Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 sie 2005, 13:50
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 sie 2005, 13:52
Tylko, ze zwroccie uwage, ze Cantoro to jest defensywny pomocnik. on w zasadzie jak gral z Szymkiem, to im najlepiej wychodzilo. a trzeba przyznac, ze jak na defnsywnego pomocnika to i tak Mauro ma niezly przeglad pola itd. tylko, ze o ile to na polska lige wystarczy, to na starcie z takimi rywalami jak Flavio czy Biscan juz moze nie wystarczyc. o ile dobrze pamietam, to Cantoro nigdy nie byl jakims super playmakerem, raczej walczakiem. a jak ma kolo siebie Sobolewsiego (TEN TO DOPIERO JEST CHARTEM!) to ktos musi sie brac za rozgrywanie. i spada na Mauro. Jak dla mnie wcale nie zagral zle. poprostu on tez opadl z sil - przeciez praktycznie 3/4 meczu, razem z Radkiem zapi******li za 4 pomocnikow, bo Uche to nie wiem czy wrocil 2 razy, a Zienczuk to wygladal jakby do zmiany byl juz po rozgrzewce... a i tak Cantoro potrafil przytrzymac, wymusic faul, odebrac. to nie jego nalezy obwiniac, jak dla mnie.krzsmi11 pisze:Jednak jesli chodzi o Cantoro, to ja nie zmienie swojego zdania, ze on zagral slaby mecz.Niestety, to nie byl ten Cantoro ktorego pamietamy ze swietnych wystepow i z walecznosci
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 24 sie 2005, 16:19
No i masz k**** Zieńczuk swoją kasę!!Interia.pl pisze:Poniedziałkowy trening Wisły w Atenach, dziennikarze mogli obserwować z linii bocznej boiska. Na pustym Stadionie Olimpijskim, słuchać było prawie każde słowo, mówione przez piłkarzy podczas zajęć. Po zakończeniu treningowej gierki, część zawodników ćwiczyła rzuty wolne, a pozostali w parach podawali sobie piłkę. "K****, przestań już mówić o tej kasie" - krzyknął Radek Sobolewski do Marka Zieńczuka
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 sie 2005, 1:43
I do tej sytuacji pasuje tylko końcowy monolog Hoffmana w "Przypadkowym bohaterze". "W życiu trzeba wybrać warstwę...". Ciekawe za ile dni mi się uda.czytałem temat o proteście w sprawie nieuznanej bramki Penksy. Sedzia miał racje koniec. CHciałbym wrócic uwagę na to co się wydarzyło później. A mianowiecie, zgodnie z przepisamy gry w piłkę nożna (art 12) za przewinienie przeciwko temu artykułowi drużyna otrzyuje rzut wolny bezpośredni lub rzut wolny pośrednii. jeśli sędzia odgwizdał faul to powinien być rzut wolny bezpośredni. zaś gdyby był spalony to powinien odgwizdać pośredniego. ale oglądając powtórke na Eurosporcie zauważyłem iż bramkarz bierze piłke z bramki i wznawia gre .... wyrzutem piłki za pomocą ręki. po tej akcji padła bramka. patrząc według przepisów bramka nie powinna być uznana a rzut wolny powtórzony.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr_Lux » 25 sie 2005, 19:56
Tia.. rzeczywiście wypuścił w bój. Wiśle należą się gratulacje, a szczególnie Zieńczukowi, któremu nie chciało się cofać do obrony. Bravvisssimoo!Mazi pisze:niebójcie żaby.. jesli sie zdarzy tak ze będzie 1-0 to napewno engel nie będzie stał z boku i czekał na dalsze zdarzenia tylko wpuści penkse za Sobolewskiego, a potem jesli bęzie trzeba Kuźbe.. wtedy niebędzie co liczyc na utrzymanie 1-0 tylko trzeba będzie działac a nie czekac az nam strzela na 2-0:) jesli nic nieposkutkuje to pauliste do ataku i zdjąc obronce:) wtedy niema bata zebysmy nieawansowali:) moze sie to troche bezmyslne wydaje, ale tak moze byc... powtarzam.. wedy niebędzie się na co patrzec tylko wypuscic w bój wszystko co mamy najlepsze na ławce a niewątpliwie będzie to penksa, kuxba i paulista:)
Dr_Lux
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sie 2005, 21:47
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr_Lux » 25 sie 2005, 21:54
"Uff.. wreszcie koniec. Już mnie nogi bolą. Dobra.. to ile dziś zarobiłem?"Mazi pisze:.. sproboj sobie wyobrazic co oni wtedy poczuli!!
Dr_Lux
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 sie 2005, 13:39
Loczek
leszczu119
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio