Bayern - Borussia - Strona 8

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 21:44

Hajto jak zwykle pierdoli takie głupoty i jak zawsze uwielbiam jak w ogóle Borek na to nie reaguje tylko milczy albo zmienia temat ;)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 sie 2016, 22:19

Tomusmc pisze:Hajto jak zwykle pierdoli takie głupoty i jak zawsze uwielbiam jak w ogóle Borek na to nie reaguje tylko milczy albo zmienia temat ;)
Kiedyś gdy próbował poprawiać jego kocopoły i wchodzić w polemikę to Tomek zawsze podkreślał, że trochę kopał w piłkę i też ma nie mniejszą wiedzę :)

Wynik raczej nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Wydaje mi się, że Borussia ma duże szanse na nawiązanie równorzędnej walki aż do ostatniej kolejki.
Ten młody na prawej obronie może grać pierwsze skrzypce, tym bardziej, że trener prawdopodobnie nie lubi Polaków, i będzie faworyzował swojego rodaka. Później być może, będzie mógł zapisać na swoje konto oszlifowanie diamentu niemieckiej piłki, więc wiadomo, na kogo bardziej opłaca mu się stawiać

blackmore
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 163

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 14 sie 2016, 22:25

kaczy pisze: Wynik raczej nie odzwierciedla przebiegu spotkania.
Nie odzwierciedla, przecież do 40 minuty było 9:0 w strzałach na korzyść Borussi, a Aubameyang w wybornej dla siebie okazji uderzył o ułamek sekundy za późno, a to wystarczyło, żeby zostać zablokowanym przez Javiego Martíneza. Dlatego trochę winię Tuchela, ponieważ narzucił swojej drużynie grę bardzo wysokim pressingiem i stąd tyle wykreowanych sytuacji, ale moim zdaniem wyszło większe doświadczenie Bawarczyków. Wytrzymali napór, a później spokojnie punktowali. Już przed przerwą Vidal miał setkę, ale nie trafił z dwóch metrów, co było zapowiedzią, że nawał BVB może się na nic zdać.

Dodajmy do tego ewidentny karny po ręce Alonso przy 0:0.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sie 2016, 22:31

Professor Chaos pisze: Ribery ma immunitet. Za to kilka meczów zawieszenia powinno być.
stop islamizacji superpucharu niemiec

Awatar użytkownika
Kubski145
Skład B
Skład B
Reputacja: 8

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubski145 » 14 sie 2016, 23:37

Ja nie wiem co wy macie do Hajty? - Naprawdę bardzo ciekawie opowiada. Na pewno wolę takiego Hajtę niż wyuczonych komentatorków co wyczytają sobie ciekawostki z neta czy tylko ograniczają się do komentowania sytuacji. Naprawdę uwielbiam jak jakiś fajny mecz skomentuje duet Borek-Hajto.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 23:42

Kubski145 pisze: Ja nie wiem co wy macie do Hajty? - Naprawdę bardzo ciekawie opowiada. Na pewno wolę takiego Hajtę niż wyuczonych komentatorków co wyczytają sobie ciekawostki z neta czy tylko ograniczają się do komentowania sytuacji. Naprawdę uwielbiam jak jakiś fajny mecz skomentuje duet Borek-Hajto.
Jest słaby i tyle. Nikt nie czyta ciekawostek z neta. Jeśli oglądasz mecze na C+ i słyszysz Twarowskiego, Glenia, Pełkę czy Nahornego, a nawet komentatorów z Eleven to różnica jest kolosalna. Hajto wali ciągle te same teksty, mówi, że zrobiłby to lepiej albo poleca inne zagranie. To trochę irytuje, nawet Borka

Awatar użytkownika
Kubski145
Skład B
Skład B

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubski145 » 14 sie 2016, 23:44

Tomusmc pisze:
Kubski145 pisze: Ja nie wiem co wy macie do Hajty? - Naprawdę bardzo ciekawie opowiada. Na pewno wolę takiego Hajtę niż wyuczonych komentatorków co wyczytają sobie ciekawostki z neta czy tylko ograniczają się do komentowania sytuacji. Naprawdę uwielbiam jak jakiś fajny mecz skomentuje duet Borek-Hajto.
Jest słaby i tyle. Nikt nie czyta ciekawostek z neta. Jeśli oglądasz mecze na C+ i słyszysz Twarowskiego, Glenia, Pełkę czy Nahornego, a nawet komentatorów z Eleven to różnica jest kolosalna. Hajto wali ciągle te same teksty, mówi, że zrobiłby to lepiej albo poleca inne zagranie. To trochę irytuje, nawet Borka
No może nie z neta, ale wielu komentatorów ma dużo faktów zapisanych na kartce, a Hajto mi się wydaję leci na spontanie i opowiada korzystając z autopsji i własnych przeżyć.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 sie 2016, 23:47

To się zgadza, miał jako taką karierę, ale ona jest dawno za nim. Sam wiele nie osiągnął, a mówi jak ma grać BVB czy Bayern (odnośnie dzisiejszego meczu) :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kubski145
Skład B
Skład B

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubski145 » 14 sie 2016, 23:55

A właśnie tak mnie teraz naszło? - Który asystent głównego komentatora lepszy M.Żewłakow czy T.Hajto wg was?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 sie 2016, 0:08

Nahorny ;)

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Bayern - Borussia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 15 sie 2016, 0:40

Kubski145 pisze: A właśnie tak mnie teraz naszło? - Który asystent głównego komentatora lepszy M.Żewłakow czy T.Hajto wg was?

Obaj bardzo słabi, najlepiej wypada chyba Radosław Gilewicz. Węgrzyna też się świetnie słucha, w fajny sposób oddaje to co dzieje się na boisku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”