Real Madryt (zbiorczy) - Strona 124

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 sie 2005, 19:00

Akurat komentarze to ich bolaczka ale to minie z czasem jak fani realu dorosna.
Jak Barcelona odosila sukcesy w tym sezonie tez bylo duzo komentow w postaci skladow itp ale mody sobie jakos z tym poradzily

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sie 2005, 19:31

No i po raz kolejny 'el presidente' zaskoczyl kibiców Blancos oczywiście pozytywnie. Cicinho :mrgreen: fenomenalny prawy obrońca Canarinhos grający na co dzien w Sao Paulo, dolączy do Realu po otrzymaniu włoskiego paszportu. Perez tym razem ruszyl głową w dobrym kierunku sciąga już 6 Brazylijczyka wliczająć w to 'Luxa', oby to wyszło na dobre. Wygrał walke z wielkimi klubami ktore interesowaly się 25-letnim kanarkiem. Betis Sevilla, Man Utd, Inter Mediolan, mogły mieć tego utalentowanego piłkarza w swoich szerwgach. Jednak to ejst tylko pierwokup i czekać nalezy na paszport...ale nie uwietrze do puki nie zobacze, ale mimo to ciesze się pewnie coś w tym prawdy jest...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 19:48

Ej ty jeszcze tak sie nie podniecaj :? Jeszcze nic do końca nie iwadomo ile razy ja już słyszałem o pierwszeństwie pierwokupu :roll: Taki umowy nie istnieja chyba ze sa pisemne a ta chyba była słowna 8)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 19:58

Figo11 pisze:No i po raz kolejny 'el presidente' zaskoczyl kibiców Blancos oczywiście pozytywnie. Cicinho fenomenalny prawy obrońca Canarinhos grający na co dzien w Sao Paulo, dolączy do Realu po otrzymaniu włoskiego paszportu. Perez tym razem ruszyl głową w dobrym kierunku sciąga już 6 Brazylijczyka wliczająć w to 'Luxa', oby to wyszło na dobre. Wygrał walke z wielkimi klubami ktore interesowaly się 25-letnim kanarkiem. Betis Sevilla, Man Utd, Inter Mediolan, mogły mieć tego utalentowanego piłkarza w swoich szerwgach. Jednak to ejst tylko pierwokup i czekać nalezy na paszport...ale nie uwietrze do puki nie zobacze, ale mimo to ciesze się pewnie coś w tym prawdy jest...
:D Figo11 mało zawału przez Ciebie nie dostałem?! Cicinho w Realu?! Póki nie przejdzie nie uwierzę, ale nadzieję mam wielkie. Byłem pewny, że trafi do Man Utd. Wcześniej byłem pewny, że trafi do Betisu. Oby teraz nie było podobnej sytuacji.
Od początku nie mogłem sobei wyobrazić dobrze grającego brazylijczyka w Anglli. Wg mnie Hiszpania to idelane miejsce dla Cicinho. Do tego będzie grał w jednej drużynie z Ronaldo, Carlosem i Robinho, a więc zaczyna się tworzyć brazylijska kolonia na Satiago Bernabeu.

Pomimo tego, że Cicinho jest zawodnikiem Sao Paulo ( :x ) to cieszę się z tego 'transferu', bo w Hiszpanii kibicuję Realowi. Jak Cicinhi przyjdzie, to dwukrotnie wzrosną szanse na mistrza.

Wyobraźcie sobie jak to będzie cudownie w Realu. Fantastyczny duet bocznych obrońców nastawionych ofensywnie. Będzie jak w bajce!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 23 sie 2005, 20:25

Corinthians pisze:Jak Cicinhi przyjdzie, to dwukrotnie wzrosną szanse na mistrza.
bo w majtasy popuscisz, o ile juz nie popusciles :lol: :lol:
i nie dwukrotnie, tylko dziesieciokrotnie :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 20:27

zawdi pisze:
Corinthians pisze:Jak Cicinhi przyjdzie, to dwukrotnie wzrosną szanse na mistrza.
bo w majtasy popuscisz, o ile juz nie popusciles :lol: :lol:
i nie dwukrotnie, tylko dziesieciokrotnie :lol: :lol:
Ja nie popuściłem, Ziziou88 pewnie tak :lol: :lol: Oczywiście przesadziłem z tym stwierdzeniem. Ale wzmocnienie to będzie wilkie.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 sie 2005, 20:32

Mysle ze trzeba przeczytac cos z oficjalnej strony zeby powiedziec czy Real kupil Cicinho, czy nie. Wiec zajrzalem na realmadrid.es i przeczytalem. No wiec Real uzgodnil z Sao Paolo ze ma prawo do zakupu tego pilkarza w przyszlosci jesli tylko bedzie chcial, tzn. to nie jest zaden transfer. Tak samo jak bylo z Etoo rok temu. To Real mial prawo zakupu tego pilkarza i dlatego FC Barcelona miala tyle problemow zeby go kupic. Wkoncu Real zdecydowal sie zostawic ta sytuacje w spokoju Barca kupila Etoo.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 sie 2005, 20:36

Na stronie oficjalnej FC Sao Paulo pisze, że Real definytywnie kupi Cicinho po MŚ, a więc za rok. A więc radość jest przedwczesna. Jeszcze zapewne nie raz zmieni się psrawa transferu Cicinho. Z niecierpliwścią czekam na koniec.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sie 2005, 23:26

Snake Real posiadał 50% praw do Samuela bo był graczem Realu.

Mam nadzieje że Cicinho przejdzie do Madrytu, zaraz po otrzymaniu paszportu.

Real Madryt gromi MLS Stars 5:0 w meczu o Puchar Santiago Bernabeu.
W tym oto meczu swoje 5' otrzymał Woodgate. Becks uderzyl fantastyczie z wolnego w 24' po faulu na 'el bestii. Kolejne gole to dzieło Brazylijczyka Ronaldo dwukrotnie w 39' i 74' wpisywał się na liste strzelców po ładnych indywidualnych akcjach. Kolejne gole padały z nogi Gutiego oraz Raula kolejno w 80' i 90'. Woodgate nie miał okazji zaprezentowania swych umiej ętności w pelnym wachlarzu ale wazne ze zagrał.

Cieszy forma Ronaldo który w tym sezonie ma b.duzą szanse na Pichichi.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 sie 2005, 0:11

hmm...z tego co wiem to przeolbzymia chrapke na Cicinho mial Milan,nawet tam zdawaloby sie mi logicznym zeby trafil-Milan ma ponoc jakis niepisany uklad z brazylijskim klubem a poza tym tam jednak konkurencja bylaby nieco mniejsza,bylby mentor w postaci kapitana Canarinhos ,ktory wprowadzilby (jak sam to zreszta zapowiedzial) mlodego na swoje miejsce stopniowo..

a tu prosze-Real zaszalal...

wzmocnienie to byloby nie lada gdyz obrona wasza jest to jednak full anemia+bida z nedza;)

FORZA GRANDE J U V E N T U S !

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 24 sie 2005, 13:31

No to mysle ze naleza sie brawa dla pilkazy Realu. Jak napisal Figo11 wygrali 5:0. Ogladalem caly mecz i widzialem ze Raul, Ronaldo i Zidane byli w najwyzszej formie. Wszyscy zagrali dobrze, nawet Portillo, ktory asystowal Raulowi w ostatnim golu. Kamerzysci caly czas prubowali zlapac pare ujec ucha Raula, bo jak wiecie Luksemburgo storuje nowoczesne metody kontaktowania sie z pilkarzami. Raul i R. Carlos mieli specjalne sluchawki w uszach i sluchali Vanderleya jak rozmawial z nimi przez swoj aparacik. :)
To jest chyba przyszlosc pilkarska, tzn. chyba juz niedlugo wiekszosc pilkarzy bedzie nosila cos podobnego.
A co do druzyny MLS to zawiodlem sie bardzo. Czekalem dlugo az wyjdzie Youri Djorkaeff bo mialem ochote zobaczyc go w akcji, ale nie popisal sie niczym szczegulnym.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sie 2005, 15:26

Woodgate zadebiutowal! Hala Woodgate Hala Perez Hala 20 baniek. Teraz macie szanse byc liderami do marca :lol:
Tak na powaznie to kolejny bezowocny sparing z jakimis slabiakami.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sie 2005, 12:36

Wlasnie przeczytalem na realmadrid.es ze Robinho przylecial dzisiaj rano do Madrytu. Nareszcie juz jest w stolicy Hiszpani. byl juz nawet u lekarza i wszystko jest ok. O godzinie 13.45 ma byc zaprezentowany na Santiago Bernabeu.
Liga zaczyna sie juz w ten weekend i przypominam ze Real w swoim pierwszym meczu zagra z Cadiz na stadionie Ramon de Carranza.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Robinho w madrycie!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 26 sie 2005, 23:23

Robinho został oficjalnie zaprezentowany jako gracz blancos!!!
Oby strzelał u mas tyle bramek co ronaldo!!!

HALA ROBINHO
HALA MADRYT

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 sie 2005, 23:33

Hehe, witam wszystkich ponownie. Dawno mnie tutaj nie było:) To tak OT;) Mam nadzieje, że mnie modzi nie zbanuja:)

A wracajac do tematu. Ronaldo strzela dużo bramek??? Jeśli nie spuści pare kilo, to bedzie juz mogl tylko stac pod bramka i czekac, az mu ktos setke wystawi:) Niemniej, Robinho to dosc dobry zakup. W ogole Real z takich slynie :twisted: :twisted: :twisted: Prawda? ;)

Pzdr dla wszystkich!!!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”