Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 25 mar 2016, 12:57
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 mar 2016, 12:59
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2016, 13:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 25 mar 2016, 13:08
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 mar 2016, 13:17
Wczoraj byłam u ojca w robocie - cała okolica opustoszała. Ani nie było uczniów w szkole obok, ani ani jednej urzędniczki w budynku, w którym stary prowadzi firmę. Nie mówiąc o innych usługach - większość pozamykana. Dzisiaj jeszcze gorzej.Diamen23 pisze: Eh, fajnie jest być prawnikiem. Dzwonię do 3 kancelarii notarialnych w Gliwicach i nikt nie odbiera. Widzę że wolne na całego
No właśnie.cloner pisze: tylko ta biała gumowata podeszwa będzie ci się strasznie brudzić, więc szanuj.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 mar 2016, 13:22
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 25 mar 2016, 13:31
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 mar 2016, 13:58
Ja właśnie myślałem. Byłem bardzo pobożny i wszystko sam z siebie robiłem. Tzn oczywiście chodziliśmyu do kościoła rodzinnie itp., ale ja to wprowadzałem na wyższy poziom sam z siebie na tyle, na ile rozumialem i mogłem, a nie na takie robimy bo robimy.DDK pisze: jak człowiek miał 10-12 lat to nie myślał o religii, świętach itd tylko robił to co rodzice. Teraz człowiek wydoroślał, sam o sobie decyduje. O swojej religii (lub jej braku), o jedzeniu i zachowaniu. Ja zjadłem przed chwilą omleta z szynką, ale szanuję to że ktoś nie chce jeść dzisiaj więcej niż 3 posiłków, bo wiele znam takich osób.
Ja tak samo miałem i myślałem, ale odkąd pracuję w szkolę i kicha i kaszle na mnie kilkadziesiąt dzieci dziennie to jednak pogląd się drastycznie zmienił.cloner pisze: Zmień dietę, nawyki, cokolwiek. W tak młodym wieku nie można tak często i długo chorować.
Ja jestem przeziębiony raz na 5-6 lat i trwa to mniej niż 48h.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 mar 2016, 14:05
to jest druga rzecz która mnie wkurwia jesli chodzi o producentów obuwia - muszą wszedzie nawpieprzać pasków, przeszyć itp. bez nich moim zdaniem te buty byłyby dwa razy ladniejsze
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 mar 2016, 14:05
A ile sobie życzą? :__)rekinho pisze: niestety wiekszosc sportowych butów (i nie tylko) ma białą podeszwę, dramatbyłem dzisiaj na poczcie odesłać vansy all black, ogolnie fajne buty, czarna podeszwa, ale nie warte tyle hajsu ile sobie za nie życzą
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 mar 2016, 14:06
Jak cos jest obiektywnie glupie to jak najbardziej mozna sie z tego smiacKeres pisze: Hmm, Kościół?cloner wg. mnie nie powinieneś się śmiać z takich rzeczy, bo to prywatna sprawa każdego. Ja nie jem dziś mięsa, ale co do liczby posiłków nie będę się ograniczał.
cruel
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2016, 14:48
A skóra chociaż naturalna? czy syntetyk?rekinho pisze: 180
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 mar 2016, 14:50
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 25 mar 2016, 14:51
Równie dobrze można napisać, że możesz robić wszystko, na co masz ochotę, a jednak to nie do końca prawda. Można się śmiać, ale nie wypada. Dla mnie całe chrześcijaństwo, Kościół i temu podobne to ściema grubymi nićmi szyta, nosząca znamiona sekty, jednak nie mam misji mówienia tego każdemu praktykującemu katolikowi. Moim uszanowaniem ich wiary jest milczenie w tych sprawach. Tak samo nie śmieję się z kogoś, kto jest gruby i nie chce schudnąć.
ycu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio