Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 674

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6641

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 lip 2016, 8:03

Oglądając półfinał i finał EURO takie naszły mnie przemyślenia: myślicie, że Koscielny wygrałby rywalizację z Glikiem i Pazdanem?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 lip 2016, 8:17

Ale gdzie? W turnieju ktory trwa miesiac I jest po mordeczym sezonie dla najlepszych? Czy w calym sezonie?? Pazdan kolo koscielnego to nawet nie lezal. Podsumuwujac jego dotychczasowa kariere w klubach jest absolutnym przecietniakiem popelniajacym mase bledow w skali europejskiej. Z glikiem sytuacja jest inna. To byly kapitan I lider druzyny srodka tabeli. Chociaz ostatni sezon byl slabszy Ja bardzo doceniam to ze mamy glika w reprze.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 545

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 13 lip 2016, 8:21

Według mnie grałby w parze z Glikiem. Pazdan zaczął grać życiówkę od meczu z Niemcami, więc gdyby Kos był Polakiem to Michał nawet nie miałby okazji zagrać na Mistrzostwach, w eliminacjach pewnie też nie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 lip 2016, 8:35

Nie oceniam postawy w sezonie ligowym tylko na Euro.

IMO na samym turnieju Pazdan i Glik > Koscielny.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2016, 17:03

nie podobał mi sie Kos na turnieju, bo miał niepewne momenty (jak choćby złoty gol :P) no ale jednak coś tam bronił. Już bez przesady, ze Pazdan lepszy. Polak miał fatalny początek Euro, dopiero później zaskoczył. Ile razy Hajto z początku krzyczał, by trzymał głebie? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 lip 2016, 17:22

fieldy pisze: nie podobał mi sie Kos na turnieju, bo miał niepewne momenty (jak choćby złoty gol :P) no ale jednak coś tam bronił.
No właśnie to chciałem zauważyć, że był przeciętny i, moim zdaniem, słabszy od naszej pary więc to by było ciekawe jakby gracz Arsenalu siedział na ławie, a parę stoperów tworzyli gracze Torino i Legii :mrgreen:
fieldy pisze: Polak miał fatalny początek Euro, dopiero później zaskoczył. Ile razy Hajto z początku krzyczał, by trzymał głebie? :mrgreen:
Ależ jaki fatalny początek turnieju? Poza jednym błędem z Irlandią N i jednym z Ukrainą (w obu poszedł na raz i się machnął) od początku rządził i dzielił. Z meczu z Niemcami nawet kompilacje mu zrobili :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2016, 17:26

no fatalny, po Irlandii wszyscy sie zachwycali tym jak Sergek zagrał, a Pazdan był jechany niemiłosiernie. Pamietam dobrze, bo sam po nim jechałem :P

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 lip 2016, 17:40

Dla mnie Glik > Pazdan, tego pierwszego jeszcze bym do Kościelnego zrównał, ale łysego już nie

Dobrze grał, ale jak na takie świetne mistrzostwa to dla mnie ciut za dużo większych błędów. Z Irlandią kogoś puścił 1 vs 1, z Ukrainą kogoś puścił 1 vs 1, z Portugalią zrobił karnego i parę razy dał się łatwo ograć. Jeszcze na pewno coś się znajdzie, a jak dla MNIE to trochę za dużo by mówić o super występach. Jeszcze też ilość interwencji niespecjalnie jest przy obrońcy dobrą statystyką. Skrtel też dużo ich robił zawsze, ale bardzo często wynikało to z jego błędach w ustawieniu.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 lip 2016, 17:43

Sprawdziłem i nic po nim nie jechałeś...

Poza tym był jechany niemiłosiernie no ale nie oszukujmy się, tutaj ludzie to się lepiej znają na kale niż na piłce.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lip 2016, 17:50

Boromir pisze: Sprawdziłem i nic po nim nie jechałeś...
twittera też przejrzałeś? ;)

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 lip 2016, 22:09

Nie powiedziałeś tego w ryj, to nie powiedziałeś nic!

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sie 2016, 13:17

Zagraniczne powolania na Kazachstan.
Bramkarze: Artur Boruc (AFC Bournemouth, Anglia), Łukasz Fabiański (Swansea City AFC, Walia), Wojciech Szczęsny (AS Roma, Włochy).

Obrońcy: Thiago Cionek (US Città di Palermo, Włochy), Kamil Glik (AS Monaco FC, Francja), Artur Jędrzejczyk (FK Krasnodar, Rosja), Łukasz Piszczek (BV Borussia 1909, Niemcy), Bartosz Salamon (Cagliari Calcio, Włochy).

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (VfL Wolfsburg, Niemcy), Kamil Grosicki (Stade Rennais FC, Francja), Bartosz Kapustka (Leicester City FC, Anglia), Grzegorz Krychowiak (Paris Saint-Germain FC, Francja), Karol Linetty (UC Sampdoria, Włochy), Piotr Zieliński (SSC Napoli, Włochy).

Napastnicy: Robert Lewandowski (FC Bayern München, Niemcy), Arkadiusz Milik (SSC Napoli, Włochy), Kamil Wilczek (Brøndbyernes IF, Dania).

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sie 2016, 13:21

X lat temu cieszyliśmy się, że Wojciechowski jest rezerwowym w Bayernie, a teraz... :ozob:

Myślę, że na MŚ pokażemy się jeszcze z lepszej strony niż na Euro. Potencjał mamy ogromny.

2006
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2006 » 31 sie 2016, 16:35

Chce zapytać czy są tutaj posiadacze karty kibica i czy faktycznie dzięki niej łatwiej o bilety na mecze reprezentacji ?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 sie 2016, 23:18

Imponujaco wygladaja te kluby. A na lawce jeszcze Swansea, Palermo, Cagliari, Leicester, Sampdoria, Nantes, Anderlecht czy QPR. 10 lat temu wrecz nie do pomyslenia.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”