Alkohole - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 28 lut 2005, 8:56

Husarska :!: Starogardzka ujdzie :)
Bols Lemon ->respect :D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 lut 2005, 9:01

:arrow: Bols
:arrow: Spiryt
:arrow: Finlandia(bylaby na pierwszym ale cholernie droga :( )

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 lut 2005, 19:52

ja tam wodki nie pijam bo za mlody jestem i mocna jakas jak dla mnie a zreszta mi to nie smakuje

Awatar użytkownika
Bayer-Leverkusen
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer-Leverkusen » 28 lut 2005, 20:04

ta tesh

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 lut 2005, 20:05

SAMOGON :D:D:D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 lut 2005, 20:09

A przede mną stoi 0,2l Absolwenta :D:D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 sie 2005, 11:19

Widze muszę rozruchać temat.Wczoraj na urodziny wy...piłem z ziomkami najpierw litr Husarskiej na 4.Powiem Wam, że jest dobra, zmrożona.Później wyszliśmy na miasto i o,5 "Z czerwoną kartką".Jako, że byliśmy trochę po pijaku to nam wystarczyło.Ale ludzie, na litość Boską ... nigdy nie kupujcie tej wódki.Teraz jeszcze czuj ten odór w buzi :D.A jako, że jestem przykładem typowego Polaka, to biba przedłuży się do niedzieli, choć urodziny były w czwartek ;d.Pozdro, opisujcie swoje ulubione vódethki.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 sie 2005, 12:01

"Cerwona Kartka" nrany, jakie to jest obrzydliwe. Tego się pić nie da!! Nie ma to jak "Niagara" :D. A tak na serio to moją ulubioną wódką jest "Absolwent" który wchodzi niesamowiciełatwo, w zasadzie można pić jak wode :P. Bols jest dobry, też łatwo wchodzi, Pan Tadeusz i Maximus też ujdą...nie przepadam natomiast za Finlandią i Soplicą, które jakoś mi dziwnie smakują...ale na imprezach najczęściej jest Absolwent zdecydowanie moja ulubiona wódeczka :D:D

Dżizas, ja mam dopiero 15 lat !!!!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 sie 2005, 12:12

Ooo, zapomniałem o Absolweńcie i Abstyneńcie.Bols lemon też jest klasą dla siebie.Starogardzka ? Hmm, tylko jak jesteś pijany i nie czujesz smaku.Nie martw się Bonso, znam gorszych od Ciebie (znaczy się młodszych) :D.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2005, 13:31

Bogi solenizancie Ty nie pisz o wódeczkach tylko szykuj szykuj :D Jak sie zlot rozganizuje to juz jest Was dwóch do "urodzinowej" Ty i Hunter do czasu popijawy jeszcze sie okaze ze kazdy bedzie pił za swoje zdrowie :lol:

Skandynawskie wódki są cool. Nazyw trudno mi napisać bo nawet nie pamiatem (zawsze stoi w sklepie w tym samym miejscu :twisted: )ale ma taki specywiczny smak.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sie 2005, 13:54

Absolwent jest bardzo popularny ze względu na świetny współczynnik cena/jakość jeżeli można to tak określić :wink: Za przyzwoitą cenę mamy dobrej jakości wódkę. Gorzka Żołądkowa też jest bardzo dobra. Z tych droższych to naturalnie Finlandia i Smirnoff. Po Bolsie mam złe wspomnienia i staram się go unikać. Wódek tańszych od Absolwenta (czyli około 18 zł) raczej nie pijam choć kiedyś miałem tą wątpliwą przyjemność picia takich markowych produktów jak Starogradzka czy Krakowska. Nie polecam mimo wszystko.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 sie 2005, 14:03

Ja miałem raczej nieciekawe wspomniania po Smirnoff'ie. Już nie pamiętam co to była za okazja ale na pewnym melanżu z kumplami pojawiłem się z 0,7 (o ile dobrze pamiętam) właśnie Smirnoff'a. Do tego na miejscu były piwa. Na następny dzień pamiętałem z poprzedniego wieczoru jedno zdanie (rzekomo mojego autorstwa): "Pijemy tą wódkę jak wodę mineralną". Oczywiście skończyło się na bełtaniu i spaleniu kora... :nein: :hardkor:

Z drugiej strony lubię Absolwenta, ale wódkę pijam tylko od czasu do czasu - z jakiejś okazji. Wolę piwo. Amen.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 sie 2005, 14:34

Jak juz napisalem w ktoryms tam temacie, kazda wodka powyzej 17zeta za 0,5l zmorozona jest dobra. tanszych nie polecam, chyba ze lubi ktos sporty ekstremalne :lol:
Niggaz pisze:Gorzka Żołądkowa też jest bardzo dobra.
tylko nie z gwinta bez przepojki :wink: :lol: podobno kiedys byla sytuacja, w ktorej wlasnie w taki sposob ja spozywalismy :? :lol: "podobno" bo gdybym napisal, ze pamietam, to byloby troche nagiecie prawdy :lol:

Nie polecam tez pic Zubrowki z gwinta, a jak juz to radze wczesniej usunac z niej ta slomke co sie paleta w srodku. pamietam sytuacje kiedy kolega jej nie usunal i prawie trzeba go bylo reanimowac :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sie 2005, 14:55

Krzysztof Jarzyna pisze:Nie polecam tez pic Zubrowki z gwinta, a jak juz to radze wczesniej usunac z niej ta slomke co sie paleta w srodku. pamietam sytuacje kiedy kolega jej nie usunal i prawie trzeba go bylo reanimowac
Właśnie chciałem zapytać tutejszych wyczynowców o ten aspekt :lol: Ja osobiście słyszałem tylko z opowieście o tym, że źle się dzieje z człowiekiem po spożyciu tego ... źdźbła :lol: Ciekaw byłem czy ktoś może to potwierdzić lub też coś opowiedzieć o tym. A Gorzka Żołądkowa IMHO jest na tyle dobra, że można nawet bez zapojki pić aby mniejszymi porcjami (znaczy takie do setki :wink: ).

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 sie 2005, 15:07

Niggaz pisze:Właśnie chciałem zapytać tutejszych wyczynowców o ten aspekt :lol: Ja osobiście słyszałem tylko z opowieście o tym, że źle się dzieje z człowiekiem po spożyciu tego ... źdźbła :lol:
No wiec, co sie z nim dzialo tej nocy, to Ci nie powiem, z racji tego, ze... tez sie dobrze bawilem :lol: :lol: ale pamietam, ze po tej imprezie mial kaca chyba 3 albo 4 dni, chociaz watpie zeby to byla wina niewinnego zdzbla bo generalnie to on go nawet nie zjadl, tylko sie nim zakrztusil, chociaz o ile dobrze slyszalem, to pozniej ktos sie zdecydowal na ten krok :lol: chcialem jeszcze powiedziec, ze najlepsze imprezy to te ktore sa opowiadane na drugi dzien i w ten sposob mozna wspolnie wypelnic luki w pamieci :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”