FMy - Strona 205

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Treningi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 24 sie 2005, 13:42

Moze mi ktoś zapodać jakieś fajne treningi tyle ,że ja potrzebuje osobno dla pomocników,obrońców,napastników i juniorów.I jeśli możecie to nie dawajcie plików tylko rozpisane treningi bo co ściągam plik to mi nie działa więc potrzebuje gotowca,poprostu rozpisane, że poniedziałek i co robić,wtorek itd.Będe wdzięczny wszystkim którzy mi spróbuja pomóc,z góry dzięki.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 24 sie 2005, 13:46

k@li pisze:Poszukuję dobrego,młodego utaletowanego środkowego obrońce i napastnika do Ajax`u, którzy razem nie mogą kosztować więcej niż 10mln E, kogo polecacie ???
PzDR.
Środek obrony - Naldo, Głowacki (daje rade :D ), Bovio z Santosu
Atak - Olisadebe (w 12 meczach w porto sypnął 12 bramek), Edvardo Roncatto (on raczej dobrze dogrywa niż strzela), Fred z Cruziero

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 24 sie 2005, 13:49

kama_reda pisze:A co się stało z van der Vaartem
On gra na prawej flance zamiast Rosalesa a Rosales jest jego zmiennikiem sorki za błąd :D .
kama_reda pisze:Nie wiem kto u Ciebie stoi na bramce, ale polecam tego z Szachtara (nie wiem jak sie pisze), Henrique bądź Rensing.
U mnie na budzie stoi Stekelenburg, a kogo radzisz nma ławe, na wypadek kontuzji mojego playmakera Sneijdera ???
PzDR.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 24 sie 2005, 13:52

To co ma ktoś jakieś treningi?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 13:52

King_of_CKM pisze:Moze mi ktoś zapodać jakieś fajne treningi tyle ,że ja potrzebuje osobno dla pomocników,obrońców,napastników i juniorów.I jeśli możecie to nie dawajcie plików tylko rozpisane treningi bo co ściągam plik to mi nie działa więc potrzebuje gotowca,poprostu rozpisane, że poniedziałek i co robić,wtorek itd.Będe wdzięczny wszystkim którzy mi spróbuja pomóc,z góry dzięki.

To musi działać, tylko ty chyba nie umiesz tego otworzyć. Jeśli ściągniesz w formacie zip to za pomocą programu WinRar musisz to rozpakować, jak już rozpakujesz to umieść np. na dysku C, albo tam gdzie masz zainstalowanego FM. Odpalasz grę, wchodzisz w trening, grupy, dalej plik :arrow: zastąp i wybierasz rodzaj treningu.

Co do samego treningu to ja nie jestem od tego ekspertem, ale ustawiam sam, nie korzystam raczej z pomocy innych, ani żadnch plików. Ściągnąłem sobie kilka i zobaczyłem jak one wyglądają, ale to wszystko. Sam układam cykl treningowy. Tak jest najlepiej.

k@li nie wiem kogo by Ci tutaj poradzić jako zmiennika Sneidera. Ja w Villarreal mam Diego na rozgrywającym, ale on raczej nie będzie chciał siedzieć na ławie. Wspominałem już o Mokoenie, on również może grać jako OPŚ 8) Do siebie po pierwszy sezonie ściągnęłem też za darmo Ali Karimi, ale grzeje ławe. Skorzystaj se swoich scoutów, może coś ciekawego znajdą. Jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 13:57 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 24 sie 2005, 13:55

Bym zapomniał... jak sobie radzi Naldo na obronie u was ??? Bo ja go kupiłem ale przejdzie dopiero w styczniu - czy to dobry zakup, czy kasa wyrzucona w błoto ???
PzDR.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 24 sie 2005, 13:55

A jak nie mam WinRara?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 sie 2005, 14:00

King_of_CKM pisze:A jak nie mam WinRara?
To musisz sobie ściągnąć z jakiejś strony internetowej, torrenta, dc++ itp.

k@liNaldo się bardzo opłaca, tym bardziej, że nie jest drogi i do tego wymiata 8) A Guarinowi w poleceniach indywidualnych zaznacz, zeby często strzelał z dystansu, ma atomowe uderzenie :D
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 14:09 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 24 sie 2005, 14:05

Dobra dzięki za info już ściągnąłem i chyba będzie grać 8) :D :D

Awatar użytkownika
AdeX
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdeX » 24 sie 2005, 14:11

OK. Powiem Wam coś o moim Porto i o FM-ie.

Pracuję na FCMC. Obecnie prowadzę Porto, i na tym klubie opieram swoje opowiadanie "Gorące chwile na Półwyspie Iberyjskim". Skład na początku sezonu 04/05:
Vitor Baia - Giourkas Seitaridis, Nuno Valente, Ricardo Costa, Thiago - Ricardo Quaresma, Cesar Peixoto (tuż potem był Vasilis Tsiartas), Maniche, Diego - Helder Postiga, Luis Fabiano.
Skład teraźniejszy (kwiecień 2005):
Espen Johnsen - Giourkas Seitaridis, Christian Pander, Ricardo Costa, Thiago - Ricardo Quaresma, Vasilis Tsiartas (po sezonie Marcin Nowacki), Maniche (po sezonie Mark van Bommel), Diego - Helder Postiga, Luis Fabiano.

Co sądzicie o obu składach?
Korzystam z fantastycznego treningu. Czerwona krecha wyraźnie poza linią. Fajne 8)

Po sezonie przyjdzie do mnie również Dede. 8) Ale na lewej obronie, mam równie dobrego Pandera. Planuję sprzedanie Dede i Maniche'a (ponieważ mam van Bommela). Co sądzicie o tych pomysłach? (Dede i Bommel za darmo przyjdą).

Taktyka 1-4-2-2-2
Bramkarz - Czterech obrońców - Dwóch środkowych pomocników - Dwóch ofensywnych skrzydłowych pomocników - Dwóch wysuniętych napastników.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 sie 2005, 14:56

AdeX pisze:Ale na lewej obronie, mam równie dobrego Pandera. Planuję sprzedanie Dede
jeśli masz nie zadobrego lewego pomocnika, to możesz jednego z nich wstawić na tą pozycję :wink:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 24 sie 2005, 14:56

No musze powiedziec ze sklad calkiem całkiem. Napisz co osiagłes... w pierszym seoznie. A co do skladu to ja bym sie zastanowil nad sprzedaniem Dede moim zdaniem jest on lepszymn pilkarzem niz Pander(Mam go w Lyonie i jest bardzo dobry) Wlasnie napisz jak ci grają Maniche, Lusi Fabiano, Quaresma, bo jeszcze nie slyszalem zeby ktos ich mial i ich chwalil...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 15:07

Jak Ci się AdeX napastnicy spisują? Jestem ciekaw gry obu tych piłkarzy. A skład niezły. Możesz spróbować sprowadzić Naldo bo Ci środkowi obrońcy coś mnie nie przekonują do siebie :roll:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 24 sie 2005, 15:30

Ja też coś dodam obecnie gram z kolegą online w FM 2005. Ja gram Betisem i jakoś mi idzie w kupiłem paru dobrych zawodników takich jak Tevez, Cavenaghi, Bierofka, C.Ronaldo, Borre, Kompany, Jong, Baqtista, Del Horno, Upson, Oliseh i jakoś sobie radze Wygrałem Copa del Rey, Byłem w finale pucharu Uefa tu porażka z Bayernem 4-0 :(, ale cóż nie podawałem się i wywalczyłem w następnym sezonie 2 miejsce pokonując Barcelonę u siebie 4-1 i Real Madrid 6-1 <lol>. Teraz walcze o Champions League. Musze wzmocnić skład jakimś klasowym obroncą coś w stylu Ferdinanda, Terrego lub Lucio i żeby niebył za drobi do 30 milionów Euro. Ciekawe było to że Real Madrid oferował za Joaquina 151 milionów a klauzula była 152 hehe niesprzedałem go bo on był więcej niż zawodnik 2 wybrany najlepszym zawodnikiem ligi. POMOŻCIE MI znaleść fenomenalnego bramkarza... do 30 milionów z paszportem Unii i obroncę????

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 24 sie 2005, 15:33

Mam problem. A mianowicie : David Pizarro gra u mnie juz sezos . Gra wspaniale. A od jakiegos miesiaca co mecz pojawai sie pytanie od dziennikarzy. Pisze ze Pizarro gra bardzo dobrze i ze inne kluby sie nim interesują. To ja daje ze Pizarro jest dobrym pilarzem i nas nie opusci. A nastepnego dnia pisze ze Pizarro jest w swietnym humoze . Nastepnie gram nastepny mecz i znowu pytanie od dziennikarzy. Daje oczywiscie to samo ze pizarro nie odejdzie. A na drugi szien pisze ze pizarro jest ( nie wiem jak to napisac ) poprostu martki sie nie pozwoile mu odejsc do lepszego klubu . I tak w kulko . Rz pisze ze jest zadowalony a raz nie . Co mam zrobic . Z czyms takim jeszcze sie nie spotkalem. Przypominam ze co mecz jest pytanie od dziennikazrzy o Pizarro . Pomozcie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”