takSnipp_ pisze:Nigdzie nie żaliłem się, że powinno wygrać Juve
Snipp_ pisze:Juve grało lepiej i należało im się zwycięstwo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:14
takSnipp_ pisze:Nigdzie nie żaliłem się, że powinno wygrać Juve
Snipp_ pisze:Juve grało lepiej i należało im się zwycięstwo
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 22 sie 2005, 19:16
Rossi pisze:Jeżeli twój Juve grał tak świetnie to dlaczego nie wygrał???
[nevermind]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 19:16
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 19:17
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:21
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:23
Bo sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki. Temat rzeka. Bawisz się dalej?Rossi pisze:Jeżeli twój Juve grał tak świetnie to dlaczego nie wygrał???
Sędzia nie był cacy i skład nie był cacy.Coś musiało nie grac skoro nie wygrał bo jak by wszytsko było cacy to by ich pojechali
Człowieku rozbawiasz mnie coraz bardziej. Wielokrotnie w swoich postach na temat tego meczu podkreślałem, że sędzia miał prawo się pomylić, ale widocznie znów nie chciałes tego zauważyć.Rossi pisze:Wszystko zganiasz na sedziego kazdy trener by cie wysmiał z takimi tekstami sedzia to człowiek raz sie myli na twoja korzysc raz na przeciwnika i to jest nieuniknione skoro była zdecydowna przewaga Juve powinni sztrelić wiecej bramek a tak nie było.
Nie to wyrwane z kontekstu zdanie. Poza tym gdybym się żalił nawrzucałbym na sędziego, a tego nie robię. Pomyśl. Nie boli.Rossi pisze:co to nie żale
Masz u mnie piwoRzuR pisze:tu masz racje--->tyle tylko ze texty interistow ze nas OGRALISCIE czy DALISCIE LEKCJE FUTBOLU (chyba twoj ziomek Juras cos takiego bełkotał) sa po prostu zenujace!
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:29
Dlatego mówie nie odpowidaj cystatami bo każdy tak moż robić i wtedy wypowiedzi całkowicie zmienia swój sens . Tzreba ci tłumaczyć jak dziecku bo dopuki sam tego nie zaznasz to sie nie przekonaszSnipp_ pisze:Nie to wyrwane z kontekstu zdanie
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:37
Nie zmieniłem sensu żadnej z Twoich. Nie masz wiec powodu do zwracania mi uwagi w kwestii moich cytatów.Rossi pisze:Dlatego mówie nie odpowidaj cystatami bo każdy tak moż robić i wtedy wypowiedzi całkowicie zmienia swój sens .
I kto to mówi, chciałoby się powiedzieć.Rossi pisze:Tzreba ci tłumaczyć jak dziecku bo dopuki sam tego nie zaznasz to sie nie przekonasz
Powiedział człowiek, któremy jasne wyjaśnienia nic nie dają.Rossi pisze: żałosne ale prawdziwe.
Gdzie tak napisałem?Rossi pisze: Wina Interu bo wygrał ,
Nie sędziował źle, pomylił się raz, a dobrze.Rossi pisze:wina sedziego bo źle sedziował,
To Ty napisałeś.Rossi pisze:wina Milanu bo uszkodzil piłkarzy Juve
Dasz radę Strasburgowi? Mocny jesteś. A tak na poważnie to nie pouczaj mnie, skoro nie potrafisz poprawnie pisac, ok?Rossi pisze:więc dam rade STRASBURG może coś poardzą
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 19:38
Rossi pisze:Dlatego mówie nie odpowidaj cystatami bo każdy tak moż robić i wtedy wypowiedzi całkowicie zmienia swój sens
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 19:38
jedras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 sie 2005, 19:40
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:42
Ależ serku drogi, nie ja się ośmieszam stwierdzeniami jakoby Inter dał lepkcję futbolu Juventosowi.serek408 pisze:Widze , ze Inter wygrywa a oni dalej swoje
Ja rozumiem.serek408 pisze:Juventusy kiedy zrozumiecie , ze trofeum zdobyl Inter i koniec kropka
Dla Juventinich dyletancie.serek408 pisze:Chyba nie predko i bedziecia tak ciagnac i ciagnac temat ... Pozdro dla Juventusowych
Kara słuszna. Powinny być jeszcze jakiś Euro na dom dziecka, ale najwidoczniej o tym zapomnieli.serek408 pisze:A Samuel zostal zdyskwaliifkowany na 3 mecze jednak zglosil odwolanie. Oby poskutkoiwalo
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 19:43
błędomfanfci18 pisze:błedą(?)
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:44
Snipp_ pisze:skład nie był cacy
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 19:48
Snipp_ pisze:Ależ serku drogi, nie ja się ośmieszam stwierdzeniami jakoby Inter dał lepkcję futbolu Juventosowi.
Bede pisal jak mi sie podobaSnipp_ pisze:Dla Juventinich dyletancie.
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio