Skład okay nie licząc obrony w której skład wchodzi prawy obrońca,dwóch lewych i defensywny pomocnik.Pep i te jego udziwnienia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 07 sie 2016, 18:11
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 08 sie 2016, 19:07
ryba_82
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 sie 2016, 12:29
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 09 sie 2016, 12:32
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 09 sie 2016, 12:46
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 09 sie 2016, 12:54
Professor Chaos
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 sie 2016, 13:50
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 09 sie 2016, 14:41
Wydaje mi się,że w większości przypadków zabrakło cierpliwości oraz lidera u boku którym naturalnie powinien być Vinnie,ale wszyscy wiemy jak u niego ze zdrowiem co potwierdza Lescott,który mając u boku zdrowego Belga prezentował się wybornie.No może Otamendi ma zadatki na takiego lidera,ale z racji słabszej gry piłką może być tylko zawodnikiem do rotacji u Pepa,a nie pierwszoplanową postacią drużyny.

ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 13 sie 2016, 12:56
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 13 sie 2016, 20:41
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 sie 2016, 13:02
No chyba nie spodziewałeś się,że City od pierwszego meczu będzie miażdżyć rywali.Już w meczach sparingowych Obywatele nie imponowali. Pep pracuje na Etihad nieco ponad miesiąc, a kompletną kadrę ma od dwóch tygodni(nie licząc Stonesa). Nowy trener i nowa taktyka, której chłopaki się dopiero uczą.Jak wiele innowacji wprowadza Guardiola może świadczyć ustawianie Sagny i Clichy'ego w roli rozgrywających w fazie wyprowadzania ataku.Na City Guardioli musimy jeszcze poczekać i to wcale nie krótko.
Nowy klub i nowa taktyka, a Stones jest na Eastlands niecały tydzień.Nie oczekujmy cudów.IMO jak na powyższe to debiut oceniam jako niezły.
Jak dla mnie najlepszy wśród Obywateli.Bardzo szybki,robił dużo zamieszania w obronie rywali najpierw na prawej a po wejściu Navasa na lewej.Świetnie prowadzi piłkę na pełnej szybkości.Ponadto wywalczył karnego.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 14 sie 2016, 13:16
Miażdżyć nie, ale graliście z Sunderlandem. U siebie. Poza rzutem karnym, to ciężko mi wskazać taką naprawdę dogodną okazję na pokonanie Mannone. Poza tym Czarne Koty też mają nowego managera. Nie kłócę się jednak. Napisałem, że jest czas na budowę i poprawę. Grunt, że trzy punkty.
Jego błędy nie wynikały raczej z taktyki. Pamiętasz jego fatalne podanie do przeciwnika w końcówce spotkania, gdy Manchester właściwie całą linią obrony był już w centrum boiska? Sunderland wyprowadził kontrę i wyszło, że to drużyna z dołu tabeli, ale lepszy zespół mógłby to zamienić na gola. Anglik zachował się nieodpowiedzialnie i właśnie w takich niuansach (w pierwszej połowie, zwłaszcza na początku, też miał kilka niepewnych ruchów) przypominał mi zawodnika z zeszłego sezonu. Oczywiście, że z czasem się może rozkręcić i nie neguję jego talentu, ale akurat wczoraj mi nie zaimponował.
Mam nadzieję, że Guardiola się ogarnie i zostawi Harta. Przecież to absolutny TOP bramkarzy w lidze, a zapewne Anglik ma w planach pozostanie na Etihad do końca kariery. Jak już chce ustawiać danych piłkarzy na nowych pozycjach, to niech to robi, ale nie wyrzuca z klubu graczy z niebieskimi sercami.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 sie 2016, 14:06
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio