Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 18 lip 2016, 18:50
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lip 2016, 18:55
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 26 lip 2016, 21:32
Liderzy Resovii Rzeszów, byli widziani z nową koalicją w Marsylii. Reszty nie trzeba komentować.
Fishbone
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 sie 2016, 13:53
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 sie 2016, 10:45
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 19:24

Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sie 2016, 19:27
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 19:29
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 sie 2016, 19:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 19:41
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sie 2016, 20:20
rekinho
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 sie 2016, 20:33
Nie martwi mnie ich patriotyzm. Bardziej mnie martwią ludzie, którzy twierdzą, że gdyby mieli dostawać 2x większą pensję zgodzili by się na przyłączenie swojego kraju do Niemiec.rekinho pisze: nie bawi was troche patriotyzm środowisk kibolskich? cześć i chwala bohaterom, blabla, oni serio myślą, ze ci ludzie oddawali swoje życie po to, żeby polacy mogli się napierdalać z innymi polakami za klub albo z polakami, ktorzy pracują w policji? albo po to żeby polacy mogli demolować polskę? po to pilecki siedział w gettcie żydowskim, zeby łks i widzew sobie jechały od żydów i wysyłaly do auschwitz?
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sie 2016, 20:47
nie znam takich.kaczy pisze:Nie martwi mnie ich patriotyzm. Bardziej mnie martwią ludzie, którzy twierdzą, że gdyby mieli dostawać 2x większą pensję zgodzili by się na przyłączenie swojego kraju do Niemiec.rekinho pisze: nie bawi was troche patriotyzm środowisk kibolskich? cześć i chwala bohaterom, blabla, oni serio myślą, ze ci ludzie oddawali swoje życie po to, żeby polacy mogli się napierdalać z innymi polakami za klub albo z polakami, ktorzy pracują w policji? albo po to żeby polacy mogli demolować polskę? po to pilecki siedział w gettcie żydowskim, zeby łks i widzew sobie jechały od żydów i wysyłaly do auschwitz?
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio