FMy - Strona 208

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 25 sie 2005, 9:03

Poszukuję bardzo bramkostrzelnego wysuniętego napadziora tylko niedrogiego :wink: i żeby przeszedł do Ajaxu, kogo radzicie ???
PzDR.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sie 2005, 9:26

Fred z Cruzeiro!!!mój typ numer 1

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 sie 2005, 9:42

Ja proponuje albo Podolskiego (miałem go w ajaxie), freda albo robinho. Robinho bedzie kosztowal gdzies tak kolo 8 mln. Fred 5 mln a Podolski 6 mln. To są moje propozycje....

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 25 sie 2005, 10:09

Co zrobic by co mecz nie pojawialo sie pytanie od dziennikarzy

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 10:17

Co do Freda. Mam go w Villarreal, wcześniej grał bardzo dobrze, zawodzi od kilku meczy :? Jak już wcześniej opisywałem mam jakąś niemoc strzelecką. Remisuje z Porto 0:0 a oddaje 32 strzały na bramke. Ostatnio jest już troche lepiej, ale Fred nadal cieniuje. Na 9 meczy ligowych strzelił 2 bramki i jedną asyste ma. Mam nadzieje, że się odblokuje, bo w poprzednim sezonie szalał i ładował bramkę za bramką.

Polecam Mokoene również, albo Benjamin Auer z FSV Mainz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 10:26

Mozna na pirata FM 2005 zainstalowac patche i uaktualniena :?:
Jesli tak ,to jak to zrobic :?:

Dzieki

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 25 sie 2005, 10:30

Można.wiem że to wie Tobik:P

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 sie 2005, 10:41

Ja ci to wyjasnie... Nie wolno wpier instalowac cracka jak to masz zrobione na nowo zainstaluj FM-a potem zaisntaluj starszego patcha np. 5.0.2 pozniej 5.0.5 poytem zainstaluj uaktualnienia a na sam koniec cracka... I to wszytsko.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2005, 10:46

wazi pisze:Ja ci to wyjasnie... Nie wolno wpier instalowac cracka jak to masz zrobione na nowo zainstaluj FM-a potem zaisntaluj starszego patcha np. 5.0.2 pozniej 5.0.5 poytem zainstaluj uaktualnienia a na sam koniec cracka... I to wszytsko.
Wielkie Dzieki :!:

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 25 sie 2005, 11:06

ehjka, chce wam się pochwalić jak mi skład w 1. sezonie w Realu (znaznaczam, że niektórych mi kupił Perez bo chciał gwiazdy)
Casillas
Carlos, Ramos, Woodgate, Salgado
Ballack
Sneijder, Totti, Gerrard
Adriano, Owen
to był pierwszy skład a drugi jest taki:
Sanchez
Bravo, Helguera, Ravon, Diogo
Gravesen/Gracia
Downing, Baptista, Beckham
Raul, Robinho

glacy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glacy » 25 sie 2005, 11:31

Siemka.ja gram 3 sezon ukochaną BARCELONĄ.W pierwszym sezonie w lidze wygrałem 33 mecze 5 remisów i 0 porażek co daje 104pkt. 145 bramek strzelonych i 19 straconych :D Puchan Ligi i Ligę Mistrzów też wygrałem i tez bez porażki :P Mój skład to:
Valdez
Bovo Nesta Van Bronkchorst

C.Ronaldo Deco Xavi Van Persie

Ronaldinho

Eto`o Gilardino

Reszta składu:
Maxi Lopez
Larsson
Totti
Van Der Vart
Jorqueira
Shunsuke Nakamura
Belletti
Podolski
Carragher
Moutinho
Givet
Van Bomel
Boruc
Fernando Torres
Puyol
Giuly
Przyszłe transfery:
Joaquin
Bonawenture Kalou
Fernandao
Evra
Shevchenko
Żeby dokonywać Takich Kontraktów wystarczy poczekać aż się będą kończyły zawodnikom KONTRAKTY :) Ja tak robię i prosze bardzo jaka mam fajną EKIPĘ :) Visca El BARCA !!!

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 25 sie 2005, 11:39

Tomi pisze:Można.wiem że to wie Tobik:P

No faktycznie ja to wiem, ale innym sposobem niz to przedstawiał kolega wyżej.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 sie 2005, 14:14

Glacy, daj screen, bo jakoś nie wierzę.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 25 sie 2005, 15:39

1. po sezonie przejdzie do mnie do hull city calaio za 2,5 mln euro. mial go ktos u siebie, bo ja nie wiem jak on gra. kupilem go bo ma wyk. akcji na 20 i jest mlodziutki.

2. jest jakis lepszy prawy obronca od pietera collena? tylko oczywiscie podobnej do niego ceny (do 3 mln euro). pytam, bo narazie mam go na rezerwie, a chce sprzedac andrewa o'shea(talent tylko w grze), ktory jest wart 10 mln euro i nie wiem czy collen zdola go zastapic. a statsy nawet ma dobre-odbior, krycie i gra glowa po 19

3. nie wiecie moze czy konrad nowak poradzi sobie w angielskiej premierhip? jest juz wart 6 mln euro i zastanawim sie czy go czasem nie sprzedac, bo do premiersip pasowaloby kupic jakiego lepszego napstnika, z lepszym wykonczeniem, tylko ze nowak w 1 lidze spisuje sie narazie bardzo dobrze i o dziwo strzela duzo bramek, a wyk akcji ma na 12 :)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 25 sie 2005, 15:53

gianbuffon pisze:1. po sezonie przejdzie do mnie do hull city calaio za 2,5 mln euro. mial go ktos u siebie, bo ja nie wiem jak on gra. kupilem go bo ma wyk. akcji na 20 i jest mlodziutki.

2. jest jakis lepszy prawy obronca od pietera collena? tylko oczywiscie podobnej do niego ceny (do 3 mln euro). pytam, bo narazie mam go na rezerwie, a chce sprzedac andrewa o'shea(talent tylko w grze), ktory jest wart 10 mln euro i nie wiem czy collen zdola go zastapic. a statsy nawet ma dobre-odbior, krycie i gra glowa po 19

3. nie wiecie moze czy konrad nowak poradzi sobie w angielskiej premierhip? jest juz wart 6 mln euro i zastanawim sie czy go czasem nie sprzedac, bo do premiersip pasowaloby kupic jakiego lepszego napstnika, z lepszym wykonczeniem, tylko ze nowak w 1 lidze spisuje sie narazie bardzo dobrze i o dziwo strzela duzo bramek, a wyk akcji ma na 12 :)
Z prawą obroną w tej grze jest wyjątkowo ciężko. Collen jest dobry, ale warto się przyjrzeć zawodnikowi Ivan Bandalovski - ma dobry odbiór i krycie, gorzej z grą głową, ale jest to ofensywnie grający obrońca, co potwierdza dobry strzał z dystansu i dośrodkowanie. Sprawdź tego kolo.
Co do Konrada Nowaka - on mimo słabego finishingu strzela dużo bramek. Powinien poradzić sobie w premiership. Miałem go w primera division i tam go wyporzyczyłem do Segunda Division (Poli Ejido). Został królm strzelców strzelając 36 bramek w 38 spotkaniach. Później w primera był w czołówce, ale nie został królem strzelców (w 34 meczach 21 bramek). Warto go sprawdźić. Najwyżej zmienisz go po sezonie. Powiedz potem jak sobie poradził w Premiership.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”