Boga w to nie mieszaj.*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzięki Bogu jest taki problem ze Juve go nie sprzeda naprawde dzięki Bogu
Oczywiście - ich jest dwóch, Del Piero jeden*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz czy lepszy to nie wiem na pewno mniej skutecznyiejszy w swoiej karierze niż ta dwójka.
Piłka klubowa jest zupełnie inna. Jak już napisałem Del Piero lubi rozgrywać a w reprezentacji robią to już Totti i Cassano.*_For_zaza_Milan_* pisze:Wszytscy napastnicy ale liczby inne. No i zobacz że Bobo nadal podstawowy reprezentant Azzurich a DP dowoływany na mecze towarzyskie Lippi widocznie wie swoje.
Toni jest zagadką, Bobo też. Zresztą wszystko jest zagadką, bo typowanie kadry na rok przed imprezą to esencja głupoty.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ciekawi mnie czy na MS pojedzie jak taka paka w atak sie czykuje. Gila, Cassano, Totti, Toni, Bobo ...
Nie wyczułeś tak łatwej ironii? Dla ułatwienia dałem Ci jeszcze emotkę żeby było łatwiej*_For_zaza_Milan_* pisze:Blasi ?? czy na opał ? Ty sie módi by go sprzedali lepiej bo sam wiesz co ten gośc reprezentuje.