Manchester United (zbiorczy) - Strona 118

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 11:06

kama_reda pisze:A co do tego obstawiania to, aby otworzyć punkt toto-mixu i profesjonalu miasto musi mieć 15 tys. mieszkańców, a sts to nie wiem ile dokładnie, ale na pewno ponad 35 tys.

Z tym sie nie zgodze u mnie w "miesicie" jest 20 tys mieszkaniców i jest Toto-mix , Sts a profesionala brak :roll: Wiec Sts moze byc nawet na wsi byle by duzo chłopów obstawaiło :P

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 11:10

Rossi pisze:
kama_reda pisze:A co do tego obstawiania to, aby otworzyć punkt toto-mixu i profesjonalu miasto musi mieć 15 tys. mieszkańców, a sts to nie wiem ile dokładnie, ale na pewno ponad 35 tys.

Z tym sie nie zgodze u mnie w "miesicie" jest 20 tys mieszkaniców i jest Toto-mix , Sts a profesionala brak :roll: Wiec Sts moze byc nawet na wsi byle by duzo chłopów obstawaiło :P
To dziwne. Mój wujek planował otworzyć sts w swoim mieście (38 tys mieszkańców) i mu powiedzieli, że za mała miejscowość :roll:

Czyli nie mieszkasz na wsi :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 24 sie 2005, 13:06

kama_reda pisze:pierwsze.
Dzieki widziałem że od zawsze kibicowałeś MU , też myśle ze nikt z nami nie ma szans :P Glory Glory Man Utd
Ale jesteś zdolny, jak to zrobiłeś :?: :lol:
kama_reda pisze:No i jak tam transfer Cicinho :lol: Kilka stron wcześniej pisałem, że nie przejdzie do MU. Po raz kolejny mam racje, tak jak z tym, że MU nie wygra z Milanem oraz, że nie zdobędą żadnego pucharu w poprzednim sezonie. Oczywiście jak tak napisałem zostałem wyzwany od... no wiadomo. Poparł mnie wtedy tylko Chlopaczek i Kamilo :roll: )
Pamiętam tą sytuacje, ale kibice MU nigdy nie mogą realnie spojrzeć na sytuacje. Są zaślepieni miłością do swojego klubu (zauważyłem, że prawie wszyscy kibice Manchesteru posiadają taką cechę :wink: )
Tp ewny wynik mohe isć do Sts :?: tylko podaj jeszcze w której minucie padnie gol :lol:
Wiesz, że Euro 2004 obstawiłem wynik meczu i minuty w których padnie gol i trafiłem :!:
Grała bodajże Portugalia tylko nie pamiętam z kim.

Ja tak jak przed poprzednim sezonem twierdze, że MU nie zdobędzie żadnego trofeum. To nie wcale przez to, że nie darze ich zbyt wielką sympatią, ale poprostu dlatego, że jak dla mnie w tym klubie nie ma rozgrywającego, piłkarza, który wziął by na siebie ciężar gry.
Także ten sezon będzie kruchy dla Czerwonych Diabłów :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 13:23

Ty martw sie o waszego rozgrywajacego bo narazie nie che słyszeć o nowym kontrakcie takie czuje przywiazanie do barw bayernu :lol:
Kamilo pisze:Pamiętam tą sytuacje, ale kibice MU nigdy nie mogą realnie spojrzeć na sytuacje. Są zaślepieni miłością do swojego klubu (zauważyłem, że prawie wszyscy kibice Manchesteru posiadają taką cechę )
Jestem kibicem jednego z najwiekszych klubów świata który zawsze stawai sobie wysokie cele i wierze w je zrealizowanie to chyba nromalne :roll: i na moje oko to jest głeboka wiara a ty walisz farmazony o zaślepieniu :? To co mam liczyć na puchar uefa :roll:

Dalej sobie myśl o swoim bayernie a nie wylewaj swoich nie przemyślanych mysli na tym forum :?

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 24 sie 2005, 17:00

Rossi pisze:Ty martw sie o waszego rozgrywajacego bo narazie nie che słyszeć o nowym kontrakcie takie czuje przywiazanie do barw bayernu :lol:
Kamilo pisze:Pamiętam tą sytuacje, ale kibice MU nigdy nie mogą realnie spojrzeć na sytuacje. Są zaślepieni miłością do swojego klubu (zauważyłem, że prawie wszyscy kibice Manchesteru posiadają taką cechę )
Jestem kibicem jednego z najwiekszych klubów świata który zawsze stawai sobie wysokie cele i wierze w je zrealizowanie to chyba nromalne :roll: i na moje oko to jest głeboka wiara a ty walisz farmazony o zaślepieniu :? To co mam liczyć na puchar uefa :roll:

Dalej sobie myśl o swoim bayernie a nie wylewaj swoich nie przemyślanych mysli na tym forum :?
No u Was Ferdinand podpisał nowy kontrakt bez żadnych problemów :lol: pokazał swoją miłość do klubu.

Ja dalej sądze, że MU nie ma rozgrywająceego takie jest moje zdanie i kropka. Gdyby był piłkarz, który prostopadłymi podaniami otwierał by drogę do bramki napastniką Manchester grałby o wiele lepiej.

Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale trzeba zawsze realnie spojrzeć na sytuacje. Ja np. wierze, że Bayern wygra LM, ale to tylko moja nadzieja, a przez kibiców Czerwonych Diabłów przemawia pewność. Nie pamiętam czy brałęś udział we wcześniejszej dyskusji, ale wtedy wszyscy Manchesterowcy byli przekonani, że Wasz klub zdobędzie Mistrzostwo Anglii :!: A wszyscy wiemy jak się skończyło.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 17:04 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 24 sie 2005, 17:03

Rossi pisze:Ty martw sie o waszego rozgrywajacego bo narazie nie che słyszeć o nowym kontrakcie takie czuje przywiazanie do barw bayernu
sliczna riposta :)

a propo rozgrywajacego!! w dzisiejszym meczu ma zagrac w tej roli od samego poczatku Alan Smith :) jestem niezwykle ciekaw jak se poradzi, powinno byc dobrze zwlaszcza ze przeciwnik nie jest zbyt wymagajacy!! Bardzo lubie Alana i mocno w niego wieze, w sumie fajnie by bylo gdyby zostal nastepca Keano ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 19:49

Kamilo pisze:No u Was Ferdinand podpisał nowy kontrakt bez żadnych problemów pokazał swoją miłość do klubu.

Ja dalej sądze, że MU nie ma rozgrywająceego takie jest moje zdanie i kropka. Gdyby był piłkarz, który prostopadłymi podaniami otwierał by drogę do bramki napastniką Manchester grałby o wiele lepiej.

Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale trzeba zawsze realnie spojrzeć na sytuacje. Ja np. wierze, że Bayern wygra LM, ale to tylko moja nadzieja, a przez kibiców Czerwonych Diabłów przemawia pewność. Nie pamiętam czy brałęś udział we wcześniejszej dyskusji, ale wtedy wszyscy Manchesterowcy byli przekonani, że Wasz klub zdobędzie Mistrzostwo Anglii A wszyscy wiemy jak się skończyło.
Tylko jest mała różnica Rio od początku mówiłże nigdzie sie nie wybiera bo kocha United i nie ma zamiaru zmieniać otocznie , jego agent od początku twierdził tak samo . Balack rozważa odejsicie z klubu i to jest ta różnica pomiedzy Rio a Ballackiem :? Rzoumiesz :?: :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 sie 2005, 20:19

Kamilo skoncz z tymi offtopicami...

nie ma sie o co spierac, wrocmy do normalnej dyskusji

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 24 sie 2005, 22:25

Rossi pisze:
Kamilo pisze:No u Was Ferdinand podpisał nowy kontrakt bez żadnych problemów pokazał swoją miłość do klubu.

Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale trzeba zawsze realnie spojrzeć na sytuacje. Ja np. wierze, że Bayern wygra LM, ale to tylko moja nadzieja, a przez kibiców Czerwonych Diabłów przemawia pewność. Nie pamiętam czy brałęś udział we wcześniejszej dyskusji, ale wtedy wszyscy Manchesterowcy byli przekonani, że Wasz klub zdobędzie Mistrzostwo Anglii A wszyscy wiemy jak się skończyło.
Tylko jest mała różnica Rio od początku mówiłże nigdzie sie nie wybiera bo kocha United i nie ma zamiaru zmieniać otocznie , jego agent od początku twierdził tak samo . Balack rozważa odejsicie z klubu i to jest ta różnica pomiedzy Rio a Ballackiem :? Rzoumiesz :?: :roll:
Ballack też mówi, że bardzo dobrze się czuję w Bayernie i chce tu grać, tylko, że musi się zastanowić i wybrać najlepszą dla siebie opcje. Dla mnie to bezsens bo nad czym się tu zastanawiać :wink: .

Dobra kończymy tą rozmowe bo niechce doprowadzić do kłutni i tak obojętnie co powiem będziesz dalej obstawał przy swoim, ale cóż wcale się nie dziwie każdy broni swojego nawet jeśli czasem nie ma racji :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 22:34

Kurde nie za dobry mecz United z Debreczynem :? Wynik może być ale gra pozostawia wiele do życzenia 8) Ruud kolejny fatlany wystep chociaż wczesiniej słabo grał i gole sztrelał a teraz nawet nie strzelił. Ronaldo też nic wielkiego nie pokazał , Giggs może dwie akcje mu sie udały :roll: Pozytywnie Hainze który wraca do bardzo dobrej formy no istrzelił dwie brameczki 8) Rio juz drugi mecz bardzo pewny , Borwne widać ślady kontuzji. Szkoda ze Alex nie wpusił Rossi'egp i Pique :?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1309

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 22:46

sory ale mam pytanie z kim teraz bedzie grał man utd????

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 23:25

Następny mecz Diabły grają 28.08 na wyjezdzie z Newcastle United 8) i wygrają 8)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 sie 2005, 23:28

Oj tak... Muszą wygrać. Sroki coś ostatnio nie zachwycają, a my - wręcz przeciwnie [chociaż z tej Twojej 'relacji' z meczu wynika, że trochę się mylę]...
Cóż... Ja w tym sezonie obowiązkowo chcę widzieć Mistrzostwo Premiership, a więc Diabły muszą dobrze zacząć, aby jeszcze lepiej skończyć ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2005, 23:32

gilardino11 pisze:sory ale mam pytanie z kim teraz bedzie grał man utd????
ty już chyba 2 raz pytasz z kim gracie - jak chcesz to mów śmiało - załatwięć ci terminarz [serio mówię 8) ]

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 0:04

moderator Beckhs pisze:Kamilo skoncz z tymi offtopicami...

nie ma sie o co spierac, wrocmy do normalnej dyskusji
wkurwia mnie taka stronniczość, nie tylko Kamilo napisał off topica, ale tylko on dostał upomnienie :x

A ty dostajesz ostrzeżenie, nie lepiej by napisać "wkurza"??//Tomusmc

Zablokowany

Wróć do „Anglia”