Manchester United (zbiorczy) - Strona 116

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 9:56

ryzy89 pisze:Na jakim programie ??!!...( Juz se robbie nadzieje ze se poogladam MU na zywo ...(prosze tylko nie cyfrowy polsat lub cos takiego ;()
no mecz ja oglądałem na TPS foot albo TPS star nie pamiętam bo mylą mi sie te kanały . :D

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 21 sie 2005, 12:54

Jeśli się nie myle to kanał francuski... Tak?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 13:39

No tak to kanały francuskie który na weekend transmituje 4 albo nawet 5 meczy z Premiership. Zawsze dają najlepszy drużyny dzisaj też jest cheslea-asrenal . Ja mam cyfrowy polsat i tam są te kanały , oczywisie ine są kodowane :)

misju81
Ja tu tylko nabijam

Bez szwaba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misju81 » 21 sie 2005, 17:56

Moim zdaniem Kahn nie przezylby na Old Traford.Za sam wyglad dostalby klocki nie wspominajac za puszcza bramki z podan wlasnych obroncow :lol: LA MANCHESTER POZDRO :P :P :P :P :P :P :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Bez szwaba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 21:16

misju81 pisze:Moim zdaniem Kahn nie przezylby na Old Traford.Za sam wyglad dostalby klocki nie wspominajac za puszcza bramki z podan wlasnych obroncow :lol: LA MANCHESTER POZDRO :P :P :P :P :P :P :P
O czym ty wogóle mówisz jak Kahn jakie bramki . Najarałeś sie czegoś czy co :?:

Do kibiców United jedzie ktoś na mecz do Budapesztu :?:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 21:22

Ja osobiście licze, że ManU trafi na Wisełkę, a wtedy do Chorzowa z Legnicy autostradą szybciutką. Ciekawe co wyjdzie z Cicinho. No i Ferguson zamierza chyba kogoś jeszcze kupic na pomoc???

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 21:27

Z cininho nic nie wyjdzie bo pozwolenia bez paszportu nie dostanie :( a jak by sie zdarzył cud i by miał paszport to 70 % że włąsnie do nas trafi. Pomocnika nie bedzie mi tak sie zdaje chyba ze w ostatniej chwili Alex coś wymyśli :wink:

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 22 sie 2005, 9:31

Ja nie jadę na mecz. Ale żałuję bo kocham mecze ManU, choć na paru już byłem.

POZDRO DLA
Radekutd Rossiego
i reszty kibiców ManU

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2005, 11:13

Witam! Nie było mnie wczoraj dlatego nie mogłem opisać postawy naszych diabełków w meczu z Villą. Bardzo cieszy mnie postawa Fletchera. Park daje z siebie wszystko, Ruud strzela bramki, a Rooney'a to nie wyobrażam sobie za 5 lat. On potrafi się cofnąć, rozegrac piłkę, widzi bardzo wiele na boisku. Rio po podpisaniu kontraktu dalej bryluje w obronie. A Edwin jeszcze nie wpuścił bramki i broni jak na następce Shmeichela przystało. :wink: Denerwuje mnie postawa Keano. Gra słabo, trzeba przyznać, a na młodego Darrena pokrzykuje. Z jednej strony jest to dobre, z drugiej zaś może to na młodego szkota źle wpłynąć. I kto chciał go sprzedawać do M'Borough? :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2186
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 11:35

Manumef pisze:Rio po podpisaniu kontraktu dalej bryluje w obronie.
I nie tylko. Naprawdę Rio ładnie włączał się w akcje ofensywne zespołu. Przecież to jego podanie rozpoczęło całą akcję, po której padła bramka.
Postawa Ferdinanda jest naprawdę znakomita i myślę, że w tym sezonie ma szansę zdobyć tytuł najlepszego obrońcy Premiership [wiem, że jeszcze stanowczo zbyt wcześnie na takie gadanie, ale co poradzić ;) ;)].

O Keano już mówiłam... Zobaczymy co pokażą kolejne spotkania - nie zapominajmy, że nasz kapitan jest po kontuzji i swoje latka już ma ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 11:44

Ale ja nie moge zrozumieć dlaczego Rio gra tak sałbo głową w polu karnym przeciwnika :roll: Taki chłop powinin coś stzrelac z rogów a on nawet do takich sytuacji nie dochodzi. Terry podobny wzorostm i wali bramki ze stałych fragmentów a nasz Rio jakoś nie może chociaż umie grac głową :P

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 22 sie 2005, 16:15

moze poprostu Rio nie umie skierowac pilki w bramke? ;) bo wybic pilke we wlasnym polu karnym byle od wlasnej bramki tokazdy umie, zwlaszcza taki wysoki kolo jak rio, tylko nie wszyscy umieja odpowiednio sie ulozyc aby dobrze skierowac ja do bramki ;) ale jaktak rzeczywiscie jest to naprawde dziwny przypadek, przeciez oni maja treningi podwa razy dziennie i jescze nikt nie nauczyl go takiej gry ? :D

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Witam !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 22 sie 2005, 17:14

Witam wszystkich kibiców na forum... jestem tutaj nowy i przed chwilą sie rejestrnalem, kolega podal mi adres, wbilem a tu taaaaaaaaaaaaaka rodzina :D pieknie az milo widziec ze kibice ManU to jedna wielka rodzina :D :P

ave ManU

czuje po gnotach ze damy rade...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2005, 17:34

FC United pokonało Padiham 3-2 w ich pierwszym spotkaniu na własnym stadionie w tym sezonie. Narazie są na pierwszej pozycji w North West Counties Leagues, druga dywizja. Mecz obejrzało 2,500 tysiąca osób, przy stadionie Ground Gigg Lane.
Dwa bramki strzelił Rory Patterson. Trzeciego dołożył Addy Orr.
Jak widać FC United idzie bardzo dobrze i oby tak dalej. A mecze rozgrywają po spotkaniach ManU, co nieprzeszkadza kibicom obeżeć obu meczy.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 22 sie 2005, 18:14

Bardzo mnie cieszą zarówno 3 punkty, jak i powrót do formy strzeleckiej Ruuda van Nilsterooya. Mam nadzieję, że zarówno klub, jak i zawodnik utrzymaja wysoką formę do końca sezonu i zdobędą mistrzostwo Anglii.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”