Temat poświęcony reprezentacji Włoch podczas Euro 2016.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 maja 2016, 16:45

Morrow
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 maja 2016, 14:29
SobolPL pisze:
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 maja 2016, 14:49
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 maja 2016, 14:50
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 23 maja 2016, 14:57
mbcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2016, 15:46
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 maja 2016, 15:54
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 23 maja 2016, 17:25
mete pisze:O ile do Ruganiego się nie mogę przyczepić, Ogbonny nie widziałem często tak Astori kosztem Romagnolego czy Tonellego?
Varratti i Marchisio to ogromne straty, ale Conte i bez nich może zbudować bardzo mocny środek, bo jest Jorginho po świetnym sezonie, jest Motta i De Rossi, który w reprezentacji dupy nie daje. Frello mózg, De Rossi z Mottą bardzo mocni w defensywie, a przy tym świetni technicznie - bardzo szybko wymieniać pilkę, gorzej jak Conte zbawienia będzie szukał w Montolivo.Morrow pisze:W przeciwieństwie do wielu rywali trochę jednak wymówek ma. Wyciągnięto mu ze środka pola dwóch liderów, którzy mieli decydować o sile tej drużyny. Bez Verattiego i Marchisio Włosi stracili nie tylko mnóstwo na jakości ale i na możliwościach taktycznych.
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 maja 2016, 18:31
Co robi tam Eder, Immobile, Astori, Benassi, Zappacosta, Montolivio, Parolo i Marchetti to nie mam pojecia.SobolPL pisze:
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 maja 2016, 19:19
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2016, 19:25
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 maja 2016, 20:13
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 maja 2016, 20:38
Szedłbym o zakład że Conte nie oglądał regularnie nawet powołanych . To jest typ z gatunku upartych i jak postanowią będzie szedł w zaparte, ma swoje nazwiska w zeszycie i na resztę jest ślepy. W Juve co prawda miał sukcesy ale ciężko mi sobie wyobrazić go we Włoszech i Chelsea choć chciałbym się mylić, tylko przypuszczam ale w Juve też miał swoje jazdy jak np nie dostał Cuadrado to postanowił odejść z dnia na dzień z fochem zostawiając klub w środku okresu przygotowawczego. Chiał wzmocnień jakich klub nie mógł wtedy zrobić, nawet Juve nie ma nielimitowanego budżetu. Otwarcie mówił że w LM lepszego wyniku z tym składem nie da się zrobić, przyszedł Allegri i w sezon zaszedł dalej niż Conte kiedykolwiek w LM z tym samym składem. Zrobił mega dużo dla klubu ale mam jakąś zadrę w stosunku do niego i nie mogę się jej pozbyć
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 23 maja 2016, 20:50
Berele Lewartow
Wróć do „GRUPA E: Belgia, Włochy, Irlandia, Szwecja (EURO 2016)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio