Ja myślałem na początku, że chodzi o Święcickiego, bo on w sumie coś tam ogarnia. Czachowski to dla mnie trochę taka maskotka w stylu pana Sławka w lidze + extra. Jak dla mnie po prostu jest nienaturalny w okazywaniu emocji i dawno nie widziałem takiej egzaltacji w komentarzu jak u niego. Niemniej, gdy przypomni się Milko ("Claudio Ranieri trenerem Napoli) czy Olbrychta, którzy w zasadzie jawnie mówili, że tą całą Serie A to oni się nie interesują, to komentujący w eleven wypadają jak znawcy pełną gębą.
W eleven podobają mi się dwie sprawy. Po pierwsze oni naprawdę traktują ligę włoską poważnie. W nc+ nigdy nie puściliby meczów pokroju Empoli - Palermo. Po prostu wyciskają z tej ligi wszystko. W nc+ pewnie w tym czasie woleliby puścić powtórkę ligi angielskiej. Po drugie oni naprawdę próbują zrobić z Calcio show. Były momenty, gdy naprawdę potrafili nakręcić atmosferę przez hitowym spotkaniem. Jak dla mnie to po prostu dobra zmiana
Kilka miesięcy temu przedłużyli angielską.C+ zostanie z Ekstraklasą z której w sumie i tak mają największą widownie