Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sie 2005, 11:45
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 20 sie 2005, 12:00
Ta opcja na trenigu słabo działa. Dałem raz piłkarzowi przekierowanie i przez 4 sezony nie zmienił pozycjiBartiX_FCI pisze:Ja mam abrdzo wazne pytanie: Jak chce jakiegos pilakrza "przekierowac" na inna pozycje towiem jak to zrobic itd...ale mam pytanie po jakim czasie mu sie ta pozycja zmieni...bo ja go wystawiam na ta popzycje a on am same slabe oceny
![]()
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 20 sie 2005, 12:23
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 20 sie 2005, 12:29
szczerze mowiac to niczego wielkiego nie odkrylesNiklos pisze:Znam sposób jak łatwo sprzedać piłkarza. Wlanczamy zawodnika ktorego chcemy sprzedac i dajemy proponuj klubom i nic nie ustawiamy i naciskamy zglos klubom (czy cos takiego). Po pewny czasie przy zawodnikow pojawi sie znaczek (OZD) co bedzie znaczęło że pojawiły sie kluby , które sa zainteresowane kupnem. Jeśli jednak ten trick nie przynosi rezeltatów to oznaczy to że musimy zmienić cene piłkarza na mniejszą. Ktoś się z tym już spotkał ??
MrWoodstock
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 20 sie 2005, 12:36
Chyba robi to każdyMrWoodstock pisze:szczerze mowiac to niczego wielkiego nie odkrylesNiklos pisze:Znam sposób jak łatwo sprzedać piłkarza. Wlanczamy zawodnika ktorego chcemy sprzedac i dajemy proponuj klubom i nic nie ustawiamy i naciskamy zglos klubom (czy cos takiego). Po pewny czasie przy zawodnikow pojawi sie znaczek (OZD) co bedzie znaczęło że pojawiły sie kluby , które sa zainteresowane kupnem. Jeśli jednak ten trick nie przynosi rezeltatów to oznaczy to że musimy zmienić cene piłkarza na mniejszą. Ktoś się z tym już spotkał ??
Ja tak robie czesto. bo to jest oplacalne. Szczegolnie jak sie wzielo zawodnika z wolnego transferu
beku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 sie 2005, 13:26
lol...masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? napisalem ze wiem ajk to zrobic...ale chce sie dowiedziec po jakimc zasie on ta pozycje zmieni...bo jakos sezon minal a moj zawodnik dalej tej pozycji nie zmienil<LILI> Romanista pisze:możesz mu zmienić pozycje w opcji treningu klikasz na grupy potem wybierasz piłkarza i zmieniasz mu pozycję na taką jaka tobie odpowiada , ale po jakim czasie zacznie na niej wymiatać to nie wiem![]()
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sie 2005, 13:30
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 sie 2005, 13:37
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 20 sie 2005, 13:42
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 13:50
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sie 2005, 13:52
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arasreal » 20 sie 2005, 16:02