Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 sie 2005, 16:49

Alkoholiko, Twój skład jest bardzo dobry, tylko...GDZIE MI TAM WŁODARCZYKA DAJESZ !!! Przeciez on jest żałosny jak mało kto !! Jeśli jest sam na sam z bramkarzem i strzela prosto w niego !! Z Bayernem, z Zurychem, z Groclinem !! Pieprzy sytuacje za sytuacją i ja temu panu już dziękuje. On jest większym drewnem niż Rasiak. Janczyk !! To jest piłkarz który powinien grać w pierwszej jedenastce. Świetna technika, szybkość, tylko jeszcze nie ograny, ale jak ma się ograć jak nie grą w pierwszym składzie.
No i jeszcze Jarzębowski. Ciągle kontuzje, w zasadzie zniszczyły jego kariere, mam nadzieje ze jak w końcu sie wyleczy to będzie grał na poziomie na jakim byl kiedy debiutował w kadrze narodowej. Na razie niech w środku gra Burkhardt, może jemu się uda coś zwojować :roll:

Zygo, gdzie ta Legia która miała grać cudowny futbol. Pytam się gdzie ?!!!!

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 21 sie 2005, 18:42

hehehe...ja mam złudzenia ciagle co do Włodara....krew mnie zalewa jak widze jak on marnuje sytuacje - ale nie bez powodu ma xywke 'Nędza' !!

Mogli go oddać do tego Aberdeen i był by spokój.....wahałem sie czy Włodar czy Janczyk.....postawiłem na Włodara bo jest bardziej doświadczony...moze sie jeszcze przebuci - Włodar to moj złudzenie!

No narazie powinien grać Bury, ale jak Jarza bedzie zdrowyu i bedzie prezentował forme sprzed lat to powinien grac w pierwszym składzie - zgadzam sie ze kontuzje zniszczyły mu kariere...ale jest to piłkarz naprawde dobry i mam nadzieje ze jeszcze powróci i pokieruje gra Legii!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 21 sie 2005, 18:45

brakuje nam śrddkowego pomcnika i dobrego bramkostrzelego napastnika i tyle.

a Zieliński coraz gorzej radzi sobie z trenowaniem

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sie 2005, 22:17

hmm.. czyzby Boguski wam gola strzelił??;]

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 10:37

Mazi pisze:hmm.. czyzby Boguski wam gola strzelił??;]
kolejny Twoj post, ktory nic nie wnosi do dyskusji, i jest tak troche bez sensu :D:D

przeciez Boguski gra u Was w rezerwach :D wiec nie ma szans, zeby sie z nim Legia spotkala :D:D

jak czytam Twoje posty to mnie zawsze na smiech bierze :D:D

ZIELU ODEJDZ :!:

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 22 sie 2005, 13:05

"czy zielinski zostal juz zdymisjonowany?" - to wlasnie pytanie pojawia sie w mojej glowie kiedy budze sie codziennie rano, jednak gdy wlaczam internet nadzieja szybko pryska bo nigdzie nie ma takiej informacji :(
jest zle i nie pozwolmy zeby bylo jeszcze gorzej, a jak sie okazuje wszystko do tego prowadzi...

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 22 sie 2005, 13:38

Ja sie dziwie zielińskiemu, że wystawia takiego patafiana jak włodarczyk.:lol:. Jak on gra to przechodzi ludzkie pojęcie :roll:. Coś chyba w tym roku niczego nie zwojujecie jak tak dalej pójdzie ]:->. Zieliński chyba nie za bardzo wie co robi ]:->. Słyszałem, że jak zieliński by odchodził to kandydatem na trenera legii byłby m.in. Smuda :lol:, to chyba lepiej by było już wziąć jakiegoś szkoleniowca z 3 ligi ]:->. Tylko żebyście wstydu Polsce nie przynieśli w czwartek. Żarcik - rzycze wam jak najlepiej :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 22 sie 2005, 14:59

Kasperczaka powinni wziac!
Albo Wdowczyka...no w ostateczności Stawowego lub Beska !

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 22 sie 2005, 16:04

mlody_10 pisze:Ja sie dziwie zielińskiemu, że wystawia takiego patafiana jak włodarczyk.:lol:. Jak on gra to przechodzi ludzkie pojęcie :roll:. Coś chyba w tym roku niczego nie zwojujecie jak tak dalej pójdzie ]:->. Zieliński chyba nie za bardzo wie co robi ]:->. Słyszałem, że jak zieliński by odchodził to kandydatem na trenera legii byłby m.in. Smuda :lol:, to chyba lepiej by było już wziąć jakiegoś szkoleniowca z 3 ligi ]:->. Tylko żebyście wstydu Polsce nie przynieśli w czwartek. Żarcik - rzycze wam jak najlepiej :lol: :wink:
a ja zycze Tobie popracowania nad polska ortografia.. bo slowo "zyczyc" to podstawaa nazwiska takze wypadaloby pisac wielka litera

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 sie 2005, 16:06

cloner>> a wiesz.. twoje zdaniem mam tam gdzie światło nie dochodzi:)

Alkoholiko>> Wdowca mogli mieć juc chyba zimą, ale zrezygnowali:) on sie zwolnił z Korony myslal ze w Legii prace dostanie a tu zonk:D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 16:12

pippen pisze:a Zieliński coraz gorzej radzi sobie z trenowaniem

jestem ciekaw czy może być gorzej niż teraz :? nie wiem po co ten gościu się do trenerki pchał. Nie widzę u niego zupełnie pomysłu na grę :? Jeśli Legia dalej tak będzie grać to priorytetem po sezonie powinien być nowy trener

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 sie 2005, 16:19

moze byc gorzej bo wygrali przeciez.. a mogli przegrac:) takze gorzej moze byc zawsze:)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 16:23

Mazi pisze:moze byc gorzej bo wygrali przeciez.. a mogli przegrac:) takze gorzej moze byc zawsze:)
z kim wygrali :>?

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 sie 2005, 16:28

no z GKS-em Bęłchatów nie??:) hattrick Klatta:) a restzy to niewiem.. jeszcze remis chyba i z groclinem przegrana

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 22 sie 2005, 16:30

TwisT_ReD pisze:a ja zycze Tobie popracowania nad polska ortografia.. bo slowo "zyczyc" to podstawaa nazwiska takze wypadaloby pisac wielka litera
mlody_10 pisze:Ja sie dziwie zielińskiemu, że wystawia takiego patafiana jak włodarczyk.. Jak on gra to przechodzi ludzkie pojęcie . Coś chyba w tym roku niczego nie zwojujecie jak tak dalej pójdzie . Zieliński chyba nie za bardzo wie co robi . Słyszałem, że jak zieliński by odchodził to kandydatem na trenera legii byłby m.in. Smuda , to chyba lepiej by było już wziąć jakiegoś szkoleniowca z 3 ligi . Tylko żebyście wstydu Polsce nie przynieśli w czwartek. Żarcik - rzycze wam jak najlepiej
Ty może też popracuj, bo nowe zdanie rozpoczyna sie dużą literą i kończy kropką :?.

Jak widać to sporo osób, popełnia błędy ortograficzne na tym forum, a jak ja zacząłem krytykować Twoją Legie to od razu trzeba było mi jakoś dogryźć, co? :?.
Żenada.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”