Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 02 maja 2016, 22:58
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 02 maja 2016, 23:00
Dlaczego? Już w Mainz pokazywał kawałek dobrej piłki. Na początku głównie imponował wykonaniem rzutów wolnych, ale generalnie w Moguncji był bardzo dobrze zapowiadającym się defensorem ze skutecznym podłączeniem się do ofensywy.Akarin pisze: że można zostać mistrzem z Fuchsem
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 maja 2016, 23:01
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 02 maja 2016, 23:02
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 maja 2016, 23:03
Coś się Vorm z Costą spięli. Mógłby ich wszystkich człowiek słoń poustawiać za końcówkę tego meczu. Nie wiem jak Clattenburg nie wyrzucił nikogo.ryba_82 pisze:Co to za zadyma na koniec,bo mi akurat przycięło?
Graty dla Lisów!!!!
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2016, 23:04
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 maja 2016, 23:05
Raczej każdy (oglądający PL) prócz Jacka wiedział jaki on jest naprawdęfieldy pisze: słoma wyszła z trzewików, fajny mecz![]()
Dier, Walker, Dembele i Lamela - ta czwórka POWINNA wylecieć, nie wyleciał żaden. A tak ostatnio Cluttenburg był wychwalany, że genialny sędzia
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 02 maja 2016, 23:05
Zawsze mi się podoba, gdy piłkarze cały sezon siedzący na ławie albo jacyś masażyści, mają najwięcej do powiedzenia i są najaktywniejsi w takich zapasach : DSergek pisze: Coś się Vorm
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 maja 2016, 23:07
To samo pomyślałem. Nie sądziłem, że kiedykolwiek nazwę przeciwnika drużyny z Costą w składzie niemająca klasy. Oj, wyszła słoma
Sergek
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 maja 2016, 23:07
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 maja 2016, 23:07
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 maja 2016, 23:09
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 maja 2016, 23:10
Hajto, czy to ty?Boromir pisze: Renke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner.
Nie pytajcie czemu. Po prostu stwierdziłem, że warto to podać.
Aha, i jeszcze Ballack
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 maja 2016, 23:15
Obecnie Lineker oglądał z trybun finał MŚ w snookerze,gdzie Mark 'Jester from Leicester' Selby został MŚguru pisze: To jest kosmos co oni osiągnęli. Wielkie gratulacje. Teraz czekamy na Linekera w majtach w MOTD
ddemon
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio