Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
Sterstox
Junior
Junior
Reputacja: 3

Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: Sterstox » 15 sie 2016, 16:52

Ja myślę żę będzie tak. Loris Karius prędzej czy później wskoczy do bramki Liverpoolu, pokaże na co go stać, Mignolet wyląduje na ławce i sfrustrowany brakiem gry odejdzie po sezonie do innego klubu. Swoją drogą to będąc w temacie zatytułowanym Manchester City to Loris Karius jest absolwentem Akademii Piłkarskiej Manchesteru City :P

Tak btw, ciekawi mnie co z Kelechi Iheanacho. Czy młody Nigeryjczyk rozwinie swoje skrzydła u Guardioli, czy Pep da mu trochę pograć, czy będzie się kisił na ławce. W poprzednim sezonie po Kunie Aguero był drugim najlepszym strzelcem zespołu. Chłopak ma niesamowity potencjał ale mi się nie wydaje że nie pasuje do filozofii Pepa, Guardiola nie przepada za takim typem napastnika i to mnie martwi. A szkoda by taki talent się zmarnował, jak na przykład John Guidetti.

Liczę że swoją szansę dostanie tez młody belgijski stoper Jason Denayer który nawet zagrał na Euro. Mówi się o nim jako młodsza wersja Kompany'ego, a już wole by mu dano szansę niżeliby na stoperze grywał beznadziejny i ślamazarny Mangala.

Wróć do „Anglia”