Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 14 sie 2016, 17:03
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 sie 2016, 17:51
Przecież to totalny średniak. Widać Gaurdiola jest ogarnięty skoro go odstawia od składu. Bravo to będzie duże wzmocnienie City.Mam nadzieję, że Guardiola się ogarnie i zostawi Harta. Przecież to absolutny TOP bramkarzy w lidze
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 14 sie 2016, 17:58
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 sie 2016, 18:02
HMK
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 14 sie 2016, 20:29
Liverpool?maxskr pisze: Zastanawia mnie co będzie z Hartem jeśli już definitywnie będzie na oucie z klubu. W Arsenalu jest Cech, w Chelsea Courtois, w Tottenhamie Lloris, a MU naturalnie i tak odpada. Reszta klubów z Anglii to już byłby dla niego raczej mocny regres kariery, a nawet jeżeli to wątpię, żeby te drużyny były chętne na płacenie sporej kasy na transfer i pensję. A ta zakładam, że jest jedną z najwyższych wśród bramkarzy na świecie, co sprawy nie ułatwia. Zbliżona sytuacja do tej Szczęsnego, ale trzeba też wziąć pod uwagę, że Anglicy nie lubią się za bardzo ruszać z Premier League. Wg mnie Guardiola może popełnić spory błąd rezygnując z Harta na rzecz Bravo, czy kogoś innego, ale może te kombinacje ostatecznie zaprocentują.
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 sie 2016, 20:32
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 sie 2016, 20:38
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 14 sie 2016, 20:39
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 14 sie 2016, 21:05
Jak wszyscy napisali - kupiliśmy Kariusa i to (ciekawe jak Mignolet będzie się dalej spisywał) on najprawdopodobniej zostanie nr 1. Gdyby nie to to pewnie byśmy mogli po tego Harta skoczyć.ycu pisze:Liverpool?maxskr pisze: Zastanawia mnie co będzie z Hartem jeśli już definitywnie będzie na oucie z klubu. W Arsenalu jest Cech, w Chelsea Courtois, w Tottenhamie Lloris, a MU naturalnie i tak odpada. Reszta klubów z Anglii to już byłby dla niego raczej mocny regres kariery, a nawet jeżeli to wątpię, żeby te drużyny były chętne na płacenie sporej kasy na transfer i pensję. A ta zakładam, że jest jedną z najwyższych wśród bramkarzy na świecie, co sprawy nie ułatwia. Zbliżona sytuacja do tej Szczęsnego, ale trzeba też wziąć pod uwagę, że Anglicy nie lubią się za bardzo ruszać z Premier League. Wg mnie Guardiola może popełnić spory błąd rezygnując z Harta na rzecz Bravo, czy kogoś innego, ale może te kombinacje ostatecznie zaprocentują.
Sergek

FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sie 2016, 21:26
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 21:27
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 14 sie 2016, 21:47
Może i byłby to upgrade, tylko czy dobrym ruchem będzie odpalenie jednego z najlepszych bramkarzy w Anglii ostatnich 10 lat, który jest jednocześnie symbolem klubu ? Hart tak naprawdę raczej nigdy nie zawodził, jak każdemu zdarzały mu się babole, ale w ogólnym rozrachunku bramka to było chyba najmniejsze zmartwienie każdego trenera w City. Nie wydaje mi się, że Pep potrzebuje zmieniać bramkarza, ale to już jego wizja zespołu.
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 21:51
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio