czemu podrzucają Pique?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 08 maja 2016, 21:52
czemu podrzucają Pique?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 maja 2016, 21:55
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 08 maja 2016, 22:12
A co mówił po meczach? Jakoś bardzo nie śledziłem wypowiedzi piłkarz Realu, a muszę przyznać, że ciekawy temat. Myślałem, że główne źródło niechęci to wynoszenie informacji poza szatnie.Chemik pisze:Casillas który zawalił tyle bramek i miał jeszcze czelność po meczu mówić głupoty nie z tej ziemi. Znajdź mi jedną taką wypowiedź Alvaro, a potem pomyśl czemu stokroć wolę Arbeloę niż Ikera.
Frosty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 08 maja 2016, 22:22
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 maja 2016, 22:50
Frosty pisze:A co mówił po meczach? Jakoś bardzo nie śledziłem wypowiedzi piłkarz Realu, a muszę przyznać, że ciekawy temat. Myślałem, że główne źródło niechęci to wynoszenie informacji poza szatnie.Chemik pisze:Casillas który zawalił tyle bramek i miał jeszcze czelność po meczu mówić głupoty nie z tej ziemi. Znajdź mi jedną taką wypowiedź Alvaro, a potem pomyśl czemu stokroć wolę Arbeloę niż Ikera.
Mój ulubiony cytat. To idealnie świadczy o tym jakim kapitanem była nasza wspaniała legenda.Jesteś przyzwyczajony, że na boiskach rywali wyśpiewuje się „Iker, Iker”, ale jak czułeś się, gdy fani Atleti zrobili to po twoim błędzie?
Jakim błędzie?
Przy pierwszej bramce.
Dlaczego to był błąd?
Bo piłka była do złapania.
Że dlaczego?
Piłka była do złapania.
Ty mówisz tak z zewnątrz, bo tego nie widziałeś. Ja ze środka mogę zapewnić, że tak nie było. Jeśli mówisz, że to był błąd, ok. Ja nie chcę szukać wymówek, ale to była szybka akcja i piłka przeszła między nogami Nacho, a potem Varane lekko zmienił jej tor. Poleciała metr obok i na końcu się poślizgnąłem.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 maja 2016, 22:53
Że tacy ludzie teraz kibicują mojemu pierwszemu klubowi z dzieciństwa.Chemik pisze: Mój ulubiony cytat. To idealnie świadczy o tym jakim kapitanem była nasza wspaniała legenda.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 maja 2016, 22:56
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2016, 23:20
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 maja 2016, 1:20
Ty możesz woleć Arbeole. Ty możesz stawiać nawet Pique wyżej nad Casillasem jednak to nie zmienia tego, że Casillas pewnie po dzień dzisiejszy jest uwielbiany w Madrycie. Zrobił dla nich wiele. Rzeczywiście kilka momentów pod koniec kariery nie było najlepszych, ale każdy rozumny kibic który kibicuje Realowi dłużej niż 5 lat(a w szczególności) Hiszpan ma respekt dla Casillasa. Jestem tego pewien, że jakby powstała sonda na temat dwóch panów za 5 lat to normalni kibice Realu wybraliby Ikera. Oczywiście trudno nie cenić Arbeloi, ale więcej Iker zrobił dla tego klubu niż Alvaro.Chemik pisze: Casillas który zawalił tyle bramek i miał jeszcze czelność po meczu mówić głupoty nie z tej ziemi. Znajdź mi jedną taką wypowiedź Alvaro, a potem pomyśl czemu stokroć wolę Arbeloę niż Ikera.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 maja 2016, 8:35
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 maja 2016, 9:07
A jak ktoś zachowuje sie odpowiednio tzn jest wiernym sługą to zostanie pożegnany tak mimo, że huja grałjanop pisze: To będzie przesadzone, ale wychodzi na to, że lepiej żeby np. Ronaldo odszedł teraz jeśli ma być darzony szacunkiem i pożegnany z honorami.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2016, 9:11
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ziomson » 16 maja 2016, 0:26
Ziomson

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 17 maja 2016, 17:00
Chętnie podpiszę taki sam w sprawie Atletico. Oh wait ...Dr.Football1 pisze: Gdzie mam podpisac?
mbcz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio