Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 15 sie 2005, 21:53
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sie 2005, 14:15
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 16 sie 2005, 18:33
ocb??? bo nie rozumiem.Mazi pisze: Marco>> taa:) tak to codziennie kazy by sie rozstawał i godził:D
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sie 2005, 20:23
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 17 sie 2005, 0:19
cYc86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 17 sie 2005, 10:26
nie wiemy o zerwaniu zgody??!!! ales mnie i pewnie innych Wiślaków rozsmieszyłcYc86 pisze:http://www.kibice.net/?id=22 masz oficjalne info o zerwaniu zgody, zreszta ten temat przewijal sie juz jakis czas temu i dziwi mnie ze zainteresowani(gl kibice Wisly z tego forum) nie wiedza o tym,, z mojej strony chce tylko dodac ze przed meczem moj stosunek do jagi byl obojetny, jednakze po meczu(po przeczytaniu wielu wypowiedzi kibicow jagi na roznych forach i po tym co widzialem w trakcie meczu) uwazam ze nasz brat WISLA zrobil dobrze zrywajac ta zgode.
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 17 sie 2005, 11:13
no to ty wiesz o tym, ale inni ktorzy wypowiadali sie wczesniej najwyrazniej niewiedza, i napisalem rowniez ze jest to oficjalna informacja w ktorej to zreszta jest napisane ze "Wszyscy Kibice Wisły Kraków będący przyjaciółmi Jagiellonii nadal pozostaną w naszych sercach" i nie oznacza zerwania stosunkow na linii Wisla - jaga przez poszczegolne osobyMarco pisze:nie wiemy o zerwaniu zgody??!!! ales mnie i pewnie innych Wiślaków rozsmieszyłcYc86 pisze:http://www.kibice.net/?id=22 masz oficjalne info o zerwaniu zgody, zreszta ten temat przewijal sie juz jakis czas temu i dziwi mnie ze zainteresowani(gl kibice Wisly z tego forum) nie wiedza o tym,, z mojej strony chce tylko dodac ze przed meczem moj stosunek do jagi byl obojetny, jednakze po meczu(po przeczytaniu wielu wypowiedzi kibicow jagi na roznych forach i po tym co widzialem w trakcie meczu) uwazam ze nasz brat WISLA zrobil dobrze zrywajac ta zgode.
![]()
![]()
![]()
To ze nie ma już oficjalnie zgody nie znaczy ze zapominamy o osobach, które znamy kilka lat, a niektorzy Wiślacy kilkadziesiat, i inni ktorzy na tej zgodzie sie wychowali. Dalej utrzymujemy kontakty z kibicami Jagielloni i tak pozostanie bo 20 lat nie da sie wymazac w jednej chwili.
Co to twojej wypowiedzi odnośnie czy dobrze czy źle, własnie daltego ze jestes z Gdańska i kibicujesz Lechii powinienes sie nie wypowiadać co złe a co dobre. Bo kazdy zorientowany wie jakie sa stosunki na linbi Gdańsk-Białystok. I ocenianie tego z tej czy z tamtej strony powoduje to, ze nie zorientowani we wszystkich tych ukladch kibice Wisły, maja pretensje to do jednej to do drugiej strony.
cYc86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:16
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 17 sie 2005, 16:56
co do oficjalnego Info to sie niestety mylisz bo oficjalnie juz dawno podano tą informacje.Mazi pisze:ja rowniez o tym wiedzialem bo sie mowilo jak mowi Marco od jakiegos czasu, ale nigdy niepodano oficjalnego info.. dopiero ty dałes chyba:)
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 18 sie 2005, 16:58
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 18 sie 2005, 18:27
ja tylko chcialem poinformowac Brata z Lechii Gdańsk bo mial bledna informacje. Oczywiscie szkoda ze tak sie stalo ale to juz sie stalo i koniec.Mazi pisze:w tym momencie chyba nieważne kto.. szkoda ze tak sie stało...
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 sie 2005, 10:59
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sie 2005, 22:27
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 21 sie 2005, 23:12
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 25 sie 2005, 13:12
t_JB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin