Real Madryt (zbiorczy) - Strona 123

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

U mnie liczy sie Tylko RUCH & REAL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 22 sie 2005, 11:31

Ciekawe kto bedzie siedzial na lawce REALu jak przyjdzie Robinho jedno jest pewno Robinho nie bedzie na poczatku gral w pierwszej "11" tak powiedzial Luxe musi sobie wywalczyc mijsce bo nie byl na obozie przygotowawczym w Austrii !! a dla mnie RAUL musi grac w podstawowym :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 11:55

Dlaczego musi być? Jeszcze sie nie pogodziłeś z tym że twój ulubieniec się wypalił i już nie jest tym zawodnikiem co kiedyś . Tylko nie mów mi że w tym sezonie udowodni na co go stać bo już mi się tego czytać nie chce :? Dwa sezony gra piach i wątpie żeby coś w nadchodzącym sie zmieniło :roll: Raul jest słaby i nie powinin mieć miejsca w reprezentacji chyba ze znowu chcą dojść do 1/8 :?

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

Zostane przy swoim !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 22 sie 2005, 11:58

RAUL nawet jak nie ma formy i nie strzela bramek bardzi przydaje sie drózynie !!! on walczy za caly zespol a nawet potrafi wrocic sie do obrony zeby pomoc kolega !!! A podobno teraz wraca do świetnej formy przynajmniej tak pisali na realmadryt.pl HALA RAUL

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 12:07

relamadryt.pl kojaży mi sie z dwom rzeczami. :D

1 Fatalne newsy
2 Małolaty piszace komenty typu " pierwszy" " drugi"
Wiec za bardzo nie ufaj tej stronce

Raul wlaczy :lol: chyba tylko bije barvo i zachęca do walki azeby sam walczył to nie widizałem , gra fatalnie a ty go w głupi sposob usprawiedliwiasz :roll: Bez forym jest nieprzydatny drużynie a ty mi nie gadaj głupot. Wraca do borony :lol: Raul sie wypalilł i jest przecętnym zawodnikiem :!:

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

No tak chyba sie nie dogadamy:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 22 sie 2005, 12:14

Ty masz takie zdanie na temat RAula ja mam inne i spoko kazdy moze miec swoje zdanie wiec to szanuje;) ale ja i tak wieze ze RAUL jeszce cos udowodni w tym sezonie w koncu rywalizacja w ataku REALu w tym sezonie jest straszna !!!

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 sie 2005, 13:59

Juz jutro bedziemy mogli zobaczyc w jakiej formie jest Real tuz przed rozpoczeciem Primera Division. Jutro Real bedzie gral przeciwko druzynie skladajacej sie najlpeszych wyselekcjonowanych zawodnikow Mayor League Soccer. W druzynie znajduje sie 13 zawodnikow z USA i siedmiu obcokrajowcow takich jak Landon Donovan, Ronnie O'Brien, Amado Guevara, Jaime Moreno y Youri Djorkaeff :D Bedzie ladne spotkanie. Jest to mecz o puchar Trofeo Santiago Bernabeu. Czyli, jeden mecz ktory sie odbywa co roku i w 2005 wypada XXVII edycja.
Trener New England Revolution, czyli Steve Nicol bedzie prowadzil ta druzyne. 8)

7MaTy7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 22 sie 2005, 16:40

Rossi pisze:relamadryt.pl kojaży mi sie z dwom rzeczami. :D

1 Fatalne newsy

Raul wlaczy :lol: chyba tylko bije barvo i zachęca do walki azeby sam walczył to nie widizałem , gra fatalnie a ty go w głupi sposob usprawiedliwiasz :roll: Bez forym jest nieprzydatny drużynie a ty mi nie gadaj głupot. Wraca do borony :lol: Raul sie wypalilł i jest przecętnym zawodnikiem :!:

Po pierwsze strona o której mówicie jest najbardziej sumienną, żetelną, systematyczną poza tym najstarszą i najlepszą stroną o Merengues!!!
A jeżeli chodzi o Raula to nadal jest on najlepszym piłkarzem!!! Wcale się ni ewypalił tylko miał lekki spadek formy a także zmienił pozycje!!! Gdy zacznie się sezon wszyscy taky jak Ty wątpiący w forme Raula zamkniecie usta i będziecie podziwiać jego kunszt piłkarski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 16:43

7MaTy7 pisze:Gdy zacznie się sezon wszyscy taky jak Ty wątpiący w forme Raula zamkniecie usta i będziecie podziwiać jego kunszt piłkarski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry w kunszt piłkarski Raul'a nie wątpię bo to wielki piłkarz.......kiedyś był. Teraz wypalony już nie strzela takich bramek jak kiedyś, już nie gra tak jak kiedyś. To już nie ten sam piłkarz.

7MaTy7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 22 sie 2005, 16:47

Nie strzela taich bramek jak kiedyś bo nie gra na tej pozycji co kiedyś!!! Moze o tym nie wiesz ale został cofnienty z napadu na mediapunta!!! Ma inne zadania na boisku więc jak ma strzelać takie bramki jak kiedyś!!! Na nowej pozycji gra już prawie 2 sezony ale nie wypalił się napewno i ma jeszcze wiele lat przed sobą, wiele lat gry a jego forma znów będzie rosła!!!

HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 16:53

7MaTy7 pisze:Nie strzela taich bramek jak kiedyś bo nie gra na tej pozycji co kiedyś!!! Moze o tym nie wiesz ale został cofnienty z napadu na mediapunta!!! Ma inne zadania na boisku więc jak ma strzelać takie bramki jak kiedyś!!! Na nowej pozycji gra już prawie 2 sezony ale nie wypalił się napewno i ma jeszcze wiele lat przed sobą, wiele lat gry a jego forma znów będzie rosła!!!

HALA MADRID!!!
I wtedy cały zlany potem i w mokrym z podniecenia łóżku obudziłeś się jęcząc z zawodu, że Złota Piłka i Nagroda Najlepszego Gracza wg FIFA dla Raul'a to tylko wytwór Twojej chorej wyobraźni.
Zgadłem, prawda?

P.S. Jeśli gościu przez 2 lata nie może się przyzwyczaić do nowej pozycji to coś jest jednak nie tak.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 sie 2005, 17:25

Po pierwsze strona o której mówicie jest najbardziej sumienną, żetelną, systematyczną poza tym najstarszą i najlepszą stroną o Merengues
ja bym powiedzial ze taka stona jest tylko realmadrid.es.
Co do Raula to jest jeszcze dobry pilkarz ktory moze pokazac na co go stac, ale bedzie to bardzo trudne. Oslabienie formy Raula widza chyba wszyscy ludzie co sie interesuja Realem Madryt i nie tylko. W tym sezonie bedzie jeszcze trudniej. Wiadomo ze Robinho zacznie sezon od lawki rezerwowych, ale z czasem moze sie to zmienic. Strzeli troche goli i Raulowi zostanie juz tylko lawka rezerowwych bo nie sadze zeby Luksemburgo posadzil Ronalda. Co do Baptisty to on tez bedzie musial duzo pokazac. Widac ze sie stara, ale to nie wysarczy. Owen, hmmm jesli zostanie to bedziemy go widywac bardzo zadko. Raul nie wlaczy tylko o to by grac w pierwszej jedenastce w Realu, ale tez w Hiszpanii. Jesli bedzie przesiadywal mecze w rezerwie to w Hiszpanii tez bedzie mial ciezko. Nie chcialbym zeby stalo sie z nim to samo co z Morientesem, chociaz ze w jego przypadku wszystkim dobrze sie to ulozylo.

Nie wiem czy wiecie, ale Woodgates zostal powolany na mecz z gwiazdami MLS. To moze byc jego debiut w oficjalnym meczu Realu...wreszcie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 sie 2005, 17:27

No i pojawiła się informacja, że Woodgate może jutro zagrać. Ciekawe w jakiej będzie formie bo z mojego punktu widzenia nie ma za bardzo na co liczyć, ale mogę się mylić. W sezonie trzeba będzie go sprawdzić i pomyśleć czy pieniądze wydane na niego nie są wyrzucone w błoto...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 sie 2005, 17:41

Tomusmc pisze:No i pojawiła się informacja, że Woodgate może jutro zagrać. Ciekawe w jakiej będzie formie bo z mojego punktu widzenia nie ma za bardzo na co liczyć, ale mogę się mylić.
Ja mysle ze zagra. Juz go widzialem jak trenowal z kolegami i widac ze jest przygotowany na normalny mecz. Wiadomo ze napewno nie jest w swojej najlpeszej formie :whistle: , ale prawie napewno Luksemburgo da mu szanse sie pokazac przed hiszpanska pubicznoscia. :glass: zeby go zobaczyli i wiedzieli ze maja takiego pilkarza i zeby innie nie mowili ze to byly pieniadze wyrzucone w bloto, chociaz tak jest. :?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 sie 2005, 18:35

Rossi pisze:relamadryt.pl kojaży mi sie z dwom rzeczami. :D

1 Fatalne newsy
Uwazam ze ta stronka jest lepsza od wielu podobnych barcelonskich ktore ostnio rosna jak grzyby po deszczu.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 18:46

Szczególnie poziom komentarzy jest wysoki w okienku tarnsferowym przeważaja :

1 "pierwszy" "drugi" i tak dlaej
2 Chciałbym aby real kupił:pana y, pana x, pana z i tak w nieskoniczoność :roll:

A co do Raul jakoś długo nie moze sie przyzwyczaić do naowej pozycji to pierwsza sprawa. A druga jak by był super napasicior to by przecież cały czas grał na ataku a widac ze jst słbszy w tym od Owena ,Ronaldo :roll:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”