Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 sie 2005, 22:33
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 sie 2005, 22:39
frik23 pisze:Prosba z mojej strony, zalozylem nowy temat na komentarze ktory oczywiscie musial byc zamkniety przez "inteligentnego" moderatora, wiec prosze byscie nie robili mi tu balaganu.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 22:41
Ba!Może być nawet romantykiem.piwus pisze:Mod nie musiał być inteligentny, żeby zamknąć co trzeba
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 sie 2005, 22:46
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 sie 2005, 22:48
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 22 sie 2005, 22:50
Odezwal sie ten co nie pisze ot <rotfl2>RoRo pisze:Kolega prosil o niezaśmiecanie tego tematu zbednymi postami, ale widze ze nawet moderator juz sobie czat z naszego tematu zrobil. Brawo
POZDRO
[nevermind]

unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 22:50
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 sie 2005, 22:57
piwus pisze:Temat "pojedynki grafików-komentarze" trzy posty, z czego 2 napisane przez Frik23. W tym samym czasie temat "Pojedynki grafików" półtorej strony. Mod nie musiał być inteligentny, żeby zamknąć co trzeba. Ale dziękuję za komplement.
RoRo pisze:Kolega prosil o niezaśmiecanie tego tematu zbednymi postami, ale widze ze nawet moderator juz sobie czat z naszego tematu zrobil. Brawo
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 23:09
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 22 sie 2005, 23:36
Dziekuje.piotrek256 pisze:Smitu nikt tu Cię nie trzyma siłą
Ehh, gdybym tylko wiedzial o co ci chodzi.piotrek256 pisze:sowje
Ja moge, ty widocznie masz z tym problem.piotrek256 pisze:więc możesz tam zabawiać
Nad wyraz podziwiam twoja umiejetnosc zapamietywania i kojarzenia faktow, po prostu przyszlosc przed toba. Archiwum panstwowe szuka takich jak ty, by poukladali im ksiazki.piotrek256 pisze:Z tego co pamiętam
piotrek256 pisze:jesteś na jakimś okresie próbnym...
Ah, HA ! HA !piwus pisze:Piwusy z natury nie są romantyczne. No chyba, że romantyczne jest uczucie do ćmików i piwa. Kobiety i spiew w dalszej kolejności
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MoLe » 22 sie 2005, 23:52
MoLe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 sie 2005, 0:04
Miał moją zgode, więc jest czysty.
Ciebie także.W Twoich postach widzę jaki to nie jesteś super.Skoro wszyscy są gorsi na tym forum od Ciebie, to może czas zmienić forum ?piotrek256 pisze:Smitu nikt tu Cię nie trzyma siłą,
(swoje - przyp. autor ) No widzisz, a może tak czas się dorobić swojego ?piotrek256 pisze:masz sowje forum( )
Ty też zasmakowałeś uczucia bana i ogólnie lubisz zbierać ostrzeżenia ...piotrek256 pisze:Z tego co pamiętam to jesteś na jakimś okresie próbnym...
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 23 sie 2005, 0:15

'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 0:19
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe, ale pomysl piotrka256 byl smieszny bo byl oryginalny i pierwszy... dowcip powtorzony nie jest juz smieszny. pozdroRadeek pisze:
Zgłaszam moja prace![]()
Musze jeszcze troche pociwiczyc w paincie i bede taki dobry jak piotrek256![]()
![]()
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio