Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 22 sie 2005, 22:01

Nie, nikt mnie tutaj nie zrozumial...poprostu DjJuve Twoj post odebralem tak odebralem.....dlatego to napisalem......tak wyniklo z Twojego posta...bynajmniej ja tak to odebralem...

PS: Snipp_ ja nigdzie nienapisalem ze ja wole SPW od innych...bo anrazie mamy to..... jak bedziemy mieli inne puchary m.in. LM,Scudetto...toi bede very very heppy

ALE OK!!!! JUZ JEST PO MECZU ! WYGRALISMY I TYLE ! NIE MA TERAZ CO SIE KLUCIC BO TO SIE MOZE CIAGNAC DO STYCZNIA ! :P WIEC KONIEC TEMATU !

Awatar użytkownika
kapany
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapany » 23 sie 2005, 14:06

Kibice Interu jesteście śmieszni !!
Cieszycie się jakbyście Scudetto wygrali :lol: :lol: :lol:
Wygraliście niesprawiedliwie, ale cóż! Zdarzają się taki pomyłki(bramka Trezeguet), ale ja nie mam do nikogo pretensji bo sędzia też człowiek...
W całym meczu Juventus wyraźnie dominował i jestem zadowolony z naszej gry.Ale skoro Del Piero nie umie trafić do siatki z 4 metrów to się później niewykorzystane sytuacje mszczą i tak było tym razem.
Teraz czas na Serie A i LM gdzie Inter niestety nie ma czego szukać...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sie 2005, 16:07

kapany pisze:Kibice Interu jesteście śmieszni !!

:lol: :lol: :lol:
kapany pisze:Cieszycie się jakbyście Scudetto wygrali
:lol: :lol: :lol: Nie odbieraj nam radosci z sukcesu :!: :evil:
kapany pisze:Wygraliście niesprawiedliwie, ale cóż!

:lol: Tak jakby nie znal historii meczy Juve :lol:
kapany pisze:Ale skoro Del Piero nie umie trafić do siatki z 4 metrów

Wasz problem :lol:
kapany pisze:Teraz czas na Serie A i LM gdzie Inter niestety nie ma czego szukać...
:lol: To zdanie mnie najbardziej smieszy :lol: Prorok psia jego mac ...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 sie 2005, 16:26

serek408 pisze: Prorok psia jego mac ...
Równie dobrze prorokiem nazwać można Ciebie, bo jarasz się tym sezonem jak myszki serekiem...

raffikki87
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raffikki87 » 23 sie 2005, 16:53

Inter będzie drugi ale chyba pierwszy coś tak czuje bedzie Milan ,Juve sobie Serie a odpuści są ważniejsze rzczy :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 17:05

Raffiki...we Wloszech nie ma wazniejszej rzeczy niz Scudetto-pamietaj o tym..kto je ma jest ma tez szacunek,podziw i respekt:to tam naprawde dziala,uwierz mi widzialem ;) to tak na przyszlosc...

ale do Twojej kolejnosci ligowej tabeli i ja rowniez sie sklaniam-tyle ze ze wzgledu na naprawde ciezki sezon i wzmocnienia milanu i internistow..

pozdrawiam tutti Juventini!!! F O R Z A!!!

JUVENTUS *28* TORINO

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 24 sie 2005, 21:11

ostatnio lejemy juve, co najwyżej remisik się zdarzy :D zobaczymy jak w tym roku będzie, pierwsza bitwa na naszą korzyść, ale zostało jeszcze kilka... mam nadzieję że z takim samym skutkiem, aczkolwiek różne rzeczy się dzieją...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 sie 2005, 21:19

dino marino pisze:ostatnio lejemy juve
Tak jest. 1:0, biorąc pod uwagę waszą częstotliwość remisów to srogie lanie. Starzeje się.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 24 sie 2005, 21:20

dino marino pisze:ostatnio lejemy juve, co najwyżej remisik się zdarzy Very Happy
:roll:

0:2 w Birra Moretti

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

GRANDE INTER gra z Juventusem !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 wrz 2005, 19:08

I pora wrócić do jednego z naszych najbardziej ulubinych tematów czyli Derby D'Italia - bój o Italie :D :!: :twisted:

Woja psychologiczna już sie zaczęła. I oczywiście do powiedzenia miał coś Lucjan Moggi :W spotkaniu Inter - Fiorentina sędzia liniowy popełnił wielki błąd, kiedy nie odgwizdał spalonego. Inter wygrał mecz po bramce, która powinna była zostać anulowana. Generalnie pracę arbitrów oceniam jako dobrą. Chcę jednak by mecz Juventusu z Interem poprowadził międzynarodowy arbiter. W niedzielę zrewanżujemy się za przegrany mecz o Superpuchar? Wtedy przegraliśmy, bo nie uznano nam prawidłowo zdobytej bramki. Każdy wie, że wówczas najlepszy na boisku był...Toldo Moratti odparł :W dzień po meczach w szeregach innych drużyn pomija się temat arbitrów. Nie mówi się o błędach sędziów na ich korzyść. To zaprasza innych do robienia tego samego Ktoś rzekł "Inter dostaje prezenty od kilku spotkan a juve od kilku lat. Takie sa fakty." - prawda boli

Jak widać Lucek znów robi afere z byle czego. Moratti odpowiedział spokojnie uspokajając Moggiego. Choć jak wiadomo nie od dziś Lucek plecie trzy po trzy najpierw mówiąc , że Inter jest wreszcie drużyną , a teraz chce walki. Ale jak to napisał jeden z fanów Juve "W futbolu kłamać trzeba od rana do wieczora!" - autor, Luciano Moggi!!!!

Pora zacząć bitwe jednak kto wygra wojne dowiemy się w niedziele o 22.30 :!:

FORZA GRANDE INTER

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 19:14

Nie od dzis wiadomo ,ze Inter ma "sposob" na Juve :? W ostatnim sezonie na San Siro mielismy juz 2:0 i skonczylo sie remisem :?
Na Delle Alpi przegralismy 1:0 po bramce Cruza ,w mniej waznych meczach przegralismu w Tim Cup i wygralismy w Birra Moretti i znow przegralismy w Superpucharze :? :lol:

Oba zespoly sa w formie ,Inter zagral dobry mecz z Viola ,a Juventus wygral juz 5 meczy (nie liczac LM) pod rzad i jest Liderem Serie A ,Inter traci 3 pkt.

Juventus jest teoretycznym faworytem tych Derbów ,ale w takim meczu kazdy wynik moze pasc :wink: Jak bedzie to sie okaze

Jestem dobrej mysli :P 2:1 dla Juve 8)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 wrz 2005, 19:20

serek408 pisze:"Inter dostaje prezenty od kilku spotkan a juve od kilku lat. Takie sa fakty." - prawda boli
Warto także wspomnieć, że był też przez sędzió krzywdzony, ale to już inny temat.
serek408 pisze:Pora zacząć bitwe jednak kto wygra wojne dowiemy się w niedziele o 22.30
Kto wygra wojnę dowiemy się w maju, lub nawet wczesniej. O losach ważnej bitwy z kolei w niedzielę.

Myślę, że będą top jedne z ciekawszych derbów ostatnich lat. Obie ekipy wzmocniły się przed sezonem, nawet bardzo. Juventus zapełnił lukę w pomocy, zaś Inter znów nabył szereg nowych zawodników, którzy byli wielką niewiadomą. Transfery Figo, Cesara i Samuela uważam za najtrafniejsze, gdyż Solari nie może sie we Włoszech odnaleźć, a Wome mimio chęci to zawodnik klasy średniej. Juventus zakupił fantastycznego Vieirę, który niedość, że pięknie gra, to jeszcze strzela bramki. Jest najlepszym graczem Juve w tym sezonie. Szkoda, że nieobejrzymy Buffona, gdyż wtedy mecz byłby ciekawszy. Nie chce typowac wyniku, ale oczywiście licże na Juventus.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 wrz 2005, 19:20

Ibrahimović pisze:Juventus jest teoretycznym faworytem tych Derbów
W takich meczach nie ma faworyta.

Znając życie i prawo serii "Grande Inter znów 3 pkt" to Nerazzurri powinni wygrać. Jednak podkreślam , że w takich meczach nie ma faworyta. Julio już strzela w tym sezonie , więc bój się Stara Damo :twisted:
Ibrahimović pisze:Oba zespoly sa w formie
Tym lepiej dla widowiska. Zapowiada się jatka 8)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 19:23

serek408 pisze:Ibrahimović napisał:
Juventus jest teoretycznym faworytem tych Derbów

W takich meczach nie ma faworyta.
Jak napisalem ,faworyt jest ,ale teoretyczny :wink:

Juventus - 5 wygranych z rzędu ,graja u siebie ,wiec sa teoretycznym faworytem

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 wrz 2005, 19:31

Powiem tak, jesli Interowi nie dopisze sedzia, tak jak w Super pucharze, to maja jakies 40 % szans na zwyciestwo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”