FMy - Strona 204

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 24 sie 2005, 7:49

Poszukuję dobrego,młodego utaletowanego środkowego obrońce i napastnika do Ajax`u, którzy razem nie mogą kosztować więcej niż 10mln E, kogo polecacie ???
PzDR.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 24 sie 2005, 8:44

Naldo i Cavenaghi.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 sie 2005, 9:51

Naldo- Robinho
Kruiswijk-Zidan

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 sie 2005, 10:16

Ja bym z tym Zidanem uwazal mialem go w Ajaxie i po trzech miesiacach musialem sprzedac bo nie umial sie zaaklimtyzowac w nowym otoczeniu...Zawsze jak go kupowalem to chcial odejsc. A co do Robinho to polecam strzelal duzoooo brame z reszta on wszedzie strzela bramki....

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 sie 2005, 10:27

u mnie w Ajaxie,tez miał trudne początki,ale później była już informacja,że sie przystosował i czuje się jak w domu.I zaczął jeździć.On nie strzela bardzo wielu bramek,ale wykłada wszystko partnerowi.Nieźle grał na początku z Sonckiem.Ale to co robili razem z Robinho...geniusze :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 sie 2005, 10:29

k@li pisze:Gram Ajaxem... na początku ustawiłem trening potem taktyke ( 4-4-2 tak to wygląda
----------------------W.Sonck--------------Holm--------------------
Mitea------------ -----Rosales
---Sneijder--------Van Der Vaart--------
Maxwel-----------Escude----------Heitinga---------------De Jong
----------------------Stekelenburg---------------------------------- )
I potem kupilem: Holma ( 18-to latek z Vallarengi ) i Freddiego Guarina tez 18 lat podobno wielkie talenty.... a tu takim sqadem przegrałem w pucharze towarzyskim: 1:0 z Benficą, 2:0 ze Sparta, 2:0 z Euten. CO zrobiłem źle, dlaczego tak przegrywam co na to poradzić pomóżcie...
PzDR.
Na poczatek sie pytam czy zasosowales jakies polecenia indywidualne. Ja sie osobiscie bez tego wogole nie ruszam. Np jak masz napastnikow dwoch to raczej nie ustawiam im dwom polecen jak snajperom. Mam Teveza i Adriano to Tevezzowi daje troche swobody i pozwalam na akcje indywydualne i rogrywanie pilki, a Adriano dostaje polecenia zastawiania pilki, krotkie podania i ultraofensywa. To sie bardzo dobrze sprawdza. Przynajmniej mnie sie sprawdza :]

Po drugie troche banalne ale podczas meczu jak grasz na wyjeździe to dajesz mentalnosc defensywna i kontrataki ?? Wbrew pozorom ma to duze znaczenie bo jak bedziesz atakowal na wyjeździe to raczej nie wygrasz duzo meczy :] przynajmniej z tymi lkepszymi druzynami.

Holm na pocatku nie jest do ligi Holenderskiej, jak masz jeszcze Anastasiou to bardziej ci go polecam od Holma. Fredrik dopiero po 2,3 latach powienien grac w pierwszym skladzie a do tego czasu atak Sonc-Anastasiou (narazie) powienien wystarczyc. W lidze Holenderskiej sie sprawdza Niedzielan :):) U mnie gral wlasnie w Ajaxie i strtzelal mase goli :wink:

Ja zawsze w druzynie potrzebuje takiego pomocnika ktory gra ofensywnie jak i defensywnie (np takim kims jest Ballack :wink: ) tobie polecam Guarina a Van DerVaartowi pozwol grac ofensywniej, Sneidera przesun na skrzydlo :]

No narazie to powinno ci wystarczyc. Mow jak ci tam idzie :]

POZDRO

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 sie 2005, 10:31

Mi Zidan tez nie potrafil sie zaaklimatyzowac w nowym otoczeniu. Teraz juz go nie kupuje. Robinho to wedlug mnie najlepszy snajper w tej grze. Jak mialem go w Betisie to strzelal jak na zawolanie. Byl najlepszym strzelcem europy, ligi hiszpanskiej i najlepszym napastnikiem roku. Mial strzelonych chyba przeszlo 40 bramek w sezonie. A wart byl okolo 50 mln.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 24 sie 2005, 10:32

hm jest ktos chętny na gre przez siec w Fm'a jesli tak pisac na gg albo w temacie:]

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 sie 2005, 10:37

No niewiem RoRo czy taki dobry bedzie ten sneijder na skrzydle....U mnie najlepsze partie gryal na srodku a na skrzydla byl przecietny ale niech sprobuje. Holma mu sam poleciłem mam go obecnie w lyonie i strzela very goli. Wygryzl z skladu wiltorda. Spróbuj da zamiast rosalesa sneijdera a za sneijdera daj guarina i daj zeby czesto strzelal z dystansu. Powinno pomóc...

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 24 sie 2005, 11:35

Poszukuje naprawde dobrego lewego pomocnika...,a takze osob,ktore tak jak ja juz grają piaty sezon :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 12:08

robben :D van der vaart jankulovski

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 24 sie 2005, 12:29

No dobra, chłopaki poważnie zauroczyłem się FMem - w\g mnie to najbardziej " uzależniająca " gra w jaką miałem przyjemność ciupać :lol: . A co do sqadu to zestawienie mam takie: Taktyka: 4-4-2 Attacking
-----------------Sonck--------------------Holm ( Wbrew tego co mówicie sieka mnóstwo goli u mnie, strzelił hatricka 3 mecze pod rząd - gorąco polecam !!!)
----Mitea ( Bardzo dobrze radzi sobie na lewej flance, czasem uderzy z dystansu) --------------W.Sneijder ( Wystawienie na środku pomocy tego gracza poradził mi Wazi ( Wielkie dzięki, Pozdro :wink: ) i nba tej pozycji wymiata, jak na ofensywnego pomocnika przystało strzela mnóstwo goli, jest po prostu świetny !!! ) -----Guarin ( 18-to letni Kolumbijczyk ( narazie nie gra zachwycająco aledobrze sobie radzi !!!) -------Rosales
---Maxwel-----------Escude(Borre)-----Heitinga(Naldo)---De Jong
No i to była prezentacja mojego dream teamu :lol: :lol: :lol: , ale z gra uklada mi sie różnie tzn. u siebie wygrałem: 6:0 z Lyonem w LM, za graafshap 6:0 i z Willem II 5:0 a na wyjeździe kompletnie nie idzie moim chłopcom, potrafili przegrać RBC Roosendal 4:0 - wiecie może co poradzić na te porażki na wyjazdach ??? Aaaa i jeszcze jedno jak proponujecie wzmocnic moj skład ( wyze wymieniony ) na następny sezon ??? Jak narazie kupiłem: Naldo,Borre,Holma i Guarina.
Na końcu chciałem bardzo, bardzo ale to bardzo podziękować Waziemu - za "wciągnięcie" mnie do świata FM`a i cenne rady dla początkującego managera :wink: . Wazi - Niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi :wink: :lol: .
PzDR.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 sie 2005, 12:43

Polecam Daniela Bierofke na lewa strone. Ten chlopak jest niesamowity. Warto go kupic, nawet jesli Mitea gra ci bardzo dobrze. Zreszta sam sprawdz :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 12:57

Po pierwszym sezonie za darmo do wzięcia jest van Bommel, więc polecam. Oprócz tego na atak Lebohang Mokoena (18 lat), Fred (napastnik, chyba 21 lat). Musisz mieć też wartościowych zmienników na wypadek kontuzji np. Sneijdera. Obronę masz dobrą, więc tu bym nie wzmacniał. Nie wiem kto u Ciebie stoi na bramce, ale polecam tego z Szachtara (nie wiem jak sie pisze), Henrique bądź Rensing.

A co się stało z van der Vaartem :?:

DJ_Peran
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

taaaaaaa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ_Peran » 24 sie 2005, 13:25

Nie ma to jak Lechia Piechowice;) 8) :lol: 8) :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”