Manchester City (zbiorczy) - Strona 160

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Czy City drugi rok z rzędu zrobi treble?

1. Tak, z palcem w tyłku
1
11%
2. Tak, tylko dzięki petrodolarom
0
Brak głosów
3. Nie mają na to najmniejszych szans
4
44%
4. Nie wygrają żadnego tytułu
4
44%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Manchester City ( zbiorczy )

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sie 2016, 12:33

FRYDERYK SZOPEN pisze: 25mln za najlepszego bramkarza w lidze to niska cena.
Hola, hola. Zamore wygral w cuglach Oblak, ktory o malo co nie pobil rekordu wczechczasow :P

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 804

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 sie 2016, 12:33

33 letniego bramkarza...

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 15 sie 2016, 12:34

Dr.Football1 pisze:
FRYDERYK SZOPEN pisze: 25mln za najlepszego bramkarza w lidze to niska cena.
Hola, hola. Zamore wygral w cuglach Oblak, ktory o malo co nie pobil rekordu wczechczasow :P
oblak oddal zamore godinowi.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 sie 2016, 12:37

FRYDERYK SZOPEN pisze: t4-5 zespol ma lepszych bramkarzy, pozostali raczej nie.
De Gea,Cech i kto?Courtois?Po kiepskim ubiegłym sezonie?Llorris?Daj Pan spokój.Chyba o nikim nie zapomniałem.Butland przegrał z Joe rywalizację w kadrze.

A ile ta klauzula za Bravo wynosi?Przecież już te 25mln. o których donoszą media to już jakiś kosmos.

Jak mnie wkurwia to pisanie na telefonie.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 15 sie 2016, 12:39

ryba_82 pisze: De Gea,Cech i kto?Courtois?
dorzucilbym fabiana.
reszta faktycznie albo poziom mniej wiecej podobny (mignolet) albo slabsi.

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 15 sie 2016, 12:44

Fabian miał bardzo przeciętny sezon jak cała jego drużyna, nie był nawet w dziesiątce najlepszych bramkarzy w tamtym roku. Ja bym wskazał piątkę de Gea, Cech, Courtois, Hart, Lloris w obojętnie jakiej kolejności. I ta piątka jest na innej półce od reszty bramkarzy w Anglii, bo dla mnie, żeby kogoś na stałe umieszczać w klasyfikacji najlepszych, trzeba rozegrać jednak więcej niż 1 klasowy sezon.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 sie 2016, 12:48

Fabian lepszy? A Mignolet to ten sam poziom?Zapytaj fanów LFC :lol2: Dobra spieprzam do roboty bo jak czytam ze Belg to poziom Joe to znaczy,że dyskutuje z gościem który Premer League ogląda od święta.Nara Szopen.

25mln. za Bravo to jak 90 za Higuaina.Jedyny argument za oboma transferami jest taki,że kogo innego mieliby kupić :wink:

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 15 sie 2016, 12:49

dla mnie fabian jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niz lloris. francuzi mieli od zawsze slabych bramkarzy, lloris wpisuje sie w ten trend perfekcyjnie. wole 100 razy bardziej harta niz llorisa. nie mam watpliwosci ze gdyby fabian byl francuzem to mialby tam w reprezentacji 1.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 15 sie 2016, 12:52

ryba_82 pisze: A Mignolet to ten sam poziom?
tak, to mniej wiecej ten sam poziom. obaj popelniaja bledy obaj potrafia miec dzien konia.
nie moze spytac fanow liverpoolu bo nie bronil u nich hart. byc moze pisaliby to samo co dzis o mignolecie.
natomiast hart ma ta przewage ze gra w silniejszym klubie ktory zdobywal trofea. wiec hejt na niego moze byc mniejszy niz na mignoleta.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2016, 12:54

Przypomnę, ze Fabian jak trafił do Anglii, to go tak stperzy rywali przestawiali w bramce, ze za linią stał i wszystko wpadało ;) Bravo to chyba nie jest żaden osiłek, nie?
Odnośnie bramkarza to jeszcze co mnie zastanawia - czy City mogą go sobie lekką ręką puścić, jak cały czas sie czyta, ze mogą mieć problem z home grown players? Może Theo by sobie kupili by zrekompensować stratę Harta? :P

ryba, nie wiem co się stało, policja tylko pisze, ze wezwanie do domu było, pewnie jakaś awantura i mężczyzna zmarł po interwencji.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 15 sie 2016, 12:55

fieldy pisze:Przypomnę, ze Fabian jak trafił do Anglii, to go tak stperzy rywali przestawiali w bramce, ze za linią stał i wszystko wpadało ;) Bravo to chyba nie jest żaden osiłek, nie?
a nie wpadles na to ile mial lat fabian a ile ma bravo? na tej pozycji doswiadczenie odgrywa kluczowa role.

osilkiem jest foster a czy jest najlepszy na swiecie?

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 15 sie 2016, 12:57

Jak City chce Bravo, to niech płaci klauzulę - 40M. Barca nie musi sprzedawać. Wiecznie tylko nas dymają na transferach. Taki Jese idzie za 25M, a my płaczemy żeby nam Tello Fiorentina na wypożyczenie wzięła. Co za cyrk. Bravo to jest bramkarz, który puka do TOP5 - Neuer, Buffon, Courtois, De Gea, Cech. Raczej nigdy się tam nie znajdzie ale poziom utrzyma do końca kariery. Hart to co najmniej półka niżej, co nie podlega dyskusji. Jak Barca sprzeda za mniej niż 30-35M bez zmiennych, to będzie wstyd na cały świat.

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 15 sie 2016, 12:57

W swoim pierwszym sezonie w Swansea był rzeczywiście nawet bym powiedział w trójce-czwórce najlepszych bramkarzy w lidze. Ale po zeszłym zaliczać go do top 5? Nie żartujmy. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że jeśli już był w 5, to prędzej najsłabszych bramkarzy poprzedniego sezonu Premier League. Na szczęście wczoraj zagrał świetnie i oby nawiązywał do formy z tego lepszego sezonu.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 15 sie 2016, 12:58

maxskr pisze: Ja bym wskazał piątkę de Gea, Cech, Courtois, Hart, Lloris w obojętnie jakiej kolejności.
Podobnie, ale jednak kolejność dla mnie jest dość jasna: De Gea, Cech (w zeszłym sezonie Belg był słabszy IMO), Courtois, Lloris, Hart.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 sie 2016, 13:05

30-35mln. za 33-letniego bramkarza,który równie dobrze może pograć jeszcze 4 lata a równie dobrze za rok ręcznik może być lepszy w bramce :lol2: Jeśli zapłacimy chociaż te 25 to ogłaszam wszem i wobec,że zostaniemy frajerem sezonu obok Juve.

Tematu wyższości Llorisa i Fabiana nad Hartem nawet nie chce mi się podnosić.O Mignolecie nie wspomnę bo nie chcę uwłaczać Joe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”