Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 6

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 sie 2005, 16:38

Akademickie dyskusje.
Co z tego ze Turynczycy byli lepsi jak wynik dla Interu jest lepszy.Nie ma co sie o to klocic.Gra Starej Damy musi napawac optymizmem jej kibicow a zdobycie superpucharu napawa optymizmem i wlewa nadzieje w serca fanow niebiesko-czarnych.Czyli teoretycznie nie jest tak zle.
Przydalaby sie co niektorym odrobina obiektywizmu.Wiadomo nigy nie bedzie sie totalnie obiektywnym ale mozna sie silic na obiektywna ocene.Przez dwa dni tak sie sililem ze zostalem posadzony o sprzyjanie a raz nawet kibicowanie Starej Damie :roll:
Dla wyluzowania zapraszam na mecz Chelsea-Arsenal juz za 20 minut transmisja.Naprzod Arsenal :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sie 2005, 16:44

To jest sport i mozesz atakowac caly mecz i nie strzelic , a rywal wykorzysta jedna kontre i gol :!: :D Nam juz nikt Superpucharu nie zabierze :!: Wiec nie ma co sie klocic i wypominac , ze "byl prawdilowy gol Trezy" Juve mialo znacznie wiecej "szczescia do sedziow" i wtedy bylo wszystko wporzo. To tyle na ten temat. FORZA INTER :!: Nadchodzi nowa era dla Nerazzurrich :twisted: 8)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 sie 2005, 16:44

Chlopaczek pisze:Przez dwa dni tak sie sililem ze zostalem posadzony o sprzyjanie a raz nawet kibicowanie Starej Damie
Ja nie miałbym nic przeciwko :). Ale widać że masz serce rossonero i nic z tego nie będzie...
Chlopaczek pisze:Wiadomo nigy nie bedzie sie totalnie obiektywnym
szczególnie kiedy jest się na sukcesowym głodzie :wink:.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 sie 2005, 16:54

Snipp_ pisze: Ja nie miałbym nic przeciwko :). Ale widać że masz serce rossonero i nic z tego nie będzie...
Widac po avatarze :) Tu nawet transplantacja nie pomoze Snipp :mrgreen:
Na zawsze Czerwono-Czarny i dumny z tego powodu :!:
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 21 sie 2005, 23:30

DjJuve pisze:
BartiX_FCI pisze:hehe jednemu zal dupe sciska i chce dogrysc, a drugi sie cieszy i spluwa na capello :D
Zal dupe sciska? :lol: Nie osmieszaj sie chlopczyku jesli nawet nie wiesz jak wspanialym trenerem jest Capello.
Mancini sie cieszy? Jesli radosc wzbudza w nim zdobycie pucharu i superpucharu to gratuluje :lol:
:lol: LooooL....a co moze gdyby juventus wgral to capello by sie nie cieszyl ? lol :lol: :lol: to teraz dojebales......kazdy trener cieszy sie jak jego druzyna wygra jakis puchar...niezaleznie jaki.....to teraz ty sie "czlopczyku" nie osmieszaj :lol: :lol:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 23:33

Inter Wygrał bo był lepszy !!!! Mediolan sie cieszy Mancini sie cieszy i ja sie ciesze bo wole Inter :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 22 sie 2005, 9:33

DjJuve pisze:
BartiX_FCI pisze:hehe jednemu zal dupe sciska i chce dogrysc, a drugi sie cieszy i spluwa na capello :D
Zal dupe sciska? :lol: Nie osmieszaj sie chlopczyku jesli nawet nie wiesz jak wspanialym trenerem jest Capello.
Mancini sie cieszy? Jesli radosc wzbudza w nim zdobycie pucharu i superpucharu to gratuluje :lol:
Żal dupe ściska i udajesz, ze te puchary są mało ważne i nic nie znaczą bo jufentus ich nie zdobył. Teraz to dales popis wlasnych "umiejętności".

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 10:41

dj Juve-->kolega chyba sie zapedzil...SuperCoppa mimo ze nie ma najdluzszej historii to jednak jest trofeum prestizowym,tak samo jak i Coppa d'Italia,moze nie dla Ciebie ale we Wloszech na pewno!

Pozdro dla Ciebie jak kibica najlepszych we Wloszech..:)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 22 sie 2005, 11:14

BartiX_FCI pisze: :lol: LooooL....a co moze gdyby juventus wgral to capello by sie nie cieszyl ? lol :lol: :lol:
Capello w swoim zyciu cieszyl sie juz nie z takich zdobyczy, oto mi chodzilo.
BartiX_FCI pisze:to teraz dojebales......
Troche kultury.
BartiX_FCI pisze:kazdy trener cieszy sie jak jego druzyna wygra jakis puchar...niezaleznie jaki.....to teraz ty sie "czlopczyku" nie osmieszaj :lol: :lol:
Fabio Capello zdobyl mistrzostwa z czterema innymi druzynami wiec szczerze watpie aby po przegranej w superpucharze "zal mu dupe sciskal".
Maju_FCI pisze: Żal dupe ściska
Komu?
Maju_FCI pisze: i udajesz, ze te puchary są mało ważne
Nie ze sa malo wazne ale ze po ich zdobyciu nie powinno byc wielkiej radosci. Poprzedni gosc napisal ze Mancini sie cieszy a Capello zal dupe sciska.
Capello zdobyl scudetto, Manicini Coppa Italia i supercoppa Italia, czy Fabio moze czegos zalowac? Moim zdaniem Scudetto jest w 200% cenniejsze.
Maju_FCI pisze: i nic nie znaczą bo jufentus ich nie zdobył.
Jufentus? Co to za klub?

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 11:23

Dj -> piszesz ze nie powinno byc wielkiej radosci? chyba czegos nie rozumiesz,ja nie przecze ze Scudetto to efekt pracy przez caly sezon a SuperCoppa to ledwie 90 min (w tym roku dzieki PRACY sedziego nieco dluzej) ale musisz zrozumiec...

Inter zdobyl juz drugi puchar w ciagu 3 miesiecy...nawet oni nie wiedza co sie z nimi dzieje :D:D:D:D:D

dla mnie najwazniejsze ze najprawdopodobniej juz ostatni...

FORZA JUVENTUS !!!

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 22 sie 2005, 12:42

Moim zamierzeniem bylo pokazanie ze Capello niczego nie moze zalowac, moze niektore rzeczy zle ujalem? :P W kazdym razie koncze

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 22 sie 2005, 12:48

hahahahahaha....no tak przecierz co to dla Capello jest superpuchar wloch...jak on zdobywa scudetto....to po co mu taki byle jaki superpuchar wloch hahahahah :lol: :lol: napisz mi jeszcze ze capello i jego druzyna specjalnie przegrala bo po co capellowi taki gowniany puchar woli przecierz scudetto, lm i inne hahahaha

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 12:58

BartiX_FCI pisze: woli przecierz scudetto, lm i inne hahahaha
Skoro Ty wolisz Superpuchar to wypada nam się jedynie uśmiechnać. Tfu... co ja pisze... wyśmiać Cię w twarz. Zresztą, widać, że jesteś frustratem, więc wszelkie argumenty ze strony Juventinich kończą się jedynie "buhahahaha".

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 22 sie 2005, 14:08

BartiX_FCI pisze:hahahahahaha
:]
BartiX_FCI pisze:....no tak przecierz co to dla Capello jest superpuchar wloch...
W porownanu z poprzednimi zdobyczami jest niczym, ale ja wam nie zabraniam sie nim cieszyc.
BartiX_FCI pisze:jak on zdobywa scudetto....
Owszem.
BartiX_FCI pisze:to po co mu taki byle jaki superpuchar wloch hahahahah :lol: :lol:
Ty to powiedziales.
BartiX_FCI pisze:napisz mi jeszcze ze capello i jego druzyna specjalnie przegrala
Nie stresuj sie, bo ci zylka w pupie peknie :lol:
BartiX_FCI pisze: bo po co capellowi taki gowniany puchar
Ty to powiedziales :]
BartiX_FCI pisze:woli przecierz scudetto, lm i inne hahahaha
Owszem, ale tobie wystarczy superpuchar jak rozumiem?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 14:43

DjJuve pisze:Nie ze sa malo wazne ale ze po ich zdobyciu nie powinno byc wielkiej radosci.

Jak czytam to zdanie to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac nad glupota i ignoracja tego uzytkownika. Cieszyc sie z sukcesu to taka naturalna sprawa , a ty chcesz ja odebrac :?: Nieladnie ...

BartixFCI pisze:to po co mu taki byle jaki superpuchar wloch hahahahah
[quote="DjJuve"Ty to powiedziales.
Owszem On to napisal , ale przekazujac slowa innych fanow Juventusu. Zupelnie nie wiem czemu teraz sie wypierac :?:
DjJuve pisze:Owszem, ale tobie wystarczy superpuchar jak rozumiem?

Zapewne Bartix nie to mial na mysli. Stresic to moge slowami "Superpuchar na poczatek , a reszta sama przyjdzie" - odrazu zaznaczam , ze nie jest to trofeum typu TIM ...

Zapewne pieknie jest przegrac na poczatek :lol: . A na koniec to sie zobaczy ... :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”