Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1473

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sie 2016, 11:23

Typ, ktory nie oglada Serie A mowi, ze Pogba byl najlepszy w zeszlym sezonie we wloskiej lidze. :rotfl:

Obiektywnie patrzac w zeszlym roku najrowniej i najlepiej grajacym pilkrzem byl Igla. Wypadaloby wymienic takze Dybale, ktory wykrecil tez calkiem niezle liczby mimo kontuzji. Trzecim byl Pogba, ktory mial po powrocie do skladu Mrchisio i Khediry zaczal grac na miare oczekiwan, a w dugiej czesci sezonu ciagnal Juve na przemian z w/w Dybala. Bedac jednak uczcciwym na to 3 miejsce ex aequo trzeba dopisac Pjanicia, ktory liczby w lidze wykrecil lepsze niz Pogba.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 sie 2016, 11:29

lepiej być ignorantem niż pedałem.

odpoczynek.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 10 sie 2016, 11:30

ozob pisze: Obiektywnie patrzac w zeszlym roku najrowniej i najlepiej grajacym pilkrzem byl Igla. Wypadaloby wymienic takze Dybale, ktory wykrecil tez calkiem niezle liczby mimo kontuzji. Trzecim byl Pogba, ktory mial po powrocie do skladu Mrchisio i Khediry zaczal grac na miare oczekiwan, a w dugiej czesci sezonu ciagnal Juve na przemian z w/w Dybala. Bedac jednak uczcciwym na to 3 miejsce ex aequo trzeba dopisac Pjanicia, ktory liczby w lidze wykrecil lepsze niz Pogba.
rekinho pisze: dybala
O Dybali zapomniałem :-P
Ale ogólnie tak się domyślałem :-)

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sie 2016, 11:32

Typ jadacy po muslimach cieszy sie z przyjscia takowego do swojego ukochanego zespolu. Ironia losu. :rotfl:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 sie 2016, 11:33

Nigdy nie hejtowałem wszystkich muzułmanów. Nie jestem rasistą.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 sie 2016, 11:40

Jestes zaklamanym skurwysynem. :D

odpoczynek

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 sie 2016, 11:55

Gol Gribbina z półfinałowego starcia z Barcą w ramach Otten Cup. Ostatecznie w finale polegliśmyz Anderlechtem po rzutach karnych. Całkiem niezły wynik biorąc pod uwagę fakt, że wystąpiliśmy bez kilku grajków, którzy są albo kontuzjowani, albo bliscy pierwszej drużyny ;)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 sie 2016, 17:46

red85 pisze: Tymczasem sprzedajemy McNaira oraz Lovea do Sunderlandu. Mówi się o nawet 8 mln funtów za ta dwójkę :beer:
Obaj podobno już przechodzą testy medyczne.

Mówi się o 5mln funtów za McNaira i ew. 2 mln bonusu. Love idzie za 1mln funtów. Fajny kierunek dla chłopaków, u Moyesa powinni pograć, zwłaszcza McNair.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 sie 2016, 14:22

:arrow: Nie tylko McNair i Love. Moyes właśnie potwierdził, że do Sunderlandu przechodzi Januzaj. Żegnam go z lekkim żalem, bo pokładano w nim ogromne nadzieje, a gość tego kompletnie nie wykorzystał. W sumie to ratunek dla jego kariery, bo jak u Moyesa nie wypali, to będzie się szwendał po mniejszych klubach jedynie.

:arrow: Według FA Pogba jest zawieszony na jeden mecz, więc jutro na pewno nie wystąpi. W sumie to nie mam pojęcia skąd to zawieszenie.
@EDIT: Okazuje się, że to chyba za żółtą kartkę w Coppa Italia. :D

:arrow: A tu pożegnanie wspomnianego wyżej McNaira. Kurde, zawsze z wielkim żalem się patrzy na transfery wychowanków, kimkolwiek by nie byli i jak grali. :(

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 sie 2016, 15:00

Januzaj odszedł na wypożyczenie, więc szanse na pokazanie się z dobrej strony jeszcze ma. Pora więc aby zabrał się w końcu do roboty, bo talent w piłce to nie wszystko.

Dla Paddy'ego i Donalda odejście to dobre wyjście. Jestem ciekaw jak się potocza losy tego pierwszego i na jakiej pozycji będzie grywał, bo osobiście widze jego przyszłość na DM-ie. Za tą dwójkę dostaliśmy całkiem przyzwoity pieniądz, co nie zdarzało się w przeszłości często ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2016, 15:10

nie ma na obrazku jego najlepszej akcji w karieerze, jak głupim faulem wyeliminował Wilshere'a na pół roku (McNair)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 sie 2016, 15:13

red85 pisze: Za tą dwójkę dostaliśmy całkiem przyzwoity pieniądz, co nie zdarzało się w przeszłości często ;)
To prawda. Dość powiedzieć, że McNaira sprzedaliśmy drożej niż Rafaela czy Zahę i prawie za tyle samo co Van Persiego.

Dobry kierunek dla całej trójki. McNair i Januzaj za Moyesa grali w MU i jak Belg ma gdzieś jeszcze się odrodzić to pod skrzydłami Szkota. Inna kwestia, że podobno poczuł się urażony i na OT wracać już nie chce. Najpierw jednak pokaże cokolwiek co będzie pozwalało uwierzyć, że zrobi jakąkolwiek karierę bo póki co to gość jest na najlepszej drodze do zostania kolejnym Affelayem albo Krkiciem a i do nich sporo mu brakuje.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 sie 2016, 16:31

fieldy pisze: nie ma na obrazku jego najlepszej akcji w karieerze, jak głupim faulem wyeliminował Wilshere'a na pół roku (McNair)
Trochę nie fair opinia biorąc pod uwagę fakt, że rozegrał już przecież w PL kilka bardzo dobrych spotkań.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2016, 16:39

może nie fair, ale z tego zagrania go najbardziej zapamiętałem

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2238
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 sie 2016, 17:22

Ja go pamietam wlasnie tylko z tego zagrania, kojarzy mi sie z tego, ze jest za wolny i za slaby na PL.Grunt, zeby nie robil nikomu wiecej krzywdy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”