cloner pisze:
Żewłakow - 7 - dobry mecz, prawie bezbledny w obronie, ale niewidoczny a ofensywie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 sie 2005, 22:38
cloner pisze:
Żewłakow - 7 - dobry mecz, prawie bezbledny w obronie, ale niewidoczny a ofensywie
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 sie 2005, 22:42
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 22:54
A ja wiempiwus pisze:Zresztą nie wiem, kto mógłby wpaść na taki pomysł, poza Janasem.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 sie 2005, 23:05
Gratuluje pomyslu. Fabiniak miejsca w podstawowej jedenastce w Pogoni sobie nie moze zapewnic, a tu juz go niektorzy do reprezentacji biora. Nie kompromitujcie sie.[b]futbolowa[/b] pisze:Fabiniak i Fabiański [którymi się ostatnio ciągle ktoś zachwyca] to jeszcze za słabi na kadrę.
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 23:08
Ostatnio ciągle słyszę jacy do dwaj genialni bramkarze. Nie wiem czy zauważyłeś, ale dopisałam też, że są za słabi na kadręmaly_1236 pisze:Gratuluje pomyslu. Fabiniak miejsca w podstawowej jedenastce w Pogoni sobie nie moze zapewnic, a tu juz go niektorzy do reprezentacji biora. Nie kompromitujcie sie.
Fabiniak i Fabiański [którymi się ostatnio ciągle ktoś zachwyca] to jeszcze za słabi na kadrę.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 17 sie 2005, 23:10
beku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 sie 2005, 23:10
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 23:17
Też mnie to zastanawia. Są to bramkarze sprawdzeni i doświadczeni. Przyrowski jest młody i w tym sezonie nie sposuje się najlepiej [jak cała jego drużyna]. O Cabaju można powiedzieć to samo. A Fabiniak i Fabiański - zachwycają w lidze, ale liga to nie kadra. Tu nie gra się z GKS-em Bełchatów a z reprezentacjami narodowymiBonso pisze:zastanawiam się dlaczego Janas nie powołał takich piłkarzy jak Majdan, Kuszczak czy chociażby Małkowski...
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 23:20
A to dlatego, ze od poczatku bylo powiedziane, ze jeden caly mecz broni Kowalewski, a drugi Boruc. to po co mial przyjezdzac Majdan (tym bardziej, ze Doda do sopotu sie przygotowujeBonso pisze:Przyrowski był jedną, wielka pomyłką i zastanawiam się dlaczego Janas nie powołał takich piłkarzy jak Majdan, Kuszczak czy chociażby Małkowski...
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 sie 2005, 23:26
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 sie 2005, 23:29
Przyrowski juz w tamtym sezonie gral swietnie, wygryzl ze skladu Liberde. I chyba stad te powolanie.[b]Bonso[/b] pisze:wiesz mały, Przyrowski też wyskoczył nagle. Nie wiem po jaką cholere go powoływali, ale mam nadzieje że nie popełnią więcej tego błędu.
No, najlepiej powolac chyba 33 letniego bramkarza, nie no spoko. Rozumiem, niech sie ogrywa.b]Bonso[/b] pisze:Majdan
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 23:40
Nie wyglaszaj takich opinii, bo renty nie sa za wysokie. przeciez przy bramkach, to mial najmniej do powiedzenia i najmniej zwinil. ani pierwszej ani drugiej sytuacji zaden bramkarz swiata by nie obronil.Bonso pisze:bo moge dać sobie ręke uciać, że Boruc by tych bramek nie puścił
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 17 sie 2005, 23:44
maly_1236 pisze:No, najlepiej powolac chyba 33 letniego bramkarza, nie no spoko. Rozumiem, niech sie ogrywa.
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 sie 2005, 23:45
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 sie 2005, 23:59
to powiedz mi Sherlocku, gdzie mial stanac?? za murem:> przeciez po to ustawia mur, zeby zaslonil mu polowe bramki. jezeli bramka ma ponad 7m to stojac na srodku musialby miec ok 2,5m wzrostu, zeby dosiegnac do obu slupkow.Bonso pisze:ale po pierwsze był ustwiony totalnie przy słupku
no jak pilka wylatuje Ci spomiedzy nog obroncow (Bonso pisze:nawet sie nie ruszyl, a powinien choc troche
To co gosc mial zrobic?? wyjsc do pilki na 6 metr kiedy jeszcze przy napastniku byl obronca?? czy dosiegnac pilki, ktory wpadla PRZY SAMYM slupku, w DLUGIM ROGU, a jak wiadomo bramkarz zawsze pilnuje krotkiego.Bonso pisze:Przy drugiej też stał jak pierdoła kompletna, i bylo w tym dużo jego winy, choć Żewłakow też sie popisał...te gole były do obrony na pewno...
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio