Kolega niech spojrzy w tabele sezonu 91/92.Smashing Pumpkins pisze:Na tej bazie mozna napisac zeby Milan choc raz wygral lige bez ani jednej porazki.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 05 mar 2016, 21:17
Kolega niech spojrzy w tabele sezonu 91/92.Smashing Pumpkins pisze:Na tej bazie mozna napisac zeby Milan choc raz wygral lige bez ani jednej porazki.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 05 mar 2016, 21:27
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 mar 2016, 21:28
To ciekawe jaki bedzie glowny argument fana Arsenaluguru pisze:GŁÓWNY ARGUMENT MILANISTY- HISTORIA.Slim91 pisze:Widać prowokacja udana. Jednak miną lata za nim te ekipy będą miały tyle LM na koncie co Milan.

Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2016, 21:49
Co zrobił bo 2 połowy nie oglądałem?kaczy pisze:Niezły teatrzyk Guardioli. Z dedykacją dla chłopaków z City
Lepsza taka niż historia pod tytułem : Jak zajmować 4 miejsce;)guru pisze:GŁÓWNY ARGUMENT MILANISTY- HISTORIA.Slim91 pisze:Widać prowokacja udana. Jednak miną lata za nim te ekipy będą miały tyle LM na koncie co Milan.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 mar 2016, 21:52
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2016, 22:42
Slim91 pisze:
Widać prowokacja udana
Mamy się dalej zniżać do poziomu podstawówki, czy już koniec?League pisze:Lepsza taka niż historia pod tytułem : Jak zajmować 4 miejsce;)
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2016, 22:55
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2016, 23:02
synku sprawdź w wikipedię co to znaczy bo prawda jest taka że sam swoje żale uskuteczniasz pierwszy i jak doczekujesz reakcji to potem się dziwisz. Przestań się napinać to nie będziesz miał kontratakow.Kontratakując
No tak, Premier League jest zarezerwowana dla fanów tylko ligi angielskiej i dziwne że fani innych lig chcą by jakaś drużyna wygrała tę ligęAle ok nie ma to jak rozdawać miejsca w lidze angielskiej przez kibiców z SerieA.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2016, 23:11
Nie w ogóle, ty nie atakujesz gnido jebana.League pisze:synku sprawdź w wikipedię co to znaczy bo prawda jest taka że sam swoje żale uskuteczniasz pierwszy i jak doczekujesz reakcji to potem się dziwisz. Przestań się napinać to nie będziesz miał kontratakow.
kontrataki
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 05 mar 2016, 23:12
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2016, 23:17
Ja atakujęguru pisze:Nie w ogóle, ty nie atakujesz gnido jebana.League pisze:synku sprawdź w wikipedię co to znaczy bo prawda jest taka że sam swoje żale uskuteczniasz pierwszy i jak doczekujesz reakcji to potem się dziwisz. Przestań się napinać to nie będziesz miał kontratakow.
kontratakija zacząłem np dzisiaj gadki i klubie bez ambicji itd? Lecz sie psycholu. Nie będę bezsensownie jechał po Juventusie tylko dlatego że taka gnida i kmiot jak ty utożsamia się z tym klubem.
Proponuję nie robić z gęby cholewy i robić co się mówinie chcę cisnąc na to wasze SerieA, ale serio sram na to pierdololo niektórych użytkowników.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2016, 23:21
Z dopiskiem w następnych meczach niech wracają do "normy" i dalej przegrywają.League pisze:Ja atakuję Dziś byłem za Arsenalem
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2016, 23:23
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2016, 23:25
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2016, 23:27
Widziszguru pisze:a to sory [*]
League
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin