? o co ci dokladnie chodzi .. ma taki wklad w druzyne ze akurat jego pozytecznosc nie liczy sie tylko bramkami.Rufus pisze: ale już wcześniej przestał strzelac bramki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 sie 2005, 13:27
? o co ci dokladnie chodzi .. ma taki wklad w druzyne ze akurat jego pozytecznosc nie liczy sie tylko bramkami.Rufus pisze: ale już wcześniej przestał strzelac bramki
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 20 sie 2005, 14:18
ale mi chodzi o to że tak dużo strzelał i przestał nagle jeszcze w Arminii nie mówie ż jest niepożytecznyrebuzz pisze:? o co ci dokladnie chodzi .. ma taki wklad w druzyne ze akurat jego pozytecznosc nie liczy sie tylko bramkami.Rufus pisze: ale już wcześniej przestał strzelac bramki
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 sie 2005, 14:27
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 sie 2005, 1:09
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sie 2005, 9:22
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 sie 2005, 10:50
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 16:36
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 18:29
też to czytałem - na telegazecie tvp1kama_reda pisze:Gdzieś przeczytałem, że Borussia zakupiła Cedrica van den Guna z Ajaxu
wywalić może nie - ale napewno zwiększy rywalizację - jednak nie oszukujmy się - Ebi, jest jednym z jaśniejszych punktów Borussi.kama_reda pisze: i czy może wywalić Smolarka ze składu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2005, 18:57
dokładnie mówiąc strona 241fieldy pisze:też to czytałem - na telegazecie tvp1kama_reda pisze:Gdzieś przeczytałem, że Borussia zakupiła Cedrica van den Guna z Ajaxu
W dwóch meczach strzelił dwie bramki, ale właściwie były to sytuacje, w których musiał już trafić, co nie umniejsza mu sukcesu. Ogólnie jednak nie otrzymał najlepszych not od dziennikarzy 3,5 i 4 (od Kickera, czyli takie przeciętne występy). Do tego był bardzo krytykowany za występu w Pucharze Intertoto. Mogło być lepiejfieldy pisze:Własnie - wie ktoś może jak zagrał Smoarek - bo wiem, że grał - ale nie wiem jak
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 19:00
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 19:01
tak wiem - widziałem Bundesliga Purkama_reda pisze:W dwóch meczach strzelił dwie bramki,
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 19:05
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 19:09
może dlatego, że on jest pomocnikiemCorinthians pisze:Smolarek jest dla mnie strasznie dziwnym napsatnikiem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 19:09
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 19:11
fieldy pisze:może dlatego, że on jest pomocnikiemCorinthians pisze:Smolarek jest dla mnie strasznie dziwnym napsatnikiem![]()
jego główne zadanie to dogrywanie piłk - jak coś strzeli to fajnie - ale ma pomagać w zdobywaniu goli - a on strzela aż miło -więć chyba jest w miarę przydatny
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio