no wlasnie, jakbys ogladal to bys wiedzial, ze Zurawski gra tak jak w polskiej lidze Wlodarczyk (obecnie)nevermind pisze:Czy Zuraw jest bez formy, to nie wiem, bo nie ogladalem jego meczy w Celticu, to ze nie strzela goli nie oznacza ze jest w slabej formie.
prawie dobrzefanfci18 pisze:cloner z twojej wypowiedzi wynika ze wszystkie słabsze mecze Rasiaka trzeba wymazac z pamieci i patrzec w przyszłosc bo bedzie grał lepiej a Żurawia należy usunąć bo gra słabo mimo ze w poprzednich meczach ratował nam tyłek.
z tym sie nie zgodze, Zurawski bez formy nie wygral nam jeszzce meczufanfci18 pisze:Zurawski bez formy jest w stanie sam wygrac mecz strzałami z dystansu lub swietnymi podaniami, Rasiak bez formy nie jest w stanie biegac.
[...]
Żurawski jest napastnikiem który często cofa sie, rozgrywa piłke co swiadczy o jego klasie ponieważ mimo częstej gry w pomocy strzela dużo goli
jestem cichofanfci18 pisze:Ostatnio jestes cicho jeśli chodzi o Szymka.Jestem ciekaw co napiszesz jak Żuraw przyczyni sie do wygrania kolejnego meczu.Ja jedank juz wyczaiłem twoja niechec do Wiślakow jestes kibicem (L)egii i choćby nie wiem co zrobił Żuraw to i tak tego nie docenisz.Świadczy to o twoim poziomie intelektualnym bo nawet kibice Legii doceniają Żurawia za gra w reprezentacji.
a z ta niechecia to zle wyczailes
niezly zonk - prawda
uwazanie, ze nie chce w reprezentacji kilku Wislakow, tylko dlatego, ze kibicuje Legii pokazuje Twoj niski poziom intelektualny
rowniez pozdrawiamfanfci18 pisze:pozdrowienia
ps.mam jeszcze jedno zastrzeżenie wogóle nie odpowiedziałes na moje wcześniejsze posty dotyczace twoich poglądów
p.s. - o ktore Ci chodzi ?? bo wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na wszystkie
K.J. - nie wiem w jakim jestes wieku, ale chyba zawsze wychodzisz ze zlotym srodkiemKrzysztof Jarzyna pisze:A poza tym to mam propozycje!
przeciwnicy Rasiaka i cloner - przyznajcie racje ze Rasiak jest potrzebny reprezentacji, moze wchodzi jako ZMIENNIK (cloner!!), ale poki co bardziej sie nadaje niz BROZEK (przeciwnicy Rasiaka!!). prawda jest taka, ze Zurawski jest bardziej uniwersalny niz Rasiak i bardziej wartosciowy dla reprezentacji (cloner!!) ale poki co przejscie do Celtiku mu nie sprzyja i jest, co tu duzo ukrywac, bez formy - w porownaniu z jego gra w Wisle (przeciwnicy Rasiaka!!). Rasiak jest napastnikiem, ktory strzela bramki, a w jaki stylu, to jest chyba mniej wazne (przeciwnicy Rasiaka!!) a Zurawski pierwszy raz gra za granica, wiec musi sie zaaklimatyzowac, i tez bedzie srzelal (cloner!!). tak wiec nie ma co wysuwac po sto razy tych samych argumentow, bo i tak nic innego nie wymyslicie. a Janas i tak bedzie powolywal jednego i drugiego, bo nie jestesmy Brazylia i pilkarza europejskiego formatu nie znajdziesz w kazdej dzielnicy, kopiacego pilke na ulicy!!
cos w tym jest (w tym Twoim texcie)
piszesz, zeby Rasiak wchodzil jako rezerwowy, hmm, no moze byc, ale .... ja bym sprobowal zagrac Rasiak-Frankowski (dwoch napastnikow) oraz Zurawski (cofniety napastnik)
co do reszty sie zgadzam
Pozdrawiam Wszystkich