Manchester United (zbiorczy) - Strona 115

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 16:52

a jak Fieldy oceniasz gre Parka ( o ile oglądałeś mecz) ?? Bo kibiców MU się nie pytam bo go zbędnie chwalić bedą :lol: Bo mnie kolejny raz troszecze zawiodł więcej od niego oczekaiwałem :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2005, 17:06

NIestety - niedane mi było widzieć tego meczu.
Ale z tego co widzę - to nie zachwycił, napewno zanim się zaaklimatyzuje - minie trochę czasu.
Wiadomo, że park nie będzie miał u Alexa takiego wsparcia jak miał u Hidinkka, jednak zagra jakiś obry mecz i potem już pójdzie z górki [najgorsze te pierwsze mecze]
Pytasz jak bym ocenił, nie widiąłem, :lol: ale znająć Koreańczyków - to zapewne walczył o piłkę i starał się - a że mu niezawsze wychodziło .... jak zaskoczy to będzie równie ważnym ogniwem zespołu jak Cristiano :wink:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sie 2005, 19:44

Van The Man powraca w wielkim stylu.Wystarczyło się przełamać w jednym meczu(towarzyskim) i bramki się sypią jak za czasów jego świetności 8) (toż to tak dawno nie było).Teraz trzymać formę!BRamecza ma być w każdym meczu!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 19:49

Cris7 pisze:Van The Man powraca w wielkim stylu.Wystarczyło się przełamać w jednym meczu(towarzyskim) i bramki się sypią jak za czasów jego świetności 8) (toż to tak dawno nie było).Teraz trzymać formę!BRamecza ma być w każdym meczu!
A widziałeś ten mecz :?: Bo jak nie to nie mów że RvN wraca do formy bramke strzelił ale gra była jak dla mnie fatalna. Wiem że napastników rozlicza się ze stzelonych bramek ale obawiem sie że już nieedługo Ruuda nie bedziemy mogli rozliczać bo nie bedzie strzelał. Oczywisicie chciałbym sie myslić :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 20 sie 2005, 19:56

No to podsumujmy mecz. Dobre spotkanie ManU, ale bez fajerwerków, mam wrażenie że mieliśmy za mało 100% okazji do strzelenia bramki. Winę z tego powodu zrzucę oczywiście na Roya Keana, który z przodu kompletnie nie istniał i jeszcze Fletchera poganiał :roll: . Ruud dobry mecz, zawalił tylko w sytuacji gdy za słabo uderzył lewą nogą na prawie pustą bramkę :wink: . Cristiano co tu dużo mówic.... Wspaniała gra. Scholes bardzo dobry mecz strzelał z dystansu, gdyby to był West Ham z Carrollem to jedną bramkę co najmniej by strzelił :wink: . To samo się tyczy Rooneya, w meczu jednak było widziec jego zmęczenie środowym spotkaniem towarzyskim. No a gra Parka...... na pewno takich piłkarzy nam potrzeba, mam wrażenie że wdzisiejszym spotkaniu za dużo chciał podawac kolegą, zamiast strzelac na bramkę przeciwnika, no ale ta poprzeczka..... Myśle, że teraz Sir Alex Ferguson i jego diabełki czują satysfakcją, że nie tracą głupio punktów ze średniakami angielskiej ligi.

P.S. Rossi ja mam tak samo z Sts-em. No ale w tym sezonie nie stawiam, no i prosze. Nawet bramki nie straciliśmy. Może by tak napisac list do Glazera, że chcemy po 10000 funtów tygodniowo i darmowy wstęp na Old Trafford za nie stawianie w Sts-ie :wink: :twisted: :lol: .

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 20:01

Chyba tylko dla mnie Park grał słąbo bo wszyscy go chwalą :roll: pewnie Alex niedługo też go pochwali :wink: Ten strzał w poprzeczke był kapitalny to trzeba przyznać :) Ale reszta pozostawia wiele do życzenia. Zeby nie wyszło że ja nie lubie Parka bo tak nie jest jestem wielkim zwolenikiem jego talentu i bardzo sie ciesze że jest u nas, może włąsinie dlatego tak wiele od niego wymagam :roll:
radekutd pisze:P.S. Rossi ja mam tak samo z Sts-em. No ale w tym sezonie nie stawiam, no i prosze. Nawet bramki nie straciliśmy. Może by tak napisac list do Glazera, że chcemy po 10000 funtów tygodniowo i darmowy wstęp na Old Trafford za nie stawianie w Sts-ie .
Jutro ide na poczte albo jeszcze dziisaj maila wyśle z groźbą że na mecz z Debreczynem ide do Sts i stawiam 20 dychy to wtedy na bank przegrywamy i to sromotnie :lol: :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2186
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 sie 2005, 20:40

Odnośnie tego co wspomniał Rossi:

Można już zauważyć wielką dojrzałość w poczynaniach naszych trzech młodych zawodników - Ronaldo, Rooneya i Fletchera. Myślę, że ich narodowe reprezentacje będą miały z nich sporą pociechę ;) Tak samo oczywiście jak United.
Roo nie jest już tym samym narwańcem co kiedyś. Owszem - zdarza mu się zdenerwować, ale to jest już taki standardzik. Kiedyś był znacznie gorszy - taki boiskowy taran :)
Fletcher gra o wiele mądrzej. Znakomicie rozgrywa piłki, wszędzie jest go pełno. Bardzo dobrze radzi sobie z rywalami.
Cristiano z koleji - co było dziś widać - nie jest już takim wielkim dryblerem. Kiedyś cały czas 'tańczył' przy piłce i nierzadko głupio ją tracił. Teraz już szanuje piłkę i rzadziej zachwyca nas swoimi dryblingami [co wychodzi oczywiście na dobre całej drużynie] ;) ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 20:49

Ale wynik i tak dobry jak by nie patrzeć graliśmy w dzięciśtke ( naszego kapitana nie licze , bo tylko uddawał piłke bądzi do Schelsea bądzi Fletchera) Nie miał chyba zdnego przejecia , odebrania piłki, grał tylko w bok i tyle z niego było, zero kretywoność , był tylko na boisku żeby czasem wydrzeć sie na Fletchera albo pogadać z sedzią. Mnie rozczarował bo kapitan powinien grać o niebo lepiej i ciągniąć drużyne ( Gerrard to prawdziwy kapitan) a Keane już chyba nawet swoją charyzme stracił :( poprostu starzeje się :roll: Tylko na mnie nie naskoczcie bo takie są fakty :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 sie 2005, 21:02

Muszę się zgodzić. Zresztą pisałam już o tym, że nie było go widać.
Wiadomo, że Keano swoje lata już ma i jest po niedawnej kontuzji, ale myślę, że powinien wykrzesać z siebie nieco więcej sił i zaangażowania.
Przecież Scholes jest niewiele od niego młodszy, a grał dzisiaj znakomicie.
No dobra - może nieco przesadziłam - 3 lata dla piłkarza to dużo, ale tak czy siak uważam, że Keano powinien grać zdecydowanie lepiej. Jest przecież kapitanem - powinien innych podrywać do gry, a nie stać w miejscu...

Oj, Fergie musi szybko szukać kogoś na jego miejsce, bo era naszego genialnego kapitana powoli zmierza ku końcowi ;)

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 20 sie 2005, 21:37

Nie widziałem meczu ManU Aston Villa znam tylko wynik ale wreście sie rozkręcamy nie puszamy bramek.

POZDRO dla kibiców ManU
a szczególnie dla Rossiego.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 21:56

A dzisiaj bardzo fajne z pilką kółeczka Scholes robił to mi sie podobało :D I te jego strzały poprostu swietne :P Keane u innego trenera nie miał by tak dobrez jakj ma z SAf-em mi się zdaje że obaj mają tyle samo do gadania w druzynie 8) Ten sezon bedzie dla Keane ostatni a ja słyszałem że zarząd jeszcze o rok chce z nim kontrakt przedłużyć :shock: nie to żebym wyszedł na jakiegoś debila dla którego liczy się kasa ale Roy nie prezentuje poziomy na boisku do tego co jest mu wpłacane na konto. Taka jest smutna prawda o naszym kapitanie.

dzieki Harni7 (żenujący nabijaczu :D :wink: )

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 sie 2005, 22:02

Ale Twarowski coś mówił, że przedłużył kontrakt o 3 lata...
Więc jak to w końcu jest?
Bo ja to się zbytnio tymi transferami nie zainteresowałam ostatnio... ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 22:05

Ja o tym nie słyczłem a mecz ogladałem na francuskim kanale więc dużo nie zrozumiałem 8) Ale o trzy lata to nie wydaje mi ise realne słyszalem że Alex chce tylko o rok. Dla mnie Roy powinien dołaczyć do sztabu szkoleniowego już po tym sezonie albo za dwa jak nabierze dystansu do trenerki i do tego dorosinie. Nie wyobrażam sobie teraz Roya pracującego z nastolatkami 8) :lol: po jednym treningu każdy by zrezygnował :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 sie 2005, 22:10

Keano to taki typ, który si bardzo rządzi, a więc młodzież mogłaby przy nim zwątpić, ale wydaje mi się, że bardziej wyszłoby im to na dobre.
W najlepszych ligach młodych trzeba temperować i wychowywać. A taki autorytet, jakim jesy Roy na pewno nadałby się do tego idealnie.
Ciągle słyszy się o gwałtach, zakrapianych imprezkach, jeździe po pijanemu itd. itd. Robią to piłkarze, którym odwala od nadmiaru kasy, sławy i panienek... Dlatego ważne, aby już za młodu ktoś ich trzymał mocną ręką i studził ich temperamenty ;)
To tyle w tym temacie... :)

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 20 sie 2005, 22:25

Rossi pisze:Ja o tym nie słyczłem a mecz ogladałem na francuskim kanale więc dużo nie zrozumiałem 8) :
Na jakim programie ??!!...( Juz se robbie nadzieje ze se poogladam MU na zywo :twisted: ...(prosze tylko nie cyfrowy polsat lub cos takiego ;()

Zablokowany

Wróć do „Anglia”