AC Milan (zbiorczy) - Strona 84

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Izunia
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Izunia » 21 sie 2005, 13:35

del pierro to napewno do Milanu nie przejdzie:)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 13:47

Obyś się nie myliła Izuniu naprawde życze Ci tego mocno.
8)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 sie 2005, 13:47

Izunia pisze:del pierro to napewno do Milanu nie przejdzie:)
Jesli mnie zapewnisz ze Del Piero pisany przez jedno r tez nie przejdzie do Milanu to poczuje sie calkiem bezpiecznie.

interowiec
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: interowiec » 21 sie 2005, 14:10

ukochanym dzieckiem mediolanu to jest INTER a nie milan bo wy nawet wlasnego stadionu nie macie (bo STADIO GIUSEPPE MEAZZA) jest byl i bedzie nalezal do interu tylko MY jestesmy dobrzy i pomagamy slabszym no ale nic nie jestem chiba w temacie bo mowicie o alexie mowie wam on zostanie w juve bo symbole nie sa a sprzedaz FORZA INTERRRR!!!!!!!!!!!

interowiec
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: interowiec » 21 sie 2005, 14:15

oto moj typ na koniec sezonu w serie a(1-sza 6- tka) :
1.INTER8)
2.juve
3.milan(choc wolalbym zeby sie tu nie znalezli ale bede sprawiedliwy)
4.roma
5.sampdoria
6.udinese

Nie pisz posta pod postem, zachowuj pozory inteligencji

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 14:17

Interowiec :arrow: :lol: :boruta: :arrow: ObrazekObrazek 8) FORZA MILAN

Dziwne sie pierwysz post i nie w tamacie Inter (zbiorczy) może Ty sie podszywasz :p [/b]

interowiec
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: interowiec » 21 sie 2005, 14:21

ja sie spojrzalem na 1 strone forum niechcacy i tam mowili o alexie a milan jest najgorszy i tyle ahahahahaha

ahahahahaha

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 sie 2005, 16:16

Dzis mecz i puchar Seata z Sampa na San Siro podobno Carlo zagra rezerwa niestety Gila nie zagra gdyz miał wizyte u dentysty a wrocił od niego bez zeba :lol:

Kalac (Eleftheropoulos) - Simic, Stam, Maldini (Costacurta), Kaladze - Vogel, Ambrosini, Seedorf - Rui Costa, Serginho - Shevchenko

Rui i Serghino oni graja najlepiej w sparingach mam andzieje ze w sezonie rowniez beda w takiej formi i czeszciej bedzie Carlo na nich stawiał,Ambro chce wrocic do reprezentacji to licze na udany jego wystep i oby wrocił so Squadry.
Sheva na szpicy tez powinnien sie dobrze zaprezentowac.
Licze ze wygramy ten puchar i dobra gre naszych "rezerwowych" niech pokaza ze na nich tez mozna liczyc.
Niestety nie ebdize mnie w chacie wiec o wyniku dowiem sie dopiero jutro ale dusza bede w Mediolanie :wink:
FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 19:44

I dobrze że wystawi gracz który mniej grali w tych popszednich sparingach. Przeciesz to trzeba wejśc w rytm meczowy by nic sie nie stało. Mogą po wchodzic w drugiej połowie bo Carletto mówił o przejściu na 3-4-1-2 w drugiej połowie.

Sampdoria w gazie w końcu na puchary sie szykuja. Ale poga ich pokonać nie najsilniejszym składem. Tak jak piszesz Hunter ze Rui i Sergio na fali. Mimo osłabień i tak gruga linia bedzie cool.

Ciekawe jak sie Kalac sprawdzi i czy zagra pewnie tak ale jestem siekawy czy cos pokaze.

W Sampdori nie zagra na 100% Bazzani ale zagra nasza współwłasnośc Kutuzov :wink: i reszta naszej paki na banicji. A jest ich tam kilku :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 sie 2005, 9:54

3-2 ambro vieri palombo boriello i KAKA
dobry mecz choć w 2 połowie było dużo błedów w obronie i bramke strzelił boriello myśle że za rok juz bedzie w Milanie

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 sie 2005, 10:29

MILAN - SAMPDORIA 3:2 (1:0)

Bramki: Ambrosini 16', Vieri 51, Kaká 81' - Palombo 58', Borriello 79'

Milan: Dida; Simic, Stam (46' Cafu), Costacurta, Kaladze; Ambrosini (62' Gattuso), Vogel (62' Pirlo), Seedorf (46' Vieri); Rui Costa, Serginho (62' Jankulovski); Shevchenko (70' Kaká)
Trener: Ancelotti

Sampdoria: Antonioli (46' Castellazzi); C. Zenoni, Castellini, Sala, Pisano (46' Zauli); Diana, Palombo (66' Dalla Bona), Edusei (60' Volpi), Tonetto; Flachi (65' Borriello), Bonazzoli (57' Kutuzov)
Trener: Novellino

Sędziował: Tagliavento (Terni)
Widzów: 5 000

Dziwi mnie tylko ta oszałamiająca liczba fanatyków na SS.Chyba jednak autorzy z acmilan.pl się pomylili.Szkoda, nie widziałem meczu.No panowie, Vieri najskuteczniejszy na wakacjach, mam nadzieję, że podtrzyma formę tak do maja :).Coraz bardziej zaczynam w niego wierzyć.Rui i Serginho zagrali dobry mecz, ogólnie ofensywa in plus.Defensywa to jedyny mankament, no ale skład obrony co najmniej rezerwowy (oprócz Jaapa).Ogólnie jestem pod wrażeniem, bo składem niemal rezerwowym wygrywamy z Sampą, która knuje mocne plany na ten sezon.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 sie 2005, 10:31

Super Ambro strzelił liczeyłem na niego :D
Bobo strzelił nawet dwie bramki tyle ze dla Sampy nie musiał :D
Ładny gol Kaki' nie widziałem meczu wiec nie moge powiedziec jak gralismy a skrotu narazie nie moge znalesc.
Cieszy wygrana bo to był ostatni mecz przed sezonem morale wzrosły dwa wygrane puchary i teraz czekamy na Ascoli.

Narazie nie moge znalesc bramki Boriello jak bede miał to podam linka

Bramka Ambro
bramka Bobo
Bramka Palombo
Bramka Kaki'
Wreczenie pucharu
Ostatnio zmieniony 22 sie 2005, 12:54 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 22 sie 2005, 10:50

Oglądałem mecz i muszę powiedziec ze graliśmy dosyc nieźle w ataku, gorzej w obornie gdzie za ławo dopuszczalismy Sampe do strzałów z dystansu m.in.Flacchi'ego...ale spokojnie była to potyczka towarzyska i mysle ze z taką formą Ascoli polegnie ...FORZA MILAN !!

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 22 sie 2005, 11:29

z tymi 5 tys. kibicow to musi byc blad...na www.acmilan.com.pl pisze ze bylo 15 tys. i chyba to jest blizsze prawdy :)

MILAN MILAN SOLO CON TE!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 sie 2005, 12:09

Dobrze ze ten ostatni mecz przed sezonem wygrany. Bramka Kaki ładne. Ale i tak pozytywnie Bobo zaskuczył chyba wszystkich. Najwiecej bramek w tym okresie i to da mu pewnośc siebie i utwierdz Lippiego w pewnej kwesti. Jak on strzela z 20 metrów na bramke i bramkarze maja kłopoty - czego nie widziałem wcześniej to dobrze.

Fajnie ze dał zagrać prawie każdemu. Znów okazje miał Vogel Jankulovski zaczna się wgrywać w zespół. Tylko jeszcze czasu troche trzeba. Zdziwiony jestem że grał Dida a nie Ele czy Kalac ale może wolał by Dida wskoczył na swoje obroty.

Borriello - ok. miesiąc temu "prosiłem łysego na forum :wink: " o to by sciagną tego chłopaka w powrotem pod nie obecnośc Pippo. Tym bardziej jak nie planuje już zakupów napastnika (nie planuje ?) i wczoraj Marco sie przypomniał a mercato jeszcze trwa. :twisted: Licze że nie zmarnuje sie pod okiem Waltera Novelino i zacznie grać jak może a może dużo.

A całkowiecie skupiajac sie na mercato można powiedzieć łysy bedzie trzymał nas do konca w nie pewności. Bo mamy już 22 a tu ani widu ani słuchu za Cicinho czy Oddo. A o napastnikach nie mówiac.

Choć to okno jest chyba dla wszystkich "biedne" przyjdzie czas na analize :twisted: ale już teraz można powiedziec rynek zawiódł. Choc tylko trzy Calcio dokonały wzmocnień o jakich w Europie słyszały góra trzy klubu...

Hunter coś zadziwiajaco szybko przydasła sprawa Freda :D czyżby Papa Kaki' nie miał daru przekonywania :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”