Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: FRYDERYK SZOPEN » 16 sie 2016, 0:26

ryba_82 pisze: Dyskutujesz z gościem,który uważa że z każdym kolejnym sezonem Hart jest słabszy a w rzeczywistości poprzednia kampania w wykonaniu Joe była dużo lepsza niż sezon 2014/15 :) Pierdolnął chłop babola a teraz brnie dalej nie wiedząc jak wyjść z twarzą z tego potrzasku.
chocbys walil swoim łbem codziennie przez 8 godzin w sciane nie zmienisz faktu ze dzis hart to przecietny bramkarz. bardzo mocno przecietny bramkarz. mozesz sobie zaklamywac rzeczywistosc i pisac o genialnym harcie, klepie mnie to, kazdy kto ma wiekszy mozg od akwariowej rybki widzi co w ostatnim czasie wyprawia hart i jak czesto zdarzaja mu sie pomylki. i te pomylki spychaja go na poziom bramkarzy przecietnych.
Sergek pisze: To czemu nie mogłem kiedyś tak sądzić? Mogłem tak pomyśleć, bo coś tam potrafi jednak.
otoz nie. napisac ze mignolet zalsuguje na zlote rekawice mogl napisac tylko tylko szaleniec albo nieszczesliwie zauroczony. za chwile ten nowy niemiec w liverpoolu obroni ze dwa strzaly i tez napiszesz ze zasluguje na zlote rekawice. mignolet zawsze byl jest i bedzie bramkarzem przecietnym. dokladnie tak przecietnym jak obecnie jest hart.

Wróć do „Anglia”