Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 mar 2016, 21:04
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 21:06
Bebeto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 mar 2016, 21:15
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 21:18
Bebeto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 mar 2016, 21:34
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 24 mar 2016, 23:09
aha... . Conte rok przed przyjściem do Juventusu sprowadził do Turynu Bonucciego. Strzał w 10.Bebeto pisze: Tak jak był wybór między Ranoccchią, a Bonuccim i Conte postawił na tego drugiego, co było strzałem w 10,
czyli Juventus popełnił błąd - zamiast Romagnolego sprowadził Ruganiego, bo Alessio grywa regularnie, a Rugani nie, oczywiście pomijając fakt, że w przypadku sprowadzenia Romagnolego to ten by nie grał, bo BBC aktualnie się nie ruszy i wtedy transfer obecnego gracza Milanu byłby pewnie błędem.Bebeto pisze:tak moim zdaniem Juve popłynęło z postawieniem na Ruganiego, zamiast inwestować w obecnego gracza Milanu. Koleś ma jedną mega przewagę nad Ruganim - gra. W klubie będącym w kryzysie, ale jednak. Codziennego kontaktu z boiskiem nic nie zastąpi.
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 23:13
Bebeto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 mar 2016, 23:18
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 24 mar 2016, 23:41
Najwyraźniej w świecie słowo idiota w stosunku do Twojej osoby nie jest obrazą, a zwykłym stwierdzeniem faktu - za co więc karać?Bebeto pisze:
W dupe mnie pocałuj adminie, w tym temacie nie dałeś WP Coco za nazwanie mnie idiotą, a mi dajesz za "matołka"?
fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 mar 2016, 15:20
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2016, 15:21
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 25 mar 2016, 17:26
fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 25 mar 2016, 18:41
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 25 mar 2016, 19:00
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 mar 2016, 19:52
Dla mnie Adriano to w ogóle zagadka i ostatnio miałem o tym pisać. Od meczu z Romą chyba nie grał, bo negocjował transfer do Chin. Po upadku transferu dziwnym trafem był ciągle kontuzjowany. Gdy już całkowicie upadła szansa transfery to wrócił do gry. Śmierdzi to trochę.Ogolnie to chcialem sie zapytac co sie stalo ze ostatnio L.Adriano zagral.
Wrocil po kontuzji? bo sprzedac go chcieli, nie udalo sie im, a on nawet na lawce nie siadal, i z miejsca do pierwszego?
Nie mowie ze mu sie nie nalezalo, czy zeby zle zagral, wole jego niz Meneza niz patologa Balo.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio