Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2016, 17:03
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2016, 15:28
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 kwie 2016, 15:34
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 kwie 2016, 15:42
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 kwie 2016, 15:50
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 30 kwie 2016, 4:20
Tylko kto te słowa wypowie?LvG?Mou?Giggs?janop pisze: A za rok będzie: jeszcze jest szansa na czwarte miejsce. Jeszcze walczymy...
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2016, 17:40
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 01 maja 2016, 18:53
Frosty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2016, 13:18
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 02 maja 2016, 15:09
To powinieneś zauważyć, że Mahrez od kilku spotkań, a mógłbym rzec, że nawet dłuższego czasu, jest pod formą. Z Sunderlandem niewidoczny, podobnie z West Hamem, ze Swansea zniknął po szybko strzelonym golu. Nie umniejszam niczego Manchesterowi, ale Algierczyk generalnie wiosnę ma przeciętną. Prędzej bym zwrócił uwagę na to, jak Manchester radził sobie w środku pola. Tyle spustów nad centrum Lisów, lecz Kanté zaimponował mi w ledwie dwóch akcjach, z kolei Drinkwater bardzo słabiutko (czerwona kartka odpowiednim komentarzem dla wczorajszego występu).Bassu pisze: Oglądam Leicester regularnie i przyznam, że mało kto grał przeciwko nim z taką swobodą. Fajnie też odcieliśmy w pierwszej połowie Marheza,
Obywatele mieli zajebisty kwiecień, a wczoraj (zapewne z myślą o LM) Pellegrini posadził na ławce Sagnę, Fernando, Agüero, a nie było kontuzjowanych Silvy i Touré, nie grał też Kompany. Myślę, że w dużej mierze tak trzeba tłumaczyć porażkę Manchesteru, nawet jeżeli Southampton u siebie jest cholernie wymagający.Bassu pisze: a City będzie sie dalej rozbijać o może się uda.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 02 maja 2016, 18:04
Ja na waszym miejscu bardziej rozglądałbym się za siebie niż marzył o TOP4.Bassu pisze: Jeśli zepniemy jakimś cudem poślady, a City będzie sie dalej rozbijać o może się uda.
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 02 maja 2016, 21:10
jeden ciul czy 5 czy szóste miejsce.Inferno pisze: Ja na waszym miejscu bardziej rozglądałbym się za siebie niż marzył o TOP4.
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2016, 21:51
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 maja 2016, 15:59
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 06 maja 2016, 16:20
maxskr
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio