EURO 2016 - HOOLS - Strona 13

Pozostałe tematy związane z EURO 2016
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2016, 16:21

ycu pisze: Kibole atakujący przypadkowych ludzi to też bydło, ale tego od Ciebie wciąż nie mogę usłyszeć
Nie byłem świadkiem takich zachowań. A doniesień medialnych komentować nie będę.

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 03 lip 2016, 16:29

cloner pisze: A doniesień medialnych komentować nie będę.
Naciągane. Przecież wiesz, że to nie fejk. Z drugiej strony tak teraz dopiero do głowy mi wpadło, że to, co tu napiszesz może zostać przeczytane przez co poniektórych kolegów, więc nie będę naciskał.

Chciałbym tylko, żebyś coś wiedział. Możemy się nie lubić, ale i tak uważam, że między Tobą a tymi, o których dyskutujemy, jest przepaść, dlatego utożsamianie się z nimi - a tak jest odbierane Twoje zachowanie przez wielu na tym forum - ciężko zrozumieć. I sądzę, że to forum nie przebolałoby, gdyby jeden z nich był tym 'bydłem'.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 lip 2016, 16:33

cloner pisze: Nie byłem świadkiem takich zachowań. A doniesień medialnych komentować nie będę.
A świadkiem tego postrzelenia kibola byłeś? Tak samo znasz to z mediów jak wyczyny chuliganów we Francji. To jedno komentujesz a drugie nie?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2016, 16:34

ycu pisze: Przecież wiesz, że to nie fejk
No chyba nie, wspomnialy o tym media portugalskie. We francuskich nic nie widzialem, w polskich tez cisza.

http://extremesupporters.com/2016/06/30 ... ed-meczem/ tu masz 3 fotki zatrzymanych kibiców i nie wyglądają na chuliganów, mogących pobić Portugalczyków :wink:
ycu pisze: a tak jest odbierane Twoje zachowanie przez wielu na tym forum
I co w związku z tym? nie szukam tu przyjaciół.

świadkiem tego postrzelenia kibola byłeś? Tak samo znasz to z mediów jak wyczyny chuliganów we Francji. To jedno komentujesz a drugie nie?
Przecież byly zdjęcia, dowody, ktore tu wklejalismy. A o akcji na portugalczyków coś cichutko. Ale ok, dajesz league, wykaż się, wklej dowody.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 lip 2016, 19:59

ubek pisze: Bardzo mnie śmieszy pisanie o zasadach w kontekście tego bydła ganiającego się na meczach reprezentacji albo z narzędziami po mieście.
Najpierw pasowałoby wiedzieć kto to był żeby się móc do tego ustosunkować. Wpisz sobie ksywę tego który dostał z dopiskiem klubu któremu kibicuje w google. Wejdź na pierwszy link, chyba jest jego ksywa wymiona w komentarzu pod jednym z artykułów z przed 5 lat. To nie byl nic nie swiadomy nastolatek.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 03 lip 2016, 23:23

Czyli nie zlamano "zasad"? :lol2:
To jest cyrk. Nawet nie probuj mi tej sytuacji tlumaczyc.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

EURO 2016 - HOOLS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 lip 2016, 23:32

jakich zasad? Czołowa postać JG, która od kilku lat jest tam na samej górze, brała udział w takich akcjach że wielu wiślaków potraciło w najlepszym wypadku zdrowie myśli ze jak pojedize na reprezentacje to będą z nim przybijać piątki? Każdy, który bierze udział w krakowskich zatargach, jest tam jedną z czołowych postaci JEST ŚWIADOM tego, że do końca swojej kariery będą czyhać na jego zdrowie. Nie ważne czy będzie z kolegami, na reprezentacji czy w senatorium. O to mi chodziło.

Gość naprawdę ma bardzo duże szczęscie że to się tak skończyło. Gdyby to było w mniej uczęszczanym miejscu albo gdzieś w Polsce to obawiam się, że mógłby o własnych siłach nie wstać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”