Opisz poprzednika - Strona 23

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 20:40

futbolowa pisze:Nadal nie odpowiedziałeś mi gdzie jest ta moja wypowiedź. Czekam z niecierpliwością.

Ponownie opisywać poprzednika nie będę - nie ma sensu.

A ktoś ci każe go opisywac??? Jakoś nikt takich problemów nie robi. Nie chce mi się szukac, żeby tobie coś udowadniac. Ale zainteresowanych zapraszam do tematu o United, gdzie z jakieś 5 stron wcześnie wspomniane słowa ze strony futbolowej padły.

Zakończcie tą rozmowę bo tylko rozmywacie temat! Pogadajcie sobie na GG, a nie tutaj. Dla wiadomości innych teraz do opisania jest futbolowa//Tomusmc

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2005, 21:20

Futbolowa - już opisywałem, ale co tam; żyje dla sportu [żużel, piłka]
przemiła, przesympatyczna etc.
Nie szuka wrogów na forum, ale jak trzeba to potrafi przygadać mniej rozgarniętym [czytaj : radekutd]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sie 2005, 21:27

fieldy - fan Arsenal'u i .......Futbolowej :lol: ogólnie jest spoko.....zna się na filmach za co kolejny +

Metal99
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 21 sie 2005, 21:34

bagg - fan piłki :) zawziety :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 sie 2005, 21:50

hmmmm wracam odprężyć się na forum a tu taki bałagan :? :wink: Pozwolę sobie opisać futbolową.
Miała u mnie plusa jeszcze zanim przeczytałem jakikolwiek jej post - kocham dziewczyny :wink: Fanka Manchesteru United, Fieldy'ego i Erica Cantony. Z reguły nie nabija postów, pisze sensownie, na temat. Przypuszczalnie będzie coraz mniej wypowiadać się na forum - zajęta będzie przebieraniem wśród ofert matrymonialnych spowodowanych w dużej mierze jej podpisem. Być może jest to prowokacja która pozwoli na otworzenie Fight Clubu w którym to Fieldy niszczył będzie kolejnych fanów futbolowej. Pieniądze które otrzyma w związku z grabierzami ofiar Fieldy'ego przeznaczy na dofinansowanie Manchesteru.

PS: jakby ktoś miał wątpliwości dlaczego opisałem akurat futbolową to kierowałem się adnotacją moderatora oraz faktem, iż Fieldy'ego już opisywałem (chyba :roll: :lol: ) a kolejne posty użytkowników baqq oraz Ali Karimi nie wniosły zbyt wiele do tematu.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2005, 21:55 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2005, 21:54

Niggaz pisze:Pieniądze które otrzyma w związku z grabierzami ofiar Fieldy'ego przeznaczy na dofinansowanie Manchesteru.
wszystko ładnie i pięknie, ale kasa pójdzie na Highbury :lol:

Nigazz- Kluivert wrócił do avatarka - ale Barca w sercu pozostała - prawdziwy wierny oddany kibic, zapewne gdyby był swego czasu na Camp Nou, też machałby Luisowi chusteczką na dowidzenia.

Cóż jeszcze mozna dodać - nie przepada za Realem :wink:
Ma poczucie huoru - co można zauważyć w poście wyżej

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 21:58

Niggaz. Wierny i prawidziwy kibic Barcy. Wielki fan talentu Patricka Kluiverta. Ogónie spoko koleś.... Nie docenia talentu Rio Ferdinanda :wink: .

P.S. Fieldy ty masz żone?? Może futbolowa???? :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2005, 22:01

radekutd pisze:P.S. Fieldy ty masz żone?? Może futbolowa????
Nawet jeśli - to i tak się nie dowiesz - dziciom o pewnych rzeczach się nie mówi

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 21 sie 2005, 23:26

Fieldy to hardkorowy zawodnik od kiedy pamietam zawsze ma ten sam Avatar :afro: ,
Slucha Kornu (jesli zle odmienilem prosze o wybaczenie :wink: ) a najbardziej cenie sobie wlasnie tego Fieldy (pisales kiedys o nim bodaj basista ?) Ogolnie barwna postac kojarzy mi sie z tym forum bo "zawsze" jest :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 sie 2005, 23:29

Miko77 - no cóż, urodził się w tym samym dniu, miesiącu i roku co ja, więc ma u mnie plusa ;].Fan Realu (uuu :P ), na forum teraz wypowiada się rzadko, ale pamiętam jego kontrowersyjne początki ;).Pochodzi z okolic Torunia i lubi Mohammeda Aliego.No cóż, jak dla mnie :beer: .

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sie 2005, 23:34

Bogi to jeden z userów, którego komentarze lubie czytać. Na początku pod nickiem Uchi_Uffy kibicował Romie, po czym założył nowe konto i kibicuje Milanowi (wiem, wiem Romie też 8) ). Pisze sensowne posty i nie nabija. Jest jednym z gwardii Rossonerich, który nie wchodzi w kłótnie z kibicami. Ogólnie skumał się z Zazą na początku głębszej znajomości mieli te same sygnaturki i avatary :wink: . Nie pamiętam jego minusów bo jakoś zawsze nie rzucał się pod tym względem w oczy :roll:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 21 sie 2005, 23:36

Wlasnie wszystkiego najlepszego :lol: , chcialem nawet zlozyc zyczenia ,ale bylem tylko chwilke w nocy na forum akurat Ciebie nie bylo :wink:

A Bogi to Hmmm fan Milanu (sam zgadlem) , juz dlugo jestes na forum bo pamietam twoje posty jak sie wkrecalem w forum :) , slychasz polskiego H-H , ale wydaje mi sie ze stronisz od Meza i 18L :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 sie 2005, 23:54

Tomusmc pisze:Na początku pod nickiem Uchi_Uffy kibicował Romie, po czym założył nowe konto i kibicuje Milanowi (wiem, wiem Romie też ).
No ! :wink: Otóż Romie kibicuje podobnie jak Milanowi i na bierząco jestem z jej sprawami, tylko nie wypada mi dać sobie avataru Milanu i siga Romy :).
Tomusmc pisze: Jest jednym z gwardii Rossonerich, który nie wchodzi w kłótnie z kibicami.
Ahhh, jak to forum zmienia ludzi 8) .
Miko77 pisze:Wlasnie wszystkiego najlepszego , chcialem nawet zlozyc zyczenia ,ale bylem tylko chwilke w nocy na forum akurat Ciebie nie bylo
Hehe, szczerze mówiąc to od czwartku do niedzieli rano rzadko byś mnie spotkał trzeźwego a na forum to oprócz wyjątków małych też nie wchodziłem ;).
Miko77 pisze:A Bogi to Hmmm fan Milanu (sam zgadlem) , juz dlugo jestes na forum bo pamietam twoje posty jak sie wkrecalem w forum , slychasz polskiego H-H , ale wydaje mi sie ze stronisz od Meza i 18L
No brawo :).Piszę od 29 stycznia a jestem od hmm , plus minus roku.Hip hopu słucham, ale na tym samym poziomie co rocku, techno, metalu czy innych tam disco :P.Ja także złoże Ci życzenia wszystkiego naj, mimo, że spóźnione to napewno szczere :!: Pozdro

Tomek, Tomek ... kibic Lechii, człowiek z najpiękniejszego miasta polskiego wybrzeża.W przyszłości będziemy pływać na jego statkach 8).Kibic Juve, którego bardzo szanuje, mimo początkowych niesnasek.Chodzący przykład, że zmiana statusu z zwykłego usera na moderatora idzie ku dobremu.Pamiętam jego wypodziewi, które bardzo różniły się od teraźniejszych.Nie nabija, no bo w sumie na co mu to ? I tak ma najwięcej postów.Mój ulubiony Juventinio :lol: .

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 sie 2005, 8:59

Bogi znakomity forumowicz, pisze długie i sensowne posty. Nie ma Ostrzezen choc juz ma blisko 800 postów. Bogi bardzo ale to bardzo kibicuje Milanowi. Na poczatku miał wszystko prawie tak samo jak ZaZa siga, avatar i czesto ich myliłem. (Romie???) Jest bardzo pdobny do ZaZy poniewaz za wszelką cene broni milanu i ma pełno argumentów ze milan jest lepszy itd. Bardzo go lubie....

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2005, 9:15

Miko77 pisze:Slucha Kornu (jesli zle odmienilem prosze o wybaczenie )
Korna - wybaczam :lol:
Miko77 pisze:od kiedy pamietam zawsze ma ten sam Avatar
od początku do końca :lol:
Miko77 pisze:(pisales kiedys o nim bodaj basista ?)
Yeah 8)

Miko77 pisze:Ogolnie barwna postac kojarzy mi sie z tym forum bo "zawsze" jest
oj, nie zawsze - raz pojechałem na wesele i mnie 4 dni nie było :lol:

mnie nie musicie opisywać - jako, że ja tylko skomentowałem :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”