Pewnie jakbym nie zareagował na kolejne gadki o Fabregasie, to pewnie znowu byś plotł bzdury przez następne miesiące, jak to rzekomo chciałem zawodnika A, nie B i jak to nie mam prawa krytykować.
Kolejny raz piszesz bzdury, więc znowu zrobię wyjątek i odpowiem, bo ile można to czytać. Nigdy nie mówiłem, że w mentalności United jest klepanie, a ofensywna gra. Fakt jednak, że uważam, że obecnie w piłce trzeba stawiać na posiadanie, bo to podstawa, aby osiągać sukcesy na dłużej. Taka moja opinia, ale nie twierdziłem, że to jest dna United.Po drugie no jeśli mój cały koncept na drużynę, który wszedł w życie i pociągano grajków, który chciałem skończył się taką katastrofą jak teraz mamy to lekko mówiąc pisałem bym mniej, ważyłbym słowa, a już na pewno z przekonaniem o swojej racji nie opowiadałbym bzdur o mentalności United klepu klepu czy o tym, że w gruncie rzeczy taki klub jak United(sic!) to w tym momencie musi pogodzić się z tym, że szczyt jego sukcesów to 4 miejsca(WTF).
Ja na forum wchodzę, żeby wymieniać się opiniami, a nie sprawdzać kto ma rację. Nie przypominam sobie, abym się mylił na tyle często, żebym musiał się tego wstydzić, ale to nie jest temat na analizę mojej forumowej twórczości. Zresztą zacznij od siebie. Pierwszy z brzegu przykład - Pochettino. Jeszcze jak kilka miesięcy temu wspominałem o jego kandydaturze to niemal wszyscy pukali się w czoło. Teraz?Oczywiście to forum przyjmie wszystko niemniej jednak po to się tutaj również dyskutuje aby po jakimś czasie sprawdzić kto miał rację. I w Twoim przypadku jest taka katastrofa jak miejsce United w tabeli Premier League.
A i do tego, że jeśli uważa się, że klub jak United(sic!) ma rzekomo bawić się tylko w stawianie na młodzież czekać bo rzekomo za parę lat zdominuje Europę to zdać sobie sprawę, że się zjeżdża do poziomu Logana i innych fanów Kanonierów gadających o czymś takim od ponad 10 lat. I że to jest jakaś hipsterka mająca znamiona zboczenia do młodych chłopaków.
Nigdy nie twierdziłem, że mamy bawić się "Tylko w stawianie na młodych", ale szukając nowego managera należałoby wziąć pod uwagę fakt, czy ów jegomość nie boi się na nich stawiać.
Ty byś wolał, ale każdy jest kowalem własnego losu. Na całe szczęście to nie Kamil232 decyduje o tym, kto może być kibicem Manchesteru United.Także wolałbym aby podążył drogą Dr. on ma parę swoich ulubionych klubów gdzie śledzi młodych chłopaków i nie liczy się dla niego wynik tylko jak się rozwijają. Niech to będzie Ajax, PSV i tam możesz sobie wmawiać, że wszystko jest ok. Tutaj jest temat Manchesteru United najbardziej utytułowanego klubu w Anglii, jednego z największych klubów w Europie, jeszcze parę lat temu Naj, a na pewno TOP3 obok Barcy i Realu. I ten klub ma jak najszybciej wrócić na należne mu miejsce. Miejsce na które wzniósł go Król Sir Alex Ferguson.
Złapiesz w końcu, że ja z tym mnie polemizuje i nie próbuje nikomu nic wmawiać? Więc uprzejmie proszę w końcu odpieprz się i nie siadaj na mnie, bo jak juz to powiedziałem - twoje czepianie sie na każdym kroku nosi znamiona choroby. Każdy ma prawo do własnej opinii - pogódź się z tym w końcu. Żywe legendy Manchesteru United, sir Alex Ferguson i Bobby Charlton pokazały środkowy palec Mourinho. Nie chcieli typa z różnych względów. Oni pewnie też wg tych standardów nie zasługują na miana kibica United...Jak rzekła legenda tego klubu jeden z największych jej piłkarzy Paul Scholes ten klub ma co rok walczyć o Mistrzostwo i Ligę Mistrzów. Dla tego klubu 2 miejsce w Premier League i odpadnięcie w półfinale LM to jest porażka. Wszystko niżej to jest katastrofa. To jest klub który ma zdobywać trofea, a rok bez nich jest porażką. To jest DNA Manchesteru United. A nie oglądanie młodych chłopców i 125 miejsce. Łapiesz?
Prosze więc po raz setny. Nie pisz o tym, co rzekomo mówiłem. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować tutaj, bo zawsze się kończy na tym samym. Ja staram się cię ignorować, polecam to samo. Jak masz coś do mnie personalnie, to zapraszam na PW, podam adres, wpadniesz, ale po kij ludzi męczyć tymi durnowatymi spinkami?
A tymczasem znowu ignor