Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 28

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Metal99
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 15 sie 2005, 11:36

No przepiękny mecz w wykonaniu Makaay'a szczeze watpie zeby pobil rekord Gerda Mullera :) :twisted: bo to był wyczyn nierealny co on zrobil 40 bramek w sezonie. No i mam nadzieje ze Ballack zostanie w solicy Bawarii :) bo jets nam potrzebmy bylo juz to widac :)) w meczu z Leverkusen ze jest Liderem !! BAYERNU. Mam ciche nadzieje ze BAYERN wygra lige mistrzow.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:15

Ali Karimi pisze: Mam ciche nadzieje ze BAYERN wygra lige mistrzow.
ja juz tak myslalem w poprzednim sezonie , ale niestety mieli pecha i odpadli , jednak w tym powinno byc inaczej , praktycznie jak zagraja w meczach cwiefinalowych i polfinalowych na 100 % swoich mozliwosci to final maja pewny, ( o fazach grupowych nic nie mowie bo to akurat wiadome ze Bayern wyjdzie )

pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 sie 2005, 0:47

Gdy powoli będzie sie zamykać pętla w LM to może być ciekawie.Też myślę, że Bayern stać na półfinał a może nawet i finał.Gdy zostanie, przy odrobinie szczęścia, ostatnia czwórka ( chciałbym Baya, Milan, Chelsea, Barca ), no to wtedy może być różnie.Aktualnie stać ich na równie dobrze ćwierćfinał jak i na zwycięstwo.Chyba powoli dochodzą do etapu w którym jest teraz Chelsea ( czyli dominujemy własne podwórko , pozostaje Ojropa ).No zobaczymy, bo widać Milan, Barcelona pewnie i Real, Chelsea i Juve nie złożą łatwo broni . . .

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:54

Bogi pisze: ( chciałbym Baya, Milan, Chelsea, Barca ),.
oj to masz zyczenia , napewno jakas druzyna pokroju "eindhoven" wmiesza sie w polfinal ... oby to byla tylko jakas niemiecka druzyna :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sie 2005, 0:55

rebuzz pisze:oby to byla tylko jakas niemiecka druzyna :)
np. Schalke :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 sie 2005, 0:57

rebuzz pisze:
Bogi pisze: ( chciałbym Baya, Milan, Chelsea, Barca ),.
oj to masz zyczenia , napewno jakas druzyna pokroju "eindhoven" wmiesza sie w polfinal ... oby to byla tylko jakas niemiecka druzyna :)

No mi się podobają ;).No liczę w tym sezonie na Villareal i w sumie zapomniałem ich wymienić, ale wiesz Rebuzz, gdy grają silne drużyny to poziom jest inny niżli gdy gra przysłowiowy Dawid z Goliatem.Oczywiście :arrow: mała niespodzianka w tym gronie mile widziana, ale też nie za dużo.A może by tak Wisła ?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:57

piotrek256 pisze: np. Schalke :)
chyba ze trafia na wisle i znowu dostana 4-1 w plecy :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 8:21

Aż i tylko trzech piłkarzy znalazło się w jedenstce Kickera 2 kolejki. Trochę jest ona dla mnie niezrozumiała, ale cóż
Robert Enke - Per Mertesacker, Martin Demichels, Mladen Krstajic, Jurica Vranjes, Albert Streit, Fabian Ernst, Ali Karimi, Halil Altintop, Roy Makaay, Kevin Kuranyi

Nie widziałem wszystkich meczu tej kolejki, ale na pewno wprowadziłbym Wesselsa. Mertesacker w tamtej kolejsce popełniał dużo błędów (nie wiem jak w tej). Streit to chyba tylko za to, że strzelił dwie bramki, bo nic więcej nie pokazał.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 21 sie 2005, 20:52

Bayern wygrał bezproblemowo w zmienionym skladzie z druzyna amatorską 4-0 Neuruppin. Bramki strzelili doswiadczony Scholl, Ismael o Ottl (pierwsze gole). Widac ze Bayern jest w formie. Przypomne ze Magath dał odpaczac najwiekszym graczom Makaayowi, Lucio, Ballackowi. Jesli ktos zna link do brameczek to niech napisze na forum. Pozdrawiam.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 21 sie 2005, 21:18

No Bayern zagrał dobrze ale szkoda ze niegrał Karimi wkońcu on jest wysmienity !!!!! zawodnik jak mazenie :)) no jabym chciał zeby droga bayernu do finału LM wygladała tak

Grupa

Bayern
Chelsea
Villareal
Wisła

1/8
Bayern-Juventus
1/4
Bayern-Barcelona
1/2
Bayern-Inter
FINAŁ
Bayern-Milan 3-1 !!!!!

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 22 sie 2005, 10:57

Ali Karimi pomarzyc dobra rzecz :mrgreen:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 sie 2005, 17:26

Juve -Historia lubi sie powtarzac oby nie byl taki sam wynik jak w zeszłej edycji. Ciezki Rywal...

Club Brugge- Rywal troche ciekawy jakby nie bylo mistrz Belgi, W Lm jeszcze nic ciekawego nie pokazal...

Rapid Wieden- Hmmm, uwazany za autsaidera, ale jakby nie bylo to mistrz Austri... Ale pucharach jeszcze nie obyty...

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 20:59

Ja myśle, że z awansem nie będzie problemów, myśle, że wygramy wszystkiem ecze oprócz wyjazdowego z Juve. No, ale z dwóch remisów też będe zadowolony.

My będziemy mieli lepszy stosunek bramkowy i awans z pierwszego miejsa w grupie, fajny scenariusz nie :wink: .

Kompletnie bez szans jak dla mnie jest Rapid, z nimi mecze będą najłatwiesze.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 21:35

Tak jak napisałem na forum Bayernu nie mamy się co asekurować itp. bo zespoły Brugge czy Rapidu są pokroju Wisły Kraków. Wprawdzie Rapid wyeleminował mistrza Rosji Lokomotiv, ale i tak nie dorastają Bayernowi do pięt. No a Brugge dopiero w karnych uporała się z Valerengą :roll: Juventus, bardzo silna drużyna, silniejsza niż przed rokiem, ale Bayern jest trzy razy silniejszy niż rok temu :!: Jako kibic obstawiam pierwsze miejsce w grupie :twisted: co mi pozostaje :P

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 sie 2005, 21:54

kama reda:
Bayern jest trzy razy silniejszy niż rok temu
nie chce byc jakis uszczypliwy,ale jak obliczyles ze dokladnie trzy?a nie np 2,5 raza?albo 7 razy(co sobie bedziecie zalowac)
nie wiem tez jakie to wzmocnienia poczyniliscie?
przykladowo odszedl od was Kovac-wlasnie do Starej Damy...!

Juve tez porzadnie sie wzmocnil (kama-nie wiem dokladnie ile razy ;) )
rywalizacja bedzie ciekawa,naturalnie rozegra sie miedzy naszymi klubami ale jestem przekonany ze lepiej wypadna Bianconeri!!

niech wygra lepszy!
pozdro dla wszystkich kibicow Bayernu !

F O R Z A G R A N D E J U V E N T U S

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”