R jak Rasiak - Strona 19

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2005, 11:35

nevermind pisze:Czy Zuraw jest bez formy, to nie wiem, bo nie ogladalem jego meczy w Celticu, to ze nie strzela goli nie oznacza ze jest w slabej formie.
no wlasnie, jakbys ogladal to bys wiedzial, ze Zurawski gra tak jak w polskiej lidze Wlodarczyk (obecnie) :D:D

fanfci18 pisze:cloner z twojej wypowiedzi wynika ze wszystkie słabsze mecze Rasiaka trzeba wymazac z pamieci i patrzec w przyszłosc bo bedzie grał lepiej a Żurawia należy usunąć bo gra słabo mimo ze w poprzednich meczach ratował nam tyłek.
prawie dobrze :D bo w reprezentacji gra sie nie za zaslugi, ale za obecna forme :)

fanfci18 pisze:Zurawski bez formy jest w stanie sam wygrac mecz strzałami z dystansu lub swietnymi podaniami, Rasiak bez formy nie jest w stanie biegac.
[...]
Żurawski jest napastnikiem który często cofa sie, rozgrywa piłke co swiadczy o jego klasie ponieważ mimo częstej gry w pomocy strzela dużo goli
z tym sie nie zgodze, Zurawski bez formy nie wygral nam jeszzce meczu :!: fakt, dzieki niemu Polska reprezentacja wygrywala spotkania :) ale wtedy on byl w znakomitej formie strzeleckiej (i nie tylko zreszta)

fanfci18 pisze:Ostatnio jestes cicho jeśli chodzi o Szymka.Jestem ciekaw co napiszesz jak Żuraw przyczyni sie do wygrania kolejnego meczu.Ja jedank juz wyczaiłem twoja niechec do Wiślakow jestes kibicem (L)egii i choćby nie wiem co zrobił Żuraw to i tak tego nie docenisz.Świadczy to o twoim poziomie intelektualnym bo nawet kibice Legii doceniają Żurawia za gra w reprezentacji.
jestem cicho :D:D a co mam pisac, napisalem przeciez, ze zagral bardzo dobry mecz w reprezentacji, chwalic pod niebiosa go nie bede,
a z ta niechecia to zle wyczailes :D:D bo np. Frankowski jest Wislakiem, a chce go w reprezentacji :D:D
niezly zonk - prawda :?:
uwazanie, ze nie chce w reprezentacji kilku Wislakow, tylko dlatego, ze kibicuje Legii pokazuje Twoj niski poziom intelektualny

fanfci18 pisze:pozdrowienia

ps.mam jeszcze jedno zastrzeżenie wogóle nie odpowiedziałes na moje wcześniejsze posty dotyczace twoich poglądów
rowniez pozdrawiam :)

p.s. - o ktore Ci chodzi ?? bo wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na wszystkie :)

Krzysztof Jarzyna pisze:A poza tym to mam propozycje!
przeciwnicy Rasiaka i cloner - przyznajcie racje ze Rasiak jest potrzebny reprezentacji, moze wchodzi jako ZMIENNIK (cloner!!), ale poki co bardziej sie nadaje niz BROZEK (przeciwnicy Rasiaka!!). prawda jest taka, ze Zurawski jest bardziej uniwersalny niz Rasiak i bardziej wartosciowy dla reprezentacji (cloner!!) ale poki co przejscie do Celtiku mu nie sprzyja i jest, co tu duzo ukrywac, bez formy - w porownaniu z jego gra w Wisle (przeciwnicy Rasiaka!!). Rasiak jest napastnikiem, ktory strzela bramki, a w jaki stylu, to jest chyba mniej wazne (przeciwnicy Rasiaka!!) a Zurawski pierwszy raz gra za granica, wiec musi sie zaaklimatyzowac, i tez bedzie srzelal (cloner!!). tak wiec nie ma co wysuwac po sto razy tych samych argumentow, bo i tak nic innego nie wymyslicie. a Janas i tak bedzie powolywal jednego i drugiego, bo nie jestesmy Brazylia i pilkarza europejskiego formatu nie znajdziesz w kazdej dzielnicy, kopiacego pilke na ulicy!!
K.J. - nie wiem w jakim jestes wieku, ale chyba zawsze wychodzisz ze zlotym srodkiem :D:D
cos w tym jest (w tym Twoim texcie) :D

piszesz, zeby Rasiak wchodzil jako rezerwowy, hmm, no moze byc, ale .... ja bym sprobowal zagrac Rasiak-Frankowski (dwoch napastnikow) oraz Zurawski (cofniety napastnik) :!: :!: :!:

co do reszty sie zgadzam :D (prawie) :D

Pozdrawiam Wszystkich :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 sie 2005, 12:03

cloner pisze:K.J. - nie wiem w jakim jestes wieku, ale chyba zawsze wychodzisz ze zlotym srodkiem :D :D
Oczywiscie jestem w tym samym wieku co wszyscy - XXI :wink: :lol:
cloner pisze:piszesz, zeby Rasiak wchodzil jako rezerwowy, hmm, no moze byc, ale .... ja bym sprobowal zagrac Rasiak-Frankowski (dwoch napastnikow) oraz Zurawski (cofniety napastnik)
No ale w takim ukladzie upada Twoja koncepcja gry dwoma defensywnymi pomocnikami, chyba ze zagramy bez bramkarza albo w 12... :roll: :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2005, 12:08

Krzysztof Jarzyna pisze:
cloner pisze:K.J. - nie wiem w jakim jestes wieku, ale chyba zawsze wychodzisz ze zlotym srodkiem :D :D
Oczywiscie jestem w tym samym wieku co wszyscy - XXI :wink: :lol:
hahaha :D:D normalnie niezle :D:D

K.J. pisze:
cloner pisze:piszesz, zeby Rasiak wchodzil jako rezerwowy, hmm, no moze byc, ale .... ja bym sprobowal zagrac Rasiak-Frankowski (dwoch napastnikow) oraz Zurawski (cofniety napastnik)
No ale w takim ukladzie upada Twoja koncepcja gry dwoma defensywnymi pomocnikami, chyba ze zagramy bez bramkarza albo w 12... :roll: :wink:
hmmm, no w sumie tak :D no to juz nie wiem jak Polska reprezentacja mialaby wygladac :D
ja proponuje nie klocic sie teraz kto ma grac czy Rasiak czy tez Zurawski, czy ktos inny, w ataku mamy duzo zawodnikow, gorzej jest z obrona :)
moze lepiej przejdzmy do dzialu "REPREZENTACJE" znajdzmy Reprezentacje Polski :) i piszmy o naszej obronie :) bo nie wyglada to rozowo :)

Pozdro

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 sie 2005, 12:34

cloner pisze: prawie dobrze Very Happy bo w reprezentacji gra sie nie za zaslugi, ale za obecna forme Smile
To w takim razie z Rasiaka Janas powinien zrezygnować po meczu z USA w Płocku.A ty po jednym słabym wystepie Żurawskiego chcesz wyrzucic gdyż Rasiak zagra jeden dobry mecz w turnieju towrzyskim lol.Jestem przekonany ze Maciek już w nastepnym meczu pokaże jak sie mylisz.Dlatego nie chce raczej kontynuowac naszej rozmowy.

Ja juz napisałem ze nie mam nic do Rasiaka w póki bedzie strzelał bramki w kadrze(nie podniecaj sie bo Rasiakowi dopiero jeden mecz wyszedł).Narazie czeka go ławka(według mnie i tak sa lepsi na rezerwe Żewłakow, Brożek).Prawda jest taka ze Zuraw jest zdecydowanie lepszy od Grzesia i ze to jemu należy sie miejsce obok Frankowskiego(99% kibiców tak uwaza, ale zawsze zostaje ten 1%), a nawet w słabszej formie jest groźniejszy od Rasiakopoulosa.

Ja cie nie przekonam i ty mnie także wiec te posty nic nie wnosza do dyskusji.Proponuje ja zakończyc.
fanfci18 pisze:Naszczeście twoje tezy weryfikuje boisko.
1.teza obalona:Szymkowiak gra jak Kosowski(jakbym chciał zeby kosa gra tak jak Szymek)
2.teza Rasiak powinien zastapic Żurawskiego w ataku.Czekam do następnego meczy Polaków wtedy juz bedziesz wiedział jak sie zbłazniłes.
pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2005, 12:42

fanfci18 pisze: To w takim razie z Rasiaka Janas powinien zrezygnować po meczu z USA w Płocku.A ty po jednym słabym wystepie Żurawskiego chcesz wyrzucic gdyż Rasiak zagra jeden dobry mecz w turnieju towrzyskim lol.Jestem przekonany ze Maciek już w nastepnym meczu pokaże jak sie mylisz.Dlatego nie chce raczej kontynuowac naszej rozmowy.
ja tez nie chce kontynuowac, napisalem o tym w poprzednim poscie (nie czytales, albo tak wooooolno pisales tego posta :D)

fanfci18 pisze:Ja juz napisałem ze nie mam nic do Rasiaka w póki bedzie strzelał bramki w kadrze(nie podniecaj sie bo Rasiakowi dopiero jeden mecz wyszedł).Narazie czeka go ławka(według mnie i tak sa lepsi na rezerwe Żewłakow, Brożek).Prawda jest taka ze Zuraw jest zdecydowanie lepszy od Grzesia i ze to jemu należy sie miejsce obok Frankowskiego(99% kibiców tak uwaza, ale zawsze zostaje ten 1%), a nawet w słabszej formie jest groźniejszy od Rasiakopoulosa.
ja tez nie mam nic do Zurawskiego w formie, ale z takim poziomem jak teraz, to jakos go nie chce w reprezentacji :D

fanfci18 pisze:Ja cie nie przekonam i ty mnie także wiec te posty nic nie wnosza do dyskusji.Proponuje ja zakończyc.
fanfci18 pisze:Naszczeście twoje tezy weryfikuje boisko.
1.teza obalona:Szymkowiak gra jak Kosowski(jakbym chciał zeby kosa gra tak jak Szymek)
2.teza Rasiak powinien zastapic Żurawskiego w ataku.Czekam do następnego meczy Polaków wtedy juz bedziesz wiedział jak sie zbłazniłes.
pozdro
dokladnie, nikt nikogo nie przekona, mamy swoje poglady :)
i tak Janas wie najlepiej :):)

tak jak pisalem - zapraszam do reprezentacji Polski, trzeba pomyslec kto ma grac w obronie :D

pozdro

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 20 sie 2005, 13:01

Jedno trzeba przyznac. Rasialdo to najpopularniejszy pilkarz na tym forum w formie w wiekszosci negatywnej.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 20 sie 2005, 16:52

rapid>>> na to sie mowi piłkarz kontrowersyjnyD: lol

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2005, 18:06

Mazi pisze:rapid>>> na to sie mowi piłkarz kontrowersyjnyD: lol
Twoj post nie wnosi nic do dyskujsi (jak wiekszosc zreszta)

wygladasz mi na nabijacza postow :D

i pisz mi pozniej, ze pisze to tylko dlatego, ze nie lubie Wisly K. :!:

wracajac do tematu - wie ktos jak gral Rasiak w dzisiejszym meczu ??
wiem, ze gola nie strzelil, a jego klub wygral 2-1 :)

kamilekr
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamilekr » 20 sie 2005, 18:24

Hmhmhmh Dla mnie wszyscy mają rowny poziom nie zapominajcie o Smolarku:) Który w 2 mecz w Bundeslidze strzelił 2 bramki wiec ja proponuje Trenerowi wybrać Napad naszej repry:)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 20 sie 2005, 20:40

cloner>>> yhymm... taa... na nic głębszego cie niestac?? :lol: wysililes się bardzo.. ty wnosisz tak wiele do dyskusji mowiac ze rasiak jest najlepszy polski napastnik ze sie zygac chce ... a pozatym niemowilem do ciebie wiec sie zatkaj;]

a wracając do tematu;/

rasiak pewnie zagrał tak jak zwykle pruchniawo.. widocznie pomocnicy nie grali zbyt dobrze i zadnemu nieudalo sie w niego trafic w 16 :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2005, 21:07

Mazi pisze:hymm... taa... na nic głębszego cie niestac?? wysililes się bardzo.. ty wnosisz tak wiele do dyskusji
:rotfl2:
heh prtzejżyj swoje [bardzo często jednozadniowe posty] i się najpierw zastanów co ty wnosisz do dyskusji, co robisz dla forum.

Przecież na kilkanaście Twoich ostatnich wypowiedzi - przynajmniej połowa to były jednozdaniowe posty :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sie 2005, 12:05

Fieldy : Ty jak zawsze szczery :)

no i nie dowiedzialem sie nic o Rasiaku - tak to sie nabijacie z niego, a gdy trzeba jakis fakt podac - to nikt nie wie, normalka :D

coz poradzic, takich mamy internetowych napinaczy :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sie 2005, 22:22

fieldy>> widocznie niepotrzebuje nic wiecej pisac.. dla mnie to wystarcza..da ci to cos jak napisze 10 zdań z 5 linijkowymi odstępami?? no przeciez.. post bęzie więcej zajmował:) taa:P ja juz kiedys mowilem ze mi licznik postów wisi, moge miec 0 albo go wogole niemiec.. bo widac wam o to głównie chodzi;]

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

Rasiak Buhahah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 21 sie 2005, 22:27

Przeciez te drewno grac nie umie !!! Jeszcze jak by nie mial tekigo wzrostu to wogole a tak to od czasu do czasu odbije mu sie cos od tej glowy :) i czasami wpadnie do sitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sie 2005, 22:31

no widze ze Raulito coś konkretnie gada;]

a co do gry Rasiaka w ostatnim meczu.. pewnie nic ciekawego niezagrał bo ani gola, ani asysty niezaliczył.. moze bł blisko, ale;]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”