Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 24 sie 2005, 13:06

kama_reda pisze:pierwsze.
Dzieki widziałem że od zawsze kibicowałeś MU , też myśle ze nikt z nami nie ma szans :P Glory Glory Man Utd
Ale jesteś zdolny, jak to zrobiłeś :?: :lol:
kama_reda pisze:No i jak tam transfer Cicinho :lol: Kilka stron wcześniej pisałem, że nie przejdzie do MU. Po raz kolejny mam racje, tak jak z tym, że MU nie wygra z Milanem oraz, że nie zdobędą żadnego pucharu w poprzednim sezonie. Oczywiście jak tak napisałem zostałem wyzwany od... no wiadomo. Poparł mnie wtedy tylko Chlopaczek i Kamilo :roll: )
Pamiętam tą sytuacje, ale kibice MU nigdy nie mogą realnie spojrzeć na sytuacje. Są zaślepieni miłością do swojego klubu (zauważyłem, że prawie wszyscy kibice Manchesteru posiadają taką cechę :wink: )
Tp ewny wynik mohe isć do Sts :?: tylko podaj jeszcze w której minucie padnie gol :lol:
Wiesz, że Euro 2004 obstawiłem wynik meczu i minuty w których padnie gol i trafiłem :!:
Grała bodajże Portugalia tylko nie pamiętam z kim.

Ja tak jak przed poprzednim sezonem twierdze, że MU nie zdobędzie żadnego trofeum. To nie wcale przez to, że nie darze ich zbyt wielką sympatią, ale poprostu dlatego, że jak dla mnie w tym klubie nie ma rozgrywającego, piłkarza, który wziął by na siebie ciężar gry.
Także ten sezon będzie kruchy dla Czerwonych Diabłów :wink:

Wróć do „Anglia”