Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 1318

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2016, 19:39

coco pisze: chyba trochę zbyt pesymistycznie na to patrzysz, zapomniałeś że prócz Candrevy wzmocnił nas Banega i bardzo solidny Ansaldi. Takie wzmocnienia to już z miejsca skok jakościowy w porównaniu do tego co było sezon temu. Myśmy dzisiaj 1 połowę naprawdę fajnie grali, szybka piła, pełno ruchu, nie wiadomo co się w 2 połowie stało, bo był płacz i zgrzytanie zębów. Jest jeszcze jeden ważny aspekt, w Serie A jest mało zespołów które potrafiłyby tak zdominować jak Tottenham. Puchary wygrywa się z ogórami, ja mimo wszystko jestem pewny że ten sezon będzie dużo lepszy od poprzedniego, z Mancinim czy bez.
Hmm, rzeczywiscie zapomnialem o chimerycznym Banedze, ktory moze (albo MOZE) troche posprzatac ten bajzel w srodku pola. Ansaldi to moglby skakac jakosciowo Sassuolo, bez zartow. Juz predzej Erkin cos pokaze.

Ja naprawde dobrze Wam zycze, ale po prostu nie widze wielkich powodow do optymizmu. A zalozmy (bardzo prawdopodobne), ze w tym sezonie sie nie uda. I co, znowu jedziemy, tym razem z 30-letnim Banega, 30-letnim Candreva i 31-letnim Ansaldim, walke o wielki Inter?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 sie 2016, 19:42

burza w Mediolanie, Zhang zdegustowany postawą Interu, posada Manciniego wisi na włosku .... :shock: Nasi chyba rzeczywiście grali na zwolnienie Manciniego

http://www.90min.com/it/posts/3570120-i ... _aid=35090

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 sie 2016, 19:43

Jeżeli to prawda to właściciele/zarząd itd są niepoważnymi ludźmi.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 sie 2016, 19:47

Mancini jest niepoważny. Stawia jakieś warunki i ultimatum, a to cud że jeszcze pracuje w tym klubie. Do tego kompromitacja za kompromitacją, nic dziwnego że ktoś się wkurzył.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2016, 19:50

maciek_88 pisze: Jeżeli to prawda to właściciele/zarząd itd są niepoważnymi ludźmi.
Chyba nie zauwazyles. Wlascicielem Interu sa CHINCZYCY.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 sie 2016, 19:55

Wszędzie piszą że z zakontraktowaniem na już De Boera i Bielsy jest ten problem że oni nie przyjdą na jeden sezon. Widać są pewni tego Simeone za rok, żeby się z ręką w nocniku nie obudzili, mój głos idzie wiadomo na kogo jeśli Mancini odejdzie. Jednak Chińczycy z uporem maniaka chcą postawić na Leonardo bo on zgodzi się na sezon trenowania, po to by po sezonie zająć ważną funkcję w klubie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2016, 19:56

Czyli ogolnie kolejny sezon na straty.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 448

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 05 sie 2016, 20:00

Dr.Football1 pisze: ktory moze (albo MOZE) troche posprzatac ten bajzel w srodku pola
Widziałem go dzisiaj kilkanaście minut i już wiem, że to będzie kluczowy zawodnik w następnym sezonie. Takiego kogoś nam potrzeba było do pomocy.
Dr.Football1 pisze: Ansaldi to moglby skakac jakosciowo Sassuolo, bez zartow. Juz predzej Erkin cos pokaze.
Ansaldi bardzo solidny w Genoi, ale.. póki co nie przekonuje. Erkin również, choć widać że ma bardzo dobre podanie. Uważam, że z obu coś będzie
Dr.Football1 pisze: tym razem z 30-letnim Banega, 30-letnim Candreva i 31-letnim Ansaldim
A to co, 30 lat to teraz jakaś emerytura?

Dzisiaj w pierwszej połowie kilka akcji jak piłka zaczęła chodzić pomiędzy Kondo-Banegą i Brozoviciem to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Druga połowa to już tragedia, ale tłumaczę to tym, że połowa składu jest nie przygotowana i siadła kondycyjnie, druga połowa natomiast dopiero co wróciła z USA. Generalnie nasza defensywa dzisiaj wyglądała jak łapanka z jakiejś ligi odlboyów, a nie jedna z lepszych defensyw ubiegłego sezonu w Serie A. Nie mniej jednak uważam, że Mancini to jeszcze zdąży ogarnąć, no i nie ukrywam, że liczę na jeszcze jakiś klasowy zakup (np. ten Gabigol, bądź Biglia).

Z transferów jeszcze to 2 deale z Pescarą się szykują na za rok: Caprari i Davide Vuitturini. Słyszał ktoś o nich / widział w akcji? Pierwszy to napastnik który ma zastąpić Palacio, drugi to prawy fullback

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 sie 2016, 20:04

orzeu pisze: Z transferów jeszcze to 2 deale z Pescarą się szykują na za rok: Caprari i Davide Vuitturini. Słyszał ktoś o nich / widział w akcji? Pierwszy to napastnik który ma zastąpić Palacio, drugi to prawy fullback
Wydaje mi się że najbardziej miarodajne będzie oglądanie ich w tym sezonie w Serie A, to będzie chyba najlepszy wyznacznik. Caprari razem z Manayem najlepsi w sparingach Pescary póki co.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2016, 20:14

orzeu pisze: A to co, 30 lat to teraz jakaś emerytura?
Dla Juve nie, a Wy za rok pewnie znowu bedziecie budowac WIELKI INTER* i znowu bedzie ta sama bajka. 30-latkowie + transfer Ljajicia i Iago Falque.

* jak bardzo lubie coco, jak bardzo lubie Inter, ale to chyba nie ma prawa sie udac

PS Jestem bardzo chetny to wszystko odszczekac za kilka miesiecy. Oby.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 05 sie 2016, 20:15

Dr.Football1 pisze: Dla Juve nie, a Wy za rok pewnie znowu bedziecie budowac WIELKI INTER* i znowu bedzie ta sama bajka. 30-latkowie + transfer Ljajicia i Iago Falque.
z oceną mercato trzeba się wstrzymać jeszcze prawie miesiąc. Falque/Ljajić wierząc Chińczykom i ich celom to raczej nie przyjdą (mam nadzieję).

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 sie 2016, 20:25

Iago i Ljajić już poszli do Turynu :P

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 sie 2016, 20:31

Ja osobiście jestem zdania że Napoli i Roma się bardzo osłabiły i zastąpić takich graczy to dla nich nie lada wyzwanie. A my się wzmocniliśmy i to bardzo w stosunku do zeszłego sezonu. Pjanic i Higuain to gracze klasowi, gwiazdy, a Roma ani Napoli nikogo w ich deseń nie ściągnie.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 sie 2016, 20:34

Dla mnie Napoli i Juve nadal są mocniejsi od nas. Roma byłaby do łyknięcia gdyby nadal trenował ich Rudy, ale z Spallem są mocni, więc też będzie ciężko ich wyprzedzić. Viola i Milan na razie nie robią wielkiego wrażenia, więc IMO 4. miejsce.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 05 sie 2016, 20:35

Poczekajcie do końca mercato z takimi osądami :P.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”