Ale mam urlop w czerwcu (2. połowa) i wtedy tam za zimno.Lisek pisze: Polecam Bułgarię z tańszych alternatyw.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2016, 20:18
Ale mam urlop w czerwcu (2. połowa) i wtedy tam za zimno.Lisek pisze: Polecam Bułgarię z tańszych alternatyw.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 kwie 2016, 20:25
Byłam raz i się zakochałam. Przepiękne miasto!Magnum pisze: Nie byłem za to jeszcze we Wrocławiu, więc z chęcią się wybiorę.
futbolowa
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 kwie 2016, 21:03
Byłem w Madrycie prawie tydzień (przy okazji zahaczyłem o mecz Realu z Kopenhaga) i przyznam, ze trochę sie zawiodłem.Chemik pisze:Ja najchętniej zwiedziłbym Hiszpanię z wiadomych względów, nie dość, że byłaby okazja wybrać się do Madrytu to jeszcze przy okazji z chęcią zahaczyłbym o okolice Majorki.
Tak poza tym to mi się niesamowicie podobają takie miejsca i jakbym miał możliwość to wybrałbym się raczej na miejsce w takim stylu, jakieś wyspy na Oceanie Spokojnym, ew. Azja albo Ameryka Południowa.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 26 kwie 2016, 21:22
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 kwie 2016, 21:43
Mnie akurat sami Hiszpanie nie przeszkadzali, a bardziej natarczywi cyganie, którzy nie mieli oporów przed tym, żeby podchodzić jak człowiek spokojnie sobie winko sączył z drugą połówka w knajpiejanop pisze: Hiszpania ma jeden poważny minus, czyli Hiszpanów.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 kwie 2016, 21:50
Nie jestem wielkim fanem robienia zdjęć. Owszem zrobiłem trochę, ale więcej niż z 80 tego nie mam. Może później wrzucę jakąś Copacabane. Nawet kupiłem z 10 pocztówek i do teraz nie wyciągnąłem ich z torby. Jakby ktoś był zainteresowany tanim połączeniem to Iberia leci z Brukseli przez Madryt za 400 euro w dwie strony.Keres pisze: Z
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 kwie 2016, 21:54
Mam to samo ostatnio, popracuję w wakacje i będę starał się tam znaleźć. Z polskich mi się strasznie Wrocław spodobał. Niestety za długo tam nie byłem (a i tak się bardzo spodobało), liczę, że jeszcze kiedyś będę miał czas to miasto zwiedzić. Gdańsk jest ładny. Szczególnie stare miasto jest piękne. Ja jednak zacząłem ostatnio już patrzeć na GD przez pryzmat codziennego patrzenia na falowiec i jest jak jest
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2016, 22:10
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 26 kwie 2016, 22:28
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 kwie 2016, 22:52
Masz jakieś specjalne plany co na pewno chcesz zobaczyć czy coś?maxskr pisze: A w piątek na kilka dni do Lwowa i spore mam oczekiwania do tego miejsca,
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 26 kwie 2016, 23:11
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 kwie 2016, 23:24
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 26 kwie 2016, 23:32
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 kwie 2016, 19:20
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin