Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 15 sie 2016, 12:23
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 15 sie 2016, 12:35
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 15 sie 2016, 12:48
Mefju

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 sie 2016, 12:59
Bailly ma znakomite wejście do drużyny i do ligi. To, że chłopak ma potencjał i siłę bestii było wiadomo ale do tej pory imponuje mi dojrzałością i koncentracją. Co prawda w tych dwóch meczach miał zachowania pepepodobne ale liczę, że to będzie fundament naszej obrony na lata.
Tu dla mnie trochę czepianie się dla czepiania. Z przodu bez fajerwerków ale jeśli chodzi o kontrolę gry nie było źle. Może i zachowawczo i dość siermiężnie grali ale w środku pola mecz wyglądał tak jak powinien wyglądać pojedynek kandydata do mistrzostwa ze średniakiem ligi. Herrera popisał się kilkoma niezłymi zagraniami i myślę, że Jose jeszcze zrobi z niego użytek.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 sie 2016, 13:27
Nie widzę tego. Raz, że postawa Pogby w takim ustawieniu to wielka niewiadoma, a dwa - Morgana zupełnie nie widzę w roli tego cofniętego, bardziej zdyscyplinowanego taktycznie, wyprowadzającego piłkę od obrońców. Zresztą, wydaje się, że obecnie Morgan nie jest zbytnio ceniony przez Mou, więc nie podejrzewam, że nagle Francuz będzie pierwszym wyborem. Na chwilę obecną najbardziej prawdopodobnym scenariuszem wydaje się mimo wszystko para Fells-Pogba i jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w praktyce.
Jak dla mnie to nie średniak, a drużyna, która będzie walczyć o utrzymanie. W pierwszej połowie w zupełności nie kontrolowaliśmy meczu, a druga linia biegała zagubiona. Fells jeszcze jako tako wyglądał, ale Ander poza bodaj jedną piłką do Valencii, nic nie pokazał. Oczywiście tragedii nie było, ale ja już przestałem wierzyć, że pewnych zawodników stać na więcej. Oczywiście po cichu liczę, że jednak mnie zaskocząMorrow pisze:Może i zachowawczo i dość siermiężnie grali ale w środku pola mecz wyglądał tak jak powinien wyglądać pojedynek kandydata do mistrzostwa ze średniakiem ligi
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 15 sie 2016, 14:52
Dla mnie Fellaini to kompletna porażka i w ogóle nie biorę go pod uwagę.red85 pisze: Nie widzę tego. Raz, że postawa Pogby w takim ustawieniu to wielka niewiadoma, a dwa - Morgana zupełnie nie widzę w roli tego cofniętego, bardziej zdyscyplinowanego taktycznie, wyprowadzającego piłkę od obrońców. Zresztą, wydaje się, że obecnie Morgan nie jest zbytnio ceniony przez Mou, więc nie podejrzewam, że nagle Francuz będzie pierwszym wyborem. Na chwilę obecną najbardziej prawdopodobnym scenariuszem wydaje się mimo wszystko para Fells-Pogba i jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w praktyce.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 sie 2016, 15:11
No ale nie rozmawiamy chyba o najbardziej prawdopodobnym scenariuszu. Czyż nie?
"With Fellaini I always have the feeling that he was not loved by the general Red people," Mourinho said. "But, if he plays like he’s playing now, they have to love him because he’s being so important for us."
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 15 sie 2016, 15:19
Jeśli tak, to tym bardziej nie ma co myśleć o zmianie ustawienia, czy stawiania Pogby wyżej, a jedynie o partnerze dla niego. Czyli ktoś z zestawu Carrick, Fella i Morgan. Herrera jest rezerwowym za Francuza w najlepszym dla siebie wypadku, a 10 jest obstawiona na wszystkie możliwe sposoby.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 sie 2016, 22:16
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 sie 2016, 22:37
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 sie 2016, 22:43
Czytałem o kwocie 9 mln funtów. Prawda to? Dlaczego tak tanio? Ma może kontrakt jeszcze ważny przez rok, czy co? Dziwne, że Liverpool go nie kupił, być może za tani.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 sie 2016, 22:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 15 sie 2016, 22:54
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 sie 2016, 23:05
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio