Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 lis 2015, 9:23
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lis 2015, 9:31
OK. To fanatycy wymyślili klubowe koszulki? Czy może tylko wymyślili, że można w nich wyjść nie tylko na mecz? Rzuć jakimiś źródłami bo piszesz o tym od kilku stron, ale nie wiem szczerze mówiąc jak się zabrać do poszukiwań źródeł tych rewelacji. Wspominane tu było coś o historii ruchu kibicowskiego czy coś w ten deseń, ale jeżeli to możliwe to prosiłbym o bardziej konkretne ukierunkowanie na kwestię koszulek, nie jestem zainteresowany całym, obszernym tematem. Z góry dzięki.DDK pisze:Też, barwy to barwy. Nie wazne czy szalik, flaga, koszulka, czapka i czy smyczka.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2015, 10:54
Fanatycy jako pierwsi zaczęli zakładać te klubowe koszulki na trybunach. Pierwszy polski kibolski szalik powstał w 1969roku w Bytomiu.Mentor pisze:To fanatycy wymyślili klubowe koszulki?

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 lis 2015, 10:21
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 lis 2015, 13:56
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 sty 2016, 18:50

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 mar 2016, 11:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 mar 2016, 11:34
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2016, 8:39

Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 mar 2016, 12:48
Po prawdzie, to powyższe dotyczy tego czy Lech współpracuje z kryminalistami, ergo że wspiera działalnośc przestępczą, nie tego że nie ma wśród kibiców Lecha kryminalistów.Bienias pisze:prywatnie przeprosi kibiców Lecha
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 mar 2016, 12:58
No to mam pytanie: nigdy w zyciu nikogo nie uderzyłes? czy można cię nazywać bandytą?czarny samael pisze:Staruch jest bandytą, bo uderzył piłkarza
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 mar 2016, 13:03
Ja na miejscu piłkarzy, bym się odwrócił na pięcie i poszedł do szatni. Będzie misiek jeden z drugim wydawał pozwolenie na to, kto może nosić klubową koszulkę, a kto nie. Rozumiem napiętą sytuację we Wrocławiu, ale chyba się w dupach poprzewracało.cloner pisze: - we Wrocławiu ostro było
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 mar 2016, 13:09
Wszyscy chyba koszulek nie zdjęli. Zresztą, nie mam pojęcia, nie mój klub, nie interesuje mnie to. A i piłkarzom nikt nie bronił iść do szatni, przecież żaden kibic by za nimi nie pobiegł przez murawęDuch pisze:Ja na miejscu piłkarzy, bym się odwrócił na pięcie i poszedł do szatni.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 mar 2016, 13:24
Jasna sprawa, chociaż wydaje się oczywiste, że presja była spora. Nie zdziwiłbym się, gdyby ci którzy koszulki oddali obawiali się jakiegoś oklepu na mieściecloner pisze:Wszyscy chyba koszulek nie zdjęli. Zresztą, nie mam pojęcia, nie mój klub, nie interesuje mnie to. A i piłkarzom nikt nie bronił iść do szatni, przecież żaden kibic by za nimi nie pobiegł przez murawę
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 mar 2016, 13:50
Dokładnie.Duch pisze:Ja na miejscu piłkarzy, bym się odwrócił na pięcie i poszedł do szatni. Będzie misiek jeden z drugim wydawał pozwolenie na to, kto może nosić klubową koszulkę, a kto nie. Rozumiem napiętą sytuację we Wrocławiu, ale chyba się w dupach poprzewracało.
Jest różnica między kłótnią, a napadem. Staruch na niego napadł.cloner pisze:No to mam pytanie: nigdy w zyciu nikogo nie uderzyłes? czy można cię nazywać bandytą?
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio