałem zbytnio dobrego zdania o Rasiaku , ale wiedziałem , że czasami lubi zabłysnąć :) Gdyby nie on to Polacy zajęli by drugie miejsce , choć kto wie zamiast jego mógł wejść kto inny i być tam gdzie on 8) ale to był Grzegorz Rasiak któremu dziękujemy za dobry mecz i to w kadrze a nie w Derby. Mysle , że Anglia nauczyła go wiele :) co jak co , ale on sam wywalczyl pierwszą bramkę , zawsze był mało widoczny a tutaj ... dużo biegał :) druga bramka instynktowna , dołorzył noge i jest bohaterem , chwała mu za to :) Mam nadzieję , żę skusi się na niego klub z Premership a jeśli nie to wywalczy z " Baranami " awans . Tego mu życze :)

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 17 sie 2005, 22:41

Troche mi głupio teraz trzeba przyznać. Zawsze sie porządnie naśmiewałem z Grzesia - nawet dziś jak wchodził - wystarczyła pierwsza bramka i juz zmieniłem w znacznym stopniu o nim zdanie, no a po drugiej mój młodszy brat już krzyczał : "Rasiak kocham Cie" hehe

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8763
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 22:41

wiem, ze Wy nadal nie bedziecie lubic Rasiaka, ze nadal sie bedziecie sie z niego smiac :D ale .... on nadal bedzie grac w Polskiej reprezentacji :!:
i bedzie strzelac gole :!:

nie chce mi sie komentowac Waszych kiepskich wypocin :D

po prostu "żal Wam dupe ściska" :!:

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 sie 2005, 22:48

cloner pisze:on nadal bedzie grac w Polskiej reprezentacji
Skad ty sie urwales :?: :?: :?: :?: :?: Ze dzisiaj strzelil 2 bramki to nie ma co sie podniecac. Napewno nie bedzie gral w podstawowym skladzie, jak juz to rezerwa. A przy dobrych wystepach Zurawia i Franka to nie ma nawet szans na wejscie na boisko. Badz realista.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 22:52

maly_1236 pisze:Skad ty sie urwales :?: :?: :?: :?: :?: Ze dzisiaj strzelil 2 bramki to nie ma co sie podniecac. Napewno nie bedzie gral w podstawowym skladzie, jak juz to rezerwa. A przy dobrych wystepach Zurawia i Franka to nie ma nawet szans na wejscie na boisko. Badz realista.
a co Cie to qrde obchodzi maly :D

Rasiak bedzie gral :!: bo sobie zasluzyl :!:

a jezeli Zurawski nadal bedzie tak "dobrze" grac to ja go nie chce w 1.skladzie :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 sie 2005, 22:54

Jeśli Żuraw utrzyma obecna formę, to zapewniam Cie, że Rasiak będzie grał. I nie można mówić, że miał dziś szczęście, bo równą forme utrzymuje już od jakiegoś czasu. Z Serbia też strzelił gola, w ostatnim meczu Derby zagrał kapitalnie, więc ma realne szanse na gre w pierwszej reprezentacji, tym bardziej, że Żuraw po przejściu do Celticu nie może sie zaaklimatyzować i gra słabo narazie.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2204
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 22:54

maly_1236 pisze:Skad ty sie urwales Question Question Question Question Question Ze dzisiaj strzelil 2 bramki to nie ma co sie podniecac. Napewno nie bedzie gral w podstawowym skladzie, jak juz to rezerwa. A przy dobrych wystepach Zurawia i Franka to nie ma nawet szans na wejscie na boisko. Badz realista.
Znając pomysły Janosika nie byłabym taka pewna.
Każdy mądry taktyk postawiłby na sprawdzony duet Frankowski-Żurawski, ale raz - Janas lubi Grzesia [kiedyś konsekwentnie na niego stawiał :?], dwa - po tych 3 bramkach w 2 meczach Rasiak ma prawo upomnieć się o miejsce w pierwszej 11-ce. Poza tym prezentuje ostatnio wysoką formę.
Oczywiście ja liczę na to, że jednak zobaczymy Drewno [bo tym nadal jest ten zawodnik ;)] na ławce rezerwowych a nie w podstawowym składzie...

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 sie 2005, 22:56

Ze ty go nie chcesz to malo wane. Wystarczy, ze trener bedzie go widzial w skladzie. A jakby nie patrzec to Zuraw obok Krzynowka jest naszym najlepszym pilkarzem, wiec miejsce w kadrze musi miec.
cloner pisze:a co Cie to qrde obchodzi maly
A to mnie obchodzi, ze chcialem sie dowiedziec, gdzie sa tak zyzne gleby, ze rosna takie buraki zapatrzone w Rasiaka i Kaluznego.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sie 2005, 22:58

futbolowa pisze:Oczywiście ja liczę na to, że jednak zobaczymy Drewno [bo tym nadal jest ten zawodnik ;)] na ławce rezerwowych a nie w podstawowym składzie...
DREWNO to Ty masz chyba w glowie :D:D

obojetnie ile goli by nie strzelil Rasiak, i tak wg Was bedzie gorszy od Zurawskiego :D

maly pisze:A to mnie obchodzi, ze chcialem sie dowiedziec, gdzie sa tak zyzne gleby, ze rosna takie buraki zapatrzone w Rasiaka i Kaluznego.
burak to z Ciebie juz jest od dawna :D:D maly :D:D
tak to fakt, jestem zapatrzony w najlepszego pilkarza turnieju :) i strzelca 3 bramek :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 sie 2005, 23:02

jak dla mnie to właśnie obraziłeś użytkownika i dostaniesz(edit: dostaniecie) kilka WP :lol:

Zgadzam sie z futbolową, że powinno sie stawiac na atak Zuraw-Franek i o ile miejsce Frankowskiego nie ulega dyskusji, to Żurawski gra ostatnio fatalnie, miejmy nadzieje że sie rozkreci. A jesli nie, to pewnie bedzie trzeba postawić na innego zawodnika. Rasiak jest w świetnej formie, wiec ma pierwszeństwo, ale dzisiaj bardzo mi się podobał Niedzielan, a przypominam, że w obwodzie jest jeszcze Saganowski, który nie wiadomo jak spisze sie w Portugali. Jednak na dzień dzisiajszy Rasiak nie powinien jeszcze grać w pierwszym składzie. Przynajmniej ja mu jeszcze nie ufam :wink:
Ostatnio zmieniony 17 sie 2005, 23:03 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2204
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 23:02

cloner pisze:DREWNO to Ty masz chyba w glowie
No cóż... Dla mnie drewnem był i jest. Technikę ma wciąż słabiutką. Już ktoś wspominał, że jedna jaskółka wiosny nie czyni. To, że strzela bramki nie zwalnia go z tego, że ... no jest drewnem :D ;)

I tak mimo wszystkiego należą mu się gratulacje. Zadziwia skutecznością, a to jest najważniejsze :)

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 sie 2005, 23:02

Bo taka prawda. Zuraw teraz ma slaba forme ale jak odzyska dawna forme z Wisly to Drevinho nie moze sie z nich rownac.

Peas

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”