Tak baj de łej

Czekam jeszcze az ktos pokaze te 200 tys ze ŚDM w zestawienie z 1 mln ''pod sceną'' na Woodstock (pozdro sickstick)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 lip 2016, 16:27

masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 lip 2016, 16:53
Wcześniej pokazałeś że jesteś leniwy bo ci się linka nie chciało otworzyć a teraz nie widzisz co się pisze, naprawdę wystarczy przeczytać co piszą, po co mam tłumaczyć artykuły jak można samemu przeczytać i wyciagnąć wnioski, trzeba tylko umieć to zrobić.
pokaż mi choc jedną zaletę tego nowego dyrektowa poza tymi oczywistymi dla jedynej słusznej partii że należy to pis a nie należy do po to czym się wyróżnił w teatrze czy tam domu kultury? Ba nawet sam powiedział że nie ma doswiadczenia ale ma zastępcę który 20 lat w Jelczu pracował.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lip 2016, 17:35
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 lip 2016, 20:05
ale dalej to jest to o czym mówię, : ale za PO to było tak :.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 lip 2016, 20:28
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 lip 2016, 20:33
to raczej odnosisz wrażenie inne niż ja myślę że mówie;> Bo ja widzę jak ja chce wypomnieć to co sie dzieje a dostaje odpowiedzi : a za PO to była patologia... no była ale trzeba patologię zwalczać a nie trwać, no ale jest jak jest, rządy się zmieniają a pewne rzeczy trwają i trwać będą.
League
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 lip 2016, 22:45
W jednym zdaniu jest tyle glupoty, ze mozna zamknac ten temat. Nikt temu nie dorowna.Prawdziwy nacjonalizm nie ma nic wspólnego z nawoływaniem do nienawiści.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 lip 2016, 22:52
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 lip 2016, 23:05
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lip 2016, 23:09

Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 lip 2016, 4:38
Ale tak nie możesz mówić, bo jesteś nietolerancyjny dla porządnych prawicowych obywateli. Dlaczego tak ich obrażasz ? Prawicowcy są prawilni i mają swój pogląd a ty, mów sobie co chcesz, ale zachowujesz się jak zwykły faszysta. Pewnie też, chciał byś żeby prawicowcy byli traktowani jak żydzi za okupacji, co nie ?
kaczy
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 31 lip 2016, 10:51
Leniwy hehe. Nadal nie potrafisz odpowiedzieć bez wycieczkiLeague pisze:Wcześniej pokazałeś że jesteś leniwy bo ci się linka nie chciało otworzyć a teraz nie widzisz co się pisze, naprawdę wystarczy przeczytać co piszą, po co mam tłumaczyć artykuły jak można samemu przeczytać i wyciagnąć wnioski, trzeba tylko umieć to zrobić.
ale widać PiS pokazał, że po politologii jest praca wbrew temu co mówią wszędzie. Tylko musisz należeć to pis ale to szczegół
pokaż mi choc jedną zaletę tego nowego dyrektowa poza tymi oczywistymi dla jedynej słusznej partii że należy to pis a nie należy do po to czym się wyróżnił w teatrze czy tam domu kultury? Ba nawet sam powiedział że nie ma doswiadczenia ale ma zastępcę który 20 lat w Jelczu pracował.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 lip 2016, 10:56
żadna wycieczka, zwykłe stwierdzenie faktu ale nie liczę że pojmiesz po tym co właśnie pokazałeś. to nie ja nie potrafię odpowiedzieć lecz ty nie potrafisz zrozumieć, no ale widac gdyby ten dyrektor byłby z po zamiast twej partii inna gadka byłaby.ubek pisze: Leniwy hehe. Nadal nie potrafisz odpowiedzieć bez wycieczki upewniles mnie tylko w tym, że jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz. Do zarządzania pewną grupą ludzi niekiedy nie trzeba wykształcenia w tym kierunku, ale żeby to wiedzieć trzeba wyjść wyjść z piwnicy. Nic nie kumasz chłopaku.
League
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio